Grčija (otoki) od 299€

Grčija (otoki), Santorini & Kikladi, Kamari

Hotel Afroditi Venus Beach & Spa

Hotel zgrajen v kikladskem stilu ponuja vse možnosti za brezskrbno uživanje in počitek. Privoščite si razvajanje na visokem nivoju. Priporočamo tako za pare, ki si želijo romantičnih počitnic in zasebnosti, kot tudi za družine in posameznike.

Destinacija

Kamari so bili še do nedavnega očarljiva ribiška vasica z dolgo, črno peščeno plažo, lepimi hoteli, prodajalnami in tavernami, v nekaj letih sozrasli v živahno turistično letovišče za vse tiste, ki v nočnih lokalih plešejo do jutra, obiskujejo bare, smučajo in deskajo na vodi...

Nastanitev

Oddih in sprehodi ob morju

Lega in okolica: ob znameniti plaži s črnim vulkanskim peskom in neposredno ob promenadi, kjer se nahajajo številne trgovine, restavracije in bari, 100 m od središča letovišča Kamari.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, zajtrkovalnica, TV kotiček, internetni kotiček, brezplačen Wi-Fi, restavracija Afroditi in à la carte restavracija Mesogaia, brezplačen Wi-Fi, dva zunanja bazena, jacuzi, otroški bazen, bar in bar s prigrizki ob bazenu, terasa za sončenje, brezplačna uporaba ležalnikov in senčnikov ob bazenu in na plaži, možnost najema kopalnih brisač.

Standardne sobe: lepo opremljene, klimatska naprava, Sat TV, telefon, brezplačen Wi-Fi, manjši hladilnik, brezplačen sef, aparat za pripravo kave in čaja, kopalnica, sušilnik za lase, kopalne brisače (menjava vsake 3 dni), balkon. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi.

Triposteljne sobe: lepo opremljene, klimatska naprava, Sat TV, telefon, brezplačen Wi-Fi, manjši hladilnik, brezplačen sef, aparat za pripravo kave in čaja, kopalnica, sušilnik za lase, kopalne brisače (menjava vsake 3 dni), balkon. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi ali 2 odrasli osebi in otroka do 12 let ali 3 odrasle osebe.

Superior sobe: večje in prostornejše kot standardne, lepo opremljene, klimatska naprava, Sat TV, telefon, brezplačen Wi-Fi, manjši hladilnik, brezplačen sef, aparat za pripravo kave in čaja, kopalnica, sušilnik za lase, kopalne brisače (menjava vsake 3 dni), balkon. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi.

Ponudba za najmlajše: otroški bazen in igrišče.

Storitev: samopostrežni zajtrk.

Wellness & aktivnosti (doplačilo): Spa Center (različne masaže, lepotilni center za nego obraza in telesa, pokrit ogrevan jacuzi, savna, turška kopel); vodni športi na plaži.

Spletna stran: www.afroditivenushotel.gr

Naša ocena: 4*

Vključeno v ceno:

  • nočitev z zajtrkom
  • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Santorini - Ljubljana
  • letališke in varnostne pristojbine
  • transfer letališče - hotel - letališče
  • slovenski predstavnik
  • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)

Dodatna ponudba ob prijavi:

  • zunanje parkirišče na letališču Jožeta Pučnika 55 EUR
  • doplačilo za polpenzion 120 EUR / odrasla oseba
  • doplačilo za polpenzion 70 EUR / otrok od 2-12 let

Obvezna doplačila na kraju samem:

  • turistična pristojbina 3 EUR/dan/sobo

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice