Slovenija od 82€

Slovenija, Terme in wellness, Čatež ob Savi

Apartmaji TERME ČATEŽ

PRENOVLJENO V LETU 2021! Slikovito apartmajsko naselje z 90 udobnimi hišicami je idealno za družinsko preživljanje oddiha. Prijazen izgled, zelena okolica, veliko športa, rekreacije in zabave zagotavljajo prijetne počitniške dni.

Destinacija

Terme Čatež so naravno zdravilišče in športno-rekreacijsko središče s termalno riviero, oddaljeno okoli 1,5 km od naselja Čatež ob Savi. So največje slovensko zdravilišče. Tople vrelce na področju današnjih term so prvič odkrili leta 1797, a jih je 1842 preplavila Sava. Vrelci so bili ponovno odkriti 1854. Čateške toplice so v letih 1924 pričeli urejati v zdravilišče. Pravi zagon pa so dosegli po letu 1963, ko so zgradili prve moderne objekte. Terme Čatež so danes eno največjih slovenskih naravnih zdravilišč s pestro izbiro produktov za vse generacije: atraktivni vodni programi, wellness in zdravstvene storitve, športne vsebine, kongresna ponudba, ...

Nastanitev

Posebna ponudba - MINI LUX POČITNICE

Najem 5 dni / 4 noči

Cena najema na noč: 190 €

Termin: 17.8.-31.8.

 

Najem 8 dni / 7 noči

Cena najema na noč: 182 €

Termin: 15.7.-31.8.

Zemljevid naselja

Lega: v naselju Terme Čatež ob reki Savi.

Bazeni: zimska Termalna riviera (notranji in zunanji bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišča, divja reka, otroški bazen); poletna Termalna riviera (bazeni, olimpijski bazen, bazen z valovi, počasna reka, otroški vodni park z igrali, tobogani, travnate in betonske površine z ležalniki in senčniki).

Apartma LUX PLUS (produkt 86595): pribl. 47 m²: v pritličju dnevna soba (možnost namestitve dodatnega ležišča), opremljena kuhinja (posoda, jedilni pribor, hladilnik, pečica, pomivalni stroj, mikrovalovna pečica,...), kabelska TV, kopalnica s prho, WC, fen, klima, sef; v mansardi ena spalnica z zakonskim ležiščem in ena splanica s tremi ležišči; atrij - vrtni prostor z mizo in stoli, žar, nadstrešek; parkirišče.

Storitev: najem.

Ponudba naselja: restavracija Gril, okrepčevalnica Pri Kapitanu, zimska in poletna Termalna riviera, Center zdravja in lepote v hotelu Terme (svet indijskih masaž), Spa&Wellness center v hotelu Čatež (masaže in lepotni tretmaji, aromaterapija, sprostitveni programi), slaščičarna Urška, Vrtnarski center Terme Čatež, igralni salon Casino Lido.
Ponudba za najmlajše: otroški bazeni na zimski in poletni Termalni rivieri, igralnica, zunanje igrišče.

Šport in zabava: notranja športna igrišča (tenis, namizni tenis, badminton, squash), fitnes studio, več zunanjih teniških igrišč, igrišče za košarko, rokomet ali mali nogomet, peščena igrišča za igranje odbojke, golf igrišče z 18 luknjami na Mokricah (oddaljen pribl. 10 km), kolesarjenje (urejene kolesarske poti) in pohodništvo.

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Prijava po 15. uri na dan prihoda. Odjava do 10.00 ure na dan odhoda.

Vključeno v ceno:

  • najem apartmaja LUX PLUS 4*
  • 2 vstopa na osebo / dan v zimsko ali na poletno Termalno riviero (dnevno do 5 vstopnic - število vstopnic je enako številu oseb v apartmaju)
  • uporabo posteljnega in kopalniškega perila
  • končno čiščenje

Obvezno doplačilo v kraju:

  • turistična pristojbina odrasli 2,50 €/os/dan, otroci 7-18 let 1,25 €/os/dan,
  • prijavnina 1,50 €/os
  • depozit 100 €/partma

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice