Grčija (otoki) od 359€

Grčija (otoki), Kefalonija, Skala

Hotel Apostolata Island Resort & Spa

Moderen terasasto zgrajen hotel s kvalitetnimi storitvami in prijetnim vzdušjem. Nepozaben pogled na modro Jonsko morje vas bo še dolgo spominjalo na sproščene počitniške dni.

Destinacija

Skala je največje letovišče na južnem delu otoka in se ponaša z najdaljšo in čudovito peščeno plažo, obdano z zelenimi drevesi pinij in borovcev. Vzdolž obale tega prijetnega turističnega naselja so številne taverne, bari, restavracije in trgovinice, svoje športne sposobnosti pa lahko preizkusite na plaži, ki ponuja nešteto možnosti za zabavo in šport. V bližini letovišča si lahko ogledate nekatere arheološke ostanke iz antike, ostanke rimske vile, na plaži Kaminia (okoli 6km) pa lahko z malo sreče vidite tudi želve Caretta caretta. Oddaljenost od letališča je 37 km.

Nastanitev

NE SPREGLEJTE!

Pavšal za 1. otroka od 2-7 let  z 2 odraslima 349 EUR.

Osvežitev v bazenu z dih jemajočim pogledom na modrino morja

Moderen terasasto zgrajen hotel s kvalitetnimi storitvami in prijetnim vzdušjem. Nepozaben pogled na modro Jonsko morje vas bo še dolgo spominjal na sproščene počitniške dni.

Lega in okolica: terasasto zgrajen hotel, na vzpetini, 300 m do manjše skalnate plaže, do čudovite peščene plaže v Skali vozi večkrat dnevno brezplačen hotelski minibus (razen nedelje), letovišče Skala 4 km in 7 km Poros, 45 km od letališča.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, glavna restavracija Sea Pearl, a la carte restavracija Ostrako, internet kotiček, brezplačen Wi-Fi na recepciji, bar, hotelski vrt z zunanjim bazenom z vodno masažo, senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno, na plaži za doplačilo, otroški bazen, kopalne brisače (varščina), bar ob bazenu, bar s prigrizki, konferenčna dvorana, mini market, trgovinica s spominki.

Standardne sobe (pribl. 26 m2): prijetno opremljene, klimatska naprava, Sat TV, telefon, hladilnik, brezplačen Wi-Fi, mini bar (doplačilo), sef (doplačilo), kopalnica, sušilnik za lase, balkon.
Superior sobe (pribl. 35 m2): prijetno opremljene in prostornejše, klimatska naprava, Sat TV, telefon, hladilnik, brezplačen Wi-Fi, mini bar (doplačilo), sef (doplačilo), kopalnica, sušilnik za lase, balkon. Dodatno ležišče je zofa.

Družinske sobe (pribl. 40 m2): moderno opremljene, večje in prostornejše, klimatska naprava, Sat TV, telefon, hladilnik, Wi-Fi, mini bar (doplačilo), sef (doplačilo), kopalnica, sušilnik za lase, balkon. Dodatno ležišče je zofa.

Storitev: samopostrežni ameriški zajtrk in strežena večerja. Možnost doplačila za all inclusive.

Ponudba za najmlajše: otroško igrišče, otroški bazen.

Wellness & aktivnosti (doplačilo): Spa center (masaže, nega obraza in telesa, savna, hammam, jacuzzi, fitnes); namizni tenis, dve teniški igrišči, aerobika, odbojka.

Spletna stran: www.apostolata.gr

Naša ocena: 5*

ALL INCLUSIVE

Prehrana: samopostrežni obroki v glavni restavraciji Sea Pearl, zajtrk (7.00–10.00), pozni zajtrk (10.00–10.30), kosilo (12.30–14.30), večerja (19.00–21.30), lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače v baru Sunrise ob bazenu (10.30–18.00) in lounge baru Ionian Emerald (11.00–01.00).

Natančen program all inclusiva prejmete ob prihodu v hotel.

Vključeno v ceno:

  • polpenzion (zajtrk in večerja)
  • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Kefalonija - Ljubljana
  • letališke in varnostne pristojbine
  • transfer letališče - hotel - letališče
  • slovenski predstavnik
  • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)

Dodatna ponudba ob prijavi:

  • zunanje parkirišče na letališču Jožeta Pučnika 55 EUR
  • doplačilo za all inclusive 220 eur / odrasla osebe
  • doplačilo za all inclusive 110 EUR / otrok do 12 let

Obvezna doplačila na kraju samem:

  • turistična pristojbina 4 EUR/dan/sobo

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice