Grčija (otoki) od 359€

Grčija (otoki), Kos, Kardamena

Hotel Asteras Resort

Sproščene počitnice ob čudoviti peščeni plaži

Destinacija

Kardamena je eden najbolj priljubljenih turističnih krajev na otoku Kos in se nahaja na jugozahodnem delu otoka. Od mesta Kos je oddaljena približno 30 km, do katerega se lahko večkrat na dan popeljete z lokalnim avtobusom. Kraj se je začel razvijati v 80-ih letih iz majhne ribiške vasice. Na dolgi peščeni plaži boste našli veliko ponudbo vodnih športov. Kraj pa je poznan tudi po živahnem nočnem življenju.

Nastanitev

Sproščene počitnice ob čudoviti peščeni plaži

Lega in okolica: 150 m od peščene plaže, 2 km od letoviškega kraja Kardamena s številnimi trgovinami, bari in restavracijami, 30 km od mesta Kos, 7 km od letališča.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, brezplačen Wi-Fi v skupnih prostorih, glavna restavracija, hotelski bar, bar ob bazenu s prigrizki, zunanji bazen s toboganom, senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno, na plaži za doplačilo, kopalne brisače (varščina), parkirišče (omejeno število).

Standardne sobe: pribl. 35 m², prijetno opremljene, klimatska naprava, brezplačen Wi-Fi, Sat TV, sef (doplačilo), mini bar (doplačilo), aparat za pripravo kave in čaja, kopalnica, sušilnik za lase, balkon ali terasa. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi ali 2 odrasli osebi in 1 otroka do 12 let ali 3 odrasle osebe

Superior sobe: pribl. 35 m², prijetno opremljene, klimatska naprava, brezplačen Wi-Fi, Sat TV, sef (doplačilo), mini bar (doplačilo), aparat za pripravo kave in čaja, kopalnica, sušilnik za lase, balkon ali terasa. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi ali 2 odrasli osebi in 1 otroka do 12 let ali 2 odrasli osebi in 2 otroka do 12 let ali 3 odrasle osebe in 1 otrok do 12 let ali 3 odrasle osebe

Storitev: all inclusive.

Ponudba za najmlajše: otroški bazen, otroško igrišče, otroška animacija, mini disco, otroški stoli, otroška posteljica (na vprašanje, brezplačno in ob predhodni potrditvi).

Wellness & aktivnosti: namizni tenis, pikado, biljard, vodni športi na plaži (doplačilo), dnevna in večerna animacija.

Spletna stran: www.asteras-resort.gr

Naša ocena: 4*

ALL INCLUSIVE
Prehrana: samopostrežni obroki v glavni restavraciji; zajtrk (7.30-10.00),kosilo (12.30-14.30), večerja (19.00-21.30), prigrizki (16.00-17.30), pecivo (16.30-17.30), izbrane lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače (10.00-23.00), uvožene pijače (doplačilo). Natančne ure odprtja posameznih barov in restavracij, kjer lahko koristite all inclusive bodo na voljo v hotelu. Natančen program all inclusive prejmete ob prihodu v hotel.

Vključeno v ceno:

  • all inclusive
  • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Kos - Ljubljana
  • letališke in varnostne pristojbine
  • transfer letališče - hotel - letališče
  • slovenski predstavnik
  • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)

Dodatna ponudba ob prijavi:

  • zunanje parkirišče na letališču Jožeta Pučnika 55 EUR

Obvezna doplačila na kraju samem:

  • turistična pristojbina 3 EUR/dan/sobo

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice