Hrvaška od 59€

Hrvaška, Dalmacija, Šibenik

Solaris beach resort - Apartmaji vile kornati

Resort, kjer zabave preprosto ne zmanjka. Družinska zabava, ki je lahko vsak dan tematsko drugače obarvana. Za vse navdušence vodnih parkov.

Destinacija

Šibenik, mesto in pristanišče v severni Dalmaciji, predstavlja spoj modernega in tradicionalnega mediteranskega mesta z bogato kulturno dediščino.

Nastanitev

Lega: apartmaji Vile Kornati se nahajajo na polotočku med kampom Solaris in Solaris Yacht marine v neposredni bližini morja.

Zemljevid kampa

Plaža: 5 tematskih plaž na 4 km dolgi obali, prodnata, primerna tudi za otroke. Nagrajena z Belo zastavo (nagrada za čisto morje in kvaliteto morja, očiščeno morsko dno in plaža).

Bazen: v sklopu kampa, v neposredni bližini morja se nahaja zunanji bazen z morsko vodo. Bazen ima tri različne globine za različne starostne skupine.

Nastanitev:

  • APARTMA VILE KORNATI 2-4 (Produkt: 10734): Pribl. 30 m2, ločena spalnica s pogradom, skupni dnevno bivalni prostor z zakonsko posteljo in kuhinjo, kopalnica (tuš,WC), klimatska naprava, SAT TV, balkon. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi in 2 otroka do 12 leta.
  • APARTMA VILE KORNATI 3-5 (Produkt: 12715): Pribl. 55 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenimi ležišči ali s pogradom), dnevno bivalni prostor (raztegljivo ležišče za eno osebo) ter kuhinja, kopalnica (tuš, dva WC), klimatska naprava, SAT TV, dva balkona. Nastanitev je primerna za 3 odrasle osebe in 2 otroka do 12 leta.
  • APARTMA VILE KORNATI 5-7 (Produkt: 48398): Pribl. 70 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenimi ležišči ter raztegljivim ležiščem primernim za otroka do 12 leta), dnevno bivalni prostor (raztegljivo ležišče primerno za dva otroka do 12 leta) ter kuhinja, dve kopalnici (ena tuš, WC, druga kad, WC), klimatska naprava, SAT TV, dva balkona. Nastanitev je primerna za 4 odrasle osebe in 3 otroke do 12 leta.

Internet: Wi-Fi za doplačilo.

Wellness & SPA: Za doplačilo kompleks notranjih bazenov, ki jih sestavlja 6 ogrevanih bazenov (2 z morsko vodo in 4 s sladko vodo), whirlpool (kombinacija tople vode in zraka), finska savna, aroma savna s aromaterapijo, solarij, obraznih tretmaji, masaže in nega telesa.

Ponudba naselja: Camping je del Amadria resorta, kjer je na voljo več restavracij z jedmi po naročilu, bari na plaži, vodni park Aquapark Dalmatia (doplačilo). Dodatna ponudba: igrišča za tenis, odbojko, nogomet, rokomet, košarko, izposoja koles in čolnov.

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Prihod/odhod: na dan prihoda se lahko nastanite po 15. uri, na dan odhoda nastanitev zapustite do 10. ure.

Vključeno v ceno:

  • najem
  • končno čiščenje
  • posteljnina (menjava 1 x tedensko) in brisače (menjava 2 x tedensko)
  • poraba vode in elektrike
  • klimatska naprava
  • Sat-Tv
  • parkirno mesto za 1 vozilo.

Obvezna doplačila ob prijavi:

  • turistična pristojbina

Doplačila ob prijavi:

  • krajše bivanje (odvisno od termina)

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice