Hrvaška od 59€

Hrvaška, Kvarner, Krk / otok Krk

Krk Sunny hotel 3* (ex Koralj Romantic hotel)

od 170 EUR Najnižja cena za izbrani termin

Prenovljen v letu 2024! Le deset minut hoje po slikovitem sprehajališču od srednjeveškega mesta Krka vas loči od Krk Sunny Hotela, ki leži v turkiznem zalivu, obdanem z lepim borovim gozdom.

Nastanitev

KDAJ, ČE NE ZDAJ?

Otroci:

  • 1. in 2. otrok do 18* leta oz. dve odrasli* osebi na dodatnih ležiščih BREZPLAČNO.

*osebe starejši od 15. let na dodatnem ležišču na vprašanje 

SUNNY BREAKFAST & BRUNCH AND SUNNY DINNER (Nov koncept storitve)

  • Zajtrk in brunch med 7:00 - 13:00
  • Lahka večerja med 19:00 - 21:00

KAJ JE BRUNCH? 

Brunch je izraz, ki ga že dolgo časa zelo radi uporabljajo v ZDA in Kanadi. Počasi, zlasti v zadnjih desetletjih, se je prijel tudi v Evropi in se sedaj širi tudi na Daljni vzhod. V Evropo, natančneje v Anglijo, je izraz brunch prišel okoli leta 1896, od tam pa se je širil po evropskih državah. Beseda brunch je sestavljenka iz dveh besed: breakfast (zajtrk) in lunch (kosilo). Se pravi, če bi ta obrok imenovali kar po slovensko, bi prišlo zasilo, ki je sestavljenka iz besed zajtrk in kosilo. Da obrok lahko imenujemo brunch, ga moramo zaužiti med 11. uro dopoldan in 13. uro popoldan. Je kot nekakšen pozen zajtrk oziroma zgodnje kosilo. Obrok, ki ga pojemo pred tem časom, še vedno spada pod zajtrk, kar pojemo po 13. uri, je že kosilo.

Nastanitev

Lega: otok Krk, do centra mesta Krk le 10-minut peš hoje. Stoji na samem,  ob mirnem zalivu največjega hrvaškega otoka

Plaža: oddaljena le 50m, s peščenim dnom in terasami za sončenje, modra zastava – priznanje za čistočo morja in plaže, naravna senca borovcev, ležalniki in senčniki za doplačilo, tuš, kabine za preoblačenje. Vhod v morjestopnice, nežen vstop, peščeno morsko dno. Nudistična plaža v bližini.

Bazen: zunanji bazen z ogrevano sladko vodo, zunanji bazen z jacuzzijem, velik prostor za sončenje, ležalniki in senčniki ob bazenu brezplačno (do zasedenosti). Ob bazenu cocktail lounge bar s teraso.

Sobe: vse sobe so klimatizirane, imajo urejeno tudi gretje, SAT TV, kopalnica s tušem, standard sobe in superior sobe, sušilnik za lase v kopalnici, telefon.

Internet: Wi-Fi brezplačno.

Storitev: Nov koncept storitve Sunny zajtrk & brunch ter Sunny večerja: samopostrežni zajtrk in brunch z vključeno brezalkoholno pijačo ob obrokih med 7h - 13h (tematski bifeji: istrski bar, bar z zdravo prehrano, kavni bar,  a la minute bar z jajčnimi jedmi, brunch bar s sveže pripravljenimi jedmi) - možnost večkratnega vstopa v restavracijo, lahka večerja med 19h - 21h (pice, juhe, solate, topli prigrizki, mesne in ribje glavne jedi, tematski večeri, sezonska zelenjava, prigrizki. Pijača ob večerji je  za doplačilo).

Hotelska ponudba: prodajalna spominkov, menjalnica, restavracija, wellness center, parkirišče brezplačno, restavracija A la carte, beach bar, vegetarijanska prehrana, paket z malico – potrebno najaviti en dan prej, možnost večerje a la carte namesto večerje v restavraciji penziona brez doplačila, živa glasba nekajkrat na teden od junija do septembra.

Šport in zabava: organizirane kolesarske ture po otoku, možnost najema koles, fitness, tenis, namizni tenis, mini golf, vodni športi. V bližini so večnamenska športna dvorana, sprehajalne steze, steze za jogging, balinanje, konjeniški in potapljaški center. Kolesarjem prijazen hotel ponuja vse storitve in opremo za raziskovanje otoka Krka s kolesom. Prostor za shrambo kolesa. Kids club za najmlajše.

Ponudba za najmlajše: Family Play Lounge – prostor za igro za družinsko zabavo, območje Smart Play z didaktičnimi igračami in igrami, Game Lounge – sodobno opremljen prostor z igralnimi konzolami.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni (doplačilo v kraju samem).

Prijava/odjava: v sobo se lahko nastanite po 14. uri na dan prihoda, zapustite pa jo na dan odhoda do 10. ure

Vključeno v ceno:

  • Nov koncept storitve Sunny zajtrk & brunch ter Sunny večerja (zajtrk in brunch z vključeno brezalkoholno pijačo ob obrokih med 7h - 13h - možnost večkratnega vstopa v restavracijo, večerja med 19h - 21h)
  • turistična pristojbina
  • uporaba zunanjega bazena
  • animacija (1.7. - 1.9.)
  • parkirišče
  • Wi - fi

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

  • 84486    84486/30      17.05.-19.05.2024 / petek - nedelja
    2 noči
    polni penzion
    dvoposteljna soba - Park Side
    Classic
  • 84486    84486/30      18.05.-20.05.2024 / sobota - ponedeljek
    2 noči
    polni penzion
    dvoposteljna soba - Park Side
    Classic
  • 84486    84486/30      19.05.-21.05.2024 / nedelja - torek
    2 noči
    polni penzion
    dvoposteljna soba - Park Side
    Classic
  • 84486    84486/30      20.05.-22.05.2024 / ponedeljek - sreda
    2 noči
    polni penzion
    dvoposteljna soba - Park Side
    Classic
  • 84487    84487/30      20.05.-22.05.2024 / ponedeljek - sreda
    2 noči
    polni penzion
    nadstandardna soba
    Superior - Balcony
Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice