Hrvaška od 59€

Hrvaška, Istra, Poreč

Valamar Collection Marea Suites

Edinstven občutek zasebnosti pomešan z luksuznim udobjem za vso družino. Privoščite si nepozaben dopust.

Destinacija

Počitnice v Poreču vas bodo skozi vso leto navduševale prav na vsakem koraku. Od čistih plaž z oznako Modre zastave, nočnega življenja in številnih kulturnih in festivalskih dogajanj, do zelene mediteranske okolice, ki vabi k rekreaciji, športu in avanturam. Tukaj se boste srečali z edinstveno zgodovinsko-kulturno dediščino, v kateri posebno mesto zaseda znana Eufrazijeva bazilika pod UNESCOVO zaščito, ena od najbolj ganljivih sakralnih zgradb na jadranski obali. Ne pozabite na odkrivanje lepot pristne istrske notranjosti s kulinariko in enologijo, ki sta daleč znani, ter vsekakor obiščite bližnje pestro mestece Motovun, ki je zadnje desetletje znano po mednarodnem filmskem festivalu.

https://www.youtube.com/watch?v=gq1NnfjyptE&feature=emb_title

Nastanitev

Lega: ob prekrasnem zalivu, v objemu bujnega borovega gozda, v TN Brulo, pribl. 1,5 km do mesta Poreč.

Plaža: oddaljena pribl. 50 m, peščena. Plaža nagrajena z Modro zastavo (najvišji ekološki standardi za čistočo morja in urejenost plaže). Plaža nosi oznako Val kar je ime za kakovost z najvišjim standardom opremljenosti in storitev. Bar na plaži. Možnost najema ležalnikov in senčnikov na plaži (doplačilo).

Bazen: več zunanjih bazenov; družinski bazen, neskončni bazen z morsko vodo, otroški bazen s sladko vodo ter vodnimi tobogani in vodnimi atrakcijami, pokrit bazen za dojenčke s sladko vodo. Ležalniki in senčniki brezplačno (do zasedbe mest). Bar na bazenu.

Nastanitev: v vseh sobah klimatska naprava, LCD SAT TV, talna obloga, laminat, sef, mini bar, kopalnica (sušilec za lase).

  • V Level storitve: gostu nudijo personalizirano prijavo in odjavo ter nadstandardno parkiranje (rezervirano parkirno mesto ter storitev parkiranja), storitev zasebnega conciergea.
  • V Level vsebine: gostu nudijo luksuzno opremljene suite z velikimi zakonskimi posteljami in razkošno posteljnino, kozmetiko blagovne znamke in aromatične kopeli, set Nespresso za kavo, pladenj z izbranimi čaji in brezplačno steklenico vode, izbor 6 vrst vzglavnikov, kopalni plašč in copate ter set za plažo (brisača, natikači, torba za plažo).

 

  • V Level Junior Suita: 32 m2, dvoposteljna soba (zakonska postelja) z možnostjo dodatnega ležišča (raztegljiv dvosed pribl. 180 x 190 cm) pogled park, balkon. Nastanitev je primerna za do 3 odrasle osebe.
  • V Level Družinska Suita superior: pribl. 40 m2, dvoposteljna soba (zakonska postelja) z možnostjo dveh dodatnih ležišč v ločenem prostoru z drsnimi vrati, pogled morska stran balkon. Nastanitev je primerna za do 4 odrasle osebe.


Internet: brezžični internet (Wi-Fi) brezplačno na področju hotela.

Prehrana: polpenzion plus (samopostrežni zajtrk in večerja) z vključeno pijačo ob obrokih iz šankomata, tematske večerje. Možnost doplačila za polni penzion plus. Možnost brezglutenske prehrane (po predhodni potrditvi).

Wellness: potopite se v čisti poletni wellness užitek, ki vam ga ponuja Balance Mediterranean Spa by Valamar. Masažni paviljon v bližini morja za poletno sproščanje z masažo in nego telesa (doplačilo).

Hotelska ponudba: osrednja show cooking restavracija s prostorno teraso in čudovitim pogledom na morje, restavracija z jedmi po naročilu, več barov, trgovina s spominki, prostor za hrambo koles. Hotel ponuja storitev Dine Around; izkoristite možnost menjave penzionske večerje za à la carte jedi po lastni izbiri v restavracijah Miramare (na otoku Sv. Nikola) in Spinnaker, ki v tem primeru ponujata 30% popust na hrano (pijača ni vključena). Možnost zamenjave za večerjo v restavraciji La Pentola Trattoria Italiana brez doplačila (pijača ni vključena). Parkirišče: za doplačilo (4 €/dan) v kraju.

Ponudba za najmlajše: otroški zunanji bazen, družinska plaža, otroške igralnice, otroško igrišče, otroški kotiček v restavraciji. Za najmlajše je na voljo tudi varstvo in možnost izposoje otroške opreme (doplačilo).

Otroški animacijski program: Animacija za družine in otroke SUPER MARO; Maro Mini (0-7 let): opremljen prostor za sproščanje in druženje staršev z majhnimi otroki do 3. leta starosti ter otroška igralnica, raznolike aktivnosti in zabaven program za otroke od 3. do 7. leta pod nadzorom usposobljenega osebja. Maro Maxi (7-12 let): opremljen prostor z organiziranimi zabavnimi aktivnostmi pod nadzorom usposobljenega osebja. Zabavni prostor z videoigrami, športne aktivnosti, Maro vrt, domišljijska soba, večerne zabave (zabava na plaži, disko, kino večeri, nastopi čarodejev, tematski dnevi, izleti, igralni turnirji). Večerni program za otroke in odrasle z glasbo in zabavo.

Šport in zabava: najem koles brezplačno (odvisno od razpoložljivosti), organizirani kolesarki izleti, večnamensko športno igrišče v bližnjem hotelu Pinia, sprehajalna in jogging pot, tekaške poti, vodna aerobika, pilates, športni turnirji; košarka, namizni tenis, mali nogomet. V bližini hotela za doplačilo: teniška igrišča ter šola tenisa, namizni tenis, mini golf, šola jadranja, vodni park. V bližini tudi možnost vodnih športov na plaži (doplačilo).

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Opomba: Prijava v sobo po 14. uri na dan prihoda. Odjava iz sobe do 10.00 ure na dan odhoda.

 

Več o zdravstvenih, higienskih, varnostnih in okoljskih standardih za vaše brezskrbne počitnice.

Za več informacij o trenutnih možnostih testiranja na destinaciji kontaktirajte vaše najbližje prodajno mesto oziroma nam pišite na elektronski naslov: vednoznami@kompas.si.

Vključeno v ceno:

  • izbrana storitev z vključeno pijačo ob obrokih iz šankomata (voda, sokovi)
  • turistična pristojbina
  • uporaba zunanjih bazenov
  • senčniki in ležalniki ob bazenu (do zasedbe mest)
  • v sezoni: športne aktivnosti, animacija za otroke, bogat večerni animacijski program za odrasle in otroke z glasbo v živo
  • Wi-Fi


Obvezno doplačilo (v kraju):

  • parkirišče 4 €/dan

Možna doplačila (ob prijavi):

  • krajše bivanje 20 %

Opomba:

  • otroška posteljica BREZPLAČNO (po predhodni potrditvi)

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice