Hrvaška od 59€

Hrvaška, Srednja Dalmacija, Makarska

Makarska Sunny Resort (ex RIVIJERA Sunny resort)

od 300 EUR Najnižja cena za izbrani termin

Makarska Sunny Resort, ki ga na eni strani obdaja modro morje, na drugi pa osupljiva gora Biokovo, leži v očarljivem oljčniku tik ob živahnem središču Makarske. Uživajte v brezskrbnem dopustovanju v naravi in odličnim razmerju med ceno in kakovostjo na eni najbolj privlačnih lokacij na dalmatinski obali.

Mesto Makarska se nahaja v centru Makarske riviere. Malo mesto s 13.000 prebivalci leži pod goro Biokovo in je znano po svojih čudovitih plažah, olivnih nasadih in borovih gozdičkih.

Nastanitev

SUNNY BREAKFAST & BRUNCH AND SUNNY DINNER (Nov koncept storitve)

  • Zajtrk in brunch med 7:00 - 13:00
  • Lahka večerja med 19:00 - 21:00

KAJ JE BRUNCH? 

Brunch je izraz, ki ga že dolgo časa zelo radi uporabljajo v ZDA in Kanadi. Počasi, zlasti v zadnjih desetletjih, se je prijel tudi v Evropi in se sedaj širi tudi na Daljni vzhod. V Evropo, natančneje v Anglijo, je izraz brunch prišel okoli leta 1896, od tam pa se je širil po evropskih državah. Beseda brunch je sestavljenka iz dveh besed: breakfast (zajtrk) in lunch (kosilo). Se pravi, če bi ta obrok imenovali kar po slovensko, bi prišlo zasilo, ki je sestavljenka iz besed zajtrk in kosilo. Da obrok lahko imenujemo brunch, ga moramo zaužiti med 11. uro dopoldan in 13. uro popoldan. Je kot nekakšen pozen zajtrk oziroma zgodnje kosilo. Obrok, ki ga pojemo pred tem časom, še vedno spada pod zajtrk, kar pojemo po 13. uri, je že kosilo.

Preproste počitnice v neokrnjeni naravi ob morju

Lega: Makarska,  do  centra  mesta 1,5 km, v zelenju borovcev in nasadu kar 258 oljk. Letovišče obsega  kompleks  9 paviljonov s sobami ter glavno stavbo z recepcijo in restavracijo.

Plaža: 350 m do morja, prodnata plaža 50­200 m od hotela, ležalniki in senčniki za doplačilo

Bazen: letovišče nima zunanjega bazena.

Sobe:  vse sobe prenovljene, sat TV, telefon, nekatere sobe imajo balkon, klima, kopalnico s tušem.

Internet: Wi­Fi brezplačno, internetni kotiček

Storitev: Nov koncept storitve Sunny zajtrk & brunch ter Sunny večerja: 

RESTAVRACIJA SUNNY

Restavracija Sunny vam ponuja novo storitev Sunny Breakfast & Brunch z bogato ponudbo jedi v času podaljšanega zajtrka in zgodnjega kosila vse do 13:00. Po skodelici vrhunske jutranje kave in zgodnjem zajtrku se lahko prepustite toplim sončnim žarkom ali plavate v morju, nato pa se vrnete v restavracijo na nov odmerek dobrot v sklopu tematskega zgodnjega kosila. Za brezskrbne večere izberite sveže pripravljene burgerje, solate, juhe in druge jedi, ki se postrežejo v sklopu storitve Sunny Dinner.

Storitev Sunny Breakfast & Brunch od 7:00 do 13:00

možnost večkratnega vstopa v restavracijo, brezalkoholne pijače iz šankomata so vključene v času obrokov (samopostrežba), kava vrhunske kakovosti (samopostrežba), tematske bifejske postaje: Dalmatian delikatesni kotiček, pekarna, healthy corner, pizza corner, dessert corner, coffee station, jedi z jajci, pripravljene na kraju samem, brunch postaje z raznovrstno ponudbo sveže pripravljenih jedi (juhe, solate, sendviči, ocvrti zalogaji, jedi iz woka, dodatna ponudba, kot so burgerji, tortilje in hot dogi)

Storitev Sunny Dinner od 19:00 do 21:00

pice, sendviči, juhe, solate, tople predjedi, glavne mesne in ribje jedi, jedi s sezonsko zelenjavo in slaščice, vsakodnevna tematska ponudba: Burger Day, Simple Mediterranean, Fish & Chips, Taste of Italy itd (pijača proti doplačilu).

Hotelska ponudba: recepcija, trgovina s spominki, menjalnica, kongresna dvorana, kavarna s teraso. 

Šport in  zabava: teniški  center  z 10 igrišči za doplačilo, rokomet, košarkaško igrišče, nogomet, pešpoti in tekaške steze, aerobika, mini golf, večerni zabavni program, program aktivnosti in zabave za otroke in odrasle. 

Družinske vsebine: Softplay zona – elementi iz penaste gume in poligoni za otroke, Smart Play - inovativno igrišče z atrakcijami, ki spodbujajo otroško ustvarjalnost, Game Lounge - prostor z igralnimi konzolami in pestro izbiro video iger za otroke in odrasle, zunanje otroško igrišče, zunanji trampolini, ploščad za igro na prostem: ristanc, šah, labirint, twister, ustvarjalne poti itd.

Chill & play zona

Če si želite pestrosti in zabave, si oglejte cono Chill&Play in odigrajte nekaj partij biljarda ali pa se posvetite različnim družabnim igram, ki smo jih pripravili za vas.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni (doplačilo).

Prijava in odjava: prijava v hotel po 14:00 uri, odjava do 10:00 ure.

Vključeno v ceno:

  • storitev po izbiri
  • turistična pristojbina

Možna doplačila

  • otroška posteljica 5€/dan
  • parkirišče 6€/dan

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

  • 98862    98862/222      01.06.-05.06.2024 / sobota - sreda
    4 noči
    polpenzion
    nadstandardna soba - Park View
    Superior
  • 98862    98862/222      02.06.-06.06.2024 / nedelja - četrtek
    4 noči
    polpenzion
    nadstandardna soba - Park View
    Superior
  • 98862    98862/222      03.06.-07.06.2024 / ponedeljek - petek
    4 noči
    polpenzion
    nadstandardna soba - Park View
    Superior
  • 98862    98862/222      04.06.-08.06.2024 / torek - sobota
    4 noči
    polpenzion
    nadstandardna soba - Park View
    Superior
  • 98862    98862/222      05.06.-09.06.2024 / sreda - nedelja
    4 noči
    polpenzion
    nadstandardna soba - Park View
    Superior
Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice