Hrvaška od 60€

Hrvaška, Istra, Poreč

Valamar Tamaris Resort - Tamaris Hotel & Casa Agava

Resort privablja z lokalnim šarmom in toplim družinskim vzdušjem, kot tudi z izjemnim programom za otroke. Popoln za družine a tudi odrasle, ki se želijo ukvarjati s športom in preživeti aktiven dopust.

Destinacija

Počitnice v Poreču vas bodo skozi vso leto navduševale prav na vsakem koraku. Od čistih plaž z oznako Modre zastave, nočnega življenja in številnih kulturnih in festivalskih dogajanj, do zelene mediteranske okolice, ki vabi k rekreaciji, športu in avanturam. Tukaj se boste srečali z edinstveno zgodovinsko-kulturno dediščino, v kateri posebno mesto zaseda znana Eufrazijeva bazilika pod UNESCOVO zaščito, ena od najbolj ganljivih sakralnih zgradb na jadranski obali. Ne pozabite na odkrivanje lepot pristne istrske notranjosti s kulinariko in enologijo, ki sta daleč znani, ter vsekakor obiščite bližnje pestro mestece Motovun, ki je zadnje desetletje znano po mednarodnem filmskem festivalu.

https://www.youtube.com/watch?v=gq1NnfjyptE&feature=emb_title

Nastanitev

Lega: na zelenem polotoku Lanterna, v objemu ohranjene narave ter borovcev, obdan s negovanimi parki, pribl. 13 km do mesta Poreč.

Plaža: oddaljena pribl. 100 m, prodnata, travnata, betonska, peščena z naravno senco. Primerna za družine z otroki, pare, aktivne goste ter goste s posebnimi potrebami. Bar na plaži. Možnost najema senčnikov in ležalnikov na plaži (doplačilo).

Bazen: zunanji bazen Activity s sladko vodo z vodnimi efekti in toboganom, otroški bazen z ogrevano sladko vodo, zunanji bazen z ogrevano sladko vodo s podvodno masažo in slapovi. Ležalniki in senčniki brezplačno (do zasedbe mest). Bar na bazenu.

Nastanitev: v vseh sobah klimatska naprava, LCD SAT TV, talna obloga keramične ploščice, sef, mini bar, kopalnica (sušilec za lase). V vseh sobah na voljo (za doplačilo 5 €/dan) najem opreme za športnike:  podloga za vadbo, mini uteži, raztegljiv trak za vadbo, športni TV program, dodatni kozmetični set za higieno v kopalnici.

  • Superior soba: pribl. 20-23 m2, dvoposteljna soba (dve ločeni ležišči pribl. 90 x 200 cm), pogled park ali morska stran, balkon. Nastanitev je primerna za do 2 odrasli osebi.
  • Družinska soba superior: pribl. 40 m2, dve dvoposteljni sobi (dve ločeni ležišči pribl. 90 x 200 cm) povezani z notranjimi vrati, pogled park stran, balkon. V sobi je na voljo družinski komplet (po predhodnem dogovoru): otroška zobna ščetka in zobna pasta, otroško milo, komplet za igro: slikanica, pobarvanka, napihljivi baloni. Nastanitev je primerna za do 4 odrasle osebe.
  • Družinska suita superior (Casa Agava): pribl. 38-40 m2, dve dvoposteljni sobi (zakonska postelja pribl. 180 x 200 cm in dve ločeni ležišči pribl. 90 x 200 cm), dnevni prostor, pogled park stran, balkon. V sobi je na voljo družinski komplet (po predhodnem dogovoru): otroška zobna ščetka in zobna pasta, otroško milo, komplet za igro: slikanica, pobarvanka, napihljivi baloni. Nastanitev je primerna za do 4 odrasle osebe.


Internet: brezžični internet (Wi-Fi) brezplačno na področju hotela.

Prehrana: vse vključeno (samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja), lahki prigrizki in pijača na voljo med 14. in 17. uro. Ob obrokih vključena pijača iz šankomata (brezakoholna pijača, voda, sokovi), tematske večerje. Možnost brezglutenske prehrane (po predhodni potrditvi).

Wellness: odkrijte novo raven ugodja v pomirjujočem wellness centru Valamar Tamaris, ki nudi  savne (turška savna, finska savna), prostor za spoščanje, bazen za sprostitev s podvodno masažo, za doplačilo; masaže, različni tretmaji obraza in telesa, manikura in pedikura, frizerski salon.

Hotelska ponudba: osrednja show-cooking restavracija, restavracija z jedmi po naročilu, več barov, prostor za hrambo koles. Hotel ponuja storitev Dine Around; izkoristite možnost menjave penzionske večerje za à la carte jedi po lastni izbiri v restavracijah Miramare (na otoku Sv. Nikola) in Spinnaker, ki v tem primeru ponujata 30% popust na hrano (pijača ni vključena). Možnost zamenjave za večerjo v restavracijo Oliva ali jed na žaru na plaži brez doplačila (pijača ni vključena). Parkirišče: brezplačno za goste hotela do zasedbe mest.

Ponudba za najmlajše: otroški zunanji bazen, družinske plaže, otroške igralnice, otroško igrišče, otroški kotiček v restavraciji. Za najmlajše je na voljo tudi varstvo in možnost izposoje otroške opreme (doplačilo).

Otroški animacijski program:  Animacija za družine in otroke SUPER MARO; Maro Baby (0-3 let) in Maro Mini (3-7 let): opremljen prostor za sproščanje in druženje staršev z majhnimi otroki do 3. leta starosti ter otroška igralnica, raznolike aktivnosti in zabaven program za otroke od 3. do 7. leta pod nadzorom usposobljenega osebja. Maro Maxi (7-12 let): opremljen prostor z organiziranimi zabavnimi aktivnostmi pod nadzorom usposobljenega osebja. Zabavni prostor z videoigrami, športne aktivnosti, večerne zabave (zabava na plaži, disko, kino večeri, nastopi čarodejev, tematski dnevi, izleti, igralni turnirji).

Šport in zabava: fitnes, sprehajalna in jogging pot, tekaške poti, vodna aerobika, pilates, odbojka na mivki, , rokomet, nogomet, košarka, nordijska hoja, kolesarski izleti, v bližini hotela za doplačilo: teniška igrišča ter šola tenisa, namizni tenis, mini golf, najem koles, šola jadranja, vodni park. V bližini tudi možnost vodnih športov na plaži (doplačilo).

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

 

Več o zdravstvenih, higienskih, varnostnih in okoljskih standardih za vaše brezskrbne počitnice.

Za več informacij o trenutnih možnostih testiranja na destinaciji kontaktirajte vaše najbližje prodajno mesto oziroma nam pišite na elektronski naslov: vednoznami@kompas.si.

Vključeno v ceno:

  • izbrana storitev
  • turistična pristojbina
  • uporaba zunanjega bazena (v sezoni)
  • ležalniki in senčniki ob bazenu (do zasedbe mest)
  • Wi-Fi

Možna doplačila (ob prijavi):

  • enoposteljna soba 50 %
  • krajše bivanje 20 %

Možna doplačila (v kraju):

  • otroška posteljica 5 €/dan po predhodni najavi in potrditvi

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice