Hrvaška od 64€

Hrvaška, Istra, Poreč

Valamar Collection Isabella Island resort - Villas

Ekskluzivno letovišče se nahaja na otoku Sveti Nikola v objemu gostega in aromatičnega sredozemskega zelenja.

Destinacija

Počitnice v Poreču vas bodo skozi vso leto navduševale prav na vsakem koraku. Od čistih plaž z oznako Modre zastave, nočnega življenja in številnih kulturnih in festivalskih dogajanj, do zelene mediteranske okolice, ki vabi k rekreaciji, športu in avanturam. Tukaj se boste srečali z edinstveno zgodovinsko-kulturno dediščino, v kateri posebno mesto zaseda znana Eufrazijeva bazilika pod UNESCOVO zaščito, ena od najbolj ganljivih sakralnih zgradb na jadranski obali. Ne pozabite na odkrivanje lepot pristne istrske notranjosti s kulinariko in enologijo, ki sta daleč znani, ter vsekakor obiščite bližnje pestro mestece Motovun, ki je zadnje desetletje znano po mednarodnem filmskem festivalu.

https://www.youtube.com/watch?v=gq1NnfjyptE&feature=emb_title

Nastanitev

Otroci:   

  • dva otroka do 14. let BREZPLAČNO  

Lega: Otok Sv. Nikola pri Poreču, v objemu gostega in aromatičnega sredozemskega zelenja.

Plaža: plaža nagrajena z Modro zastavo (najvišji ekološki standardi za čistočo morja in plaže). Betonska, skalnata, travnata, prodnata in Val Maro peščena plaža. Na plaži je veliko naravne sence, možnost najema senčnikov in ležalnikov (doplačilo)

Bazen: zunanji bazen z sladko vodo (600 m2), otroški bazen z ogrevano sladko vodo, dva tobogana, zunanji »neskončni« bazen s sladko vodo. Ležalniki in senčniki (brezplačno do zasedenosti).

Nastanitev:  Superior Vila s teraso in pogledom na morje; zakonska ali dvojna postelja, raztegljiv kavč, velikost 27 m2, primerno 4 osebe, hladilnik, mikrovalovna pečica, kopalnica s kadjo ali tušem, sušilnik za lase, klimatska naprava, aparat za kavo, sef, telefon, oprema za otroke po dogovoru.

Internet: Wi-Fi brezplačno.

Prehrana: samopostrežna zajtrk in večerja. Možnost brezglutenske prehrane (po predhodni potrditvi).

Hotelska ponudba: za goste Isabella Island Resorta je zagotovljen parkirni prostor na parkirišču Žatika, kjer se javijo ob prihodu (doplačilo 5€/dan), od tam je organiziran brezplačen prevoz do resorta in nazaj (prevoz od parkirišča do ladje je v predsezoni zagotovljen vsak dan od 7.00 do 22.00, v sezoni pa od 7.00 do 23.00; ladja vozi od 7.00 do 24.00. Po prihodu na otok prijava na recepciji hotela Valamar Isabella.
V naselju se nahajajo številne restavracije (show cooking restavracija, ribja, grill), lobby bar, pool bar, beach bar, kino, gledališče, družinska igralnica, čudežni gozd.

Šport in zabava: sprehajalna in jogging pot, odbojka na mivki, kegljanje, igrišče za košarko, namizni tenis, večnamensko igrišče ( rokomet, odbojka, badminton, nogomet), notranji in zunanji fitnes, mini golf (doplačilo). Za doplačilo možen najem: vodni skuter, motorni čoln, pedolino, sqash, šola potapljanja. Animacija za družine in otroke SUPER MARO; Maro Baby Room (prostor za dojenčke in majhne otroke z usposobljenim osebjem), Maro Bay Club (notranji in zunanji prostor za starše z majhnimi otroci), Maro Clubs (3-7 let in 7-12 let; prostor z igrali, ki ponuja različne dejavnosti pod nadzorom usposobljenega osebja; Teens Club (12+) zabavni prostor z videoigrami, športne aktivnosti, večerne zabave (zabava na plaži, disko, kino večeri, igralni turnirji); za doplačilo in v spremstvu staršev go kart, paintball.

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

 

Več o zdravstvenih, higienskih, varnostnih in okoljskih standardih za vaše brezskrbne počitnice.

Za več informacij o trenutnih možnostih testiranja na destinaciji kontaktirajte vaše najbližje prodajno mesto oziroma nam pišite na elektronski naslov: vednoznami@kompas.si.

Vključeno v ceno:

  • izbrana storitev
  • turistična pristojbina
  • uporaba zunanjega bazena (v sezoni)
  • ležalniki in senčniki ob bazenu (do zasedbe mest)
  • Wi-Fi                                       

Možna doplačila: (ob prijavi):

  • krajše bivanje 20 %


Možna doplačila: (v kraju):

  • otroška posteljica 5 €/dan (po predhodni najavi in potrditvi)
  • parkirišče (Žatika) 5 €/dan                              

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice