Hrvaška od 64€

Hrvaška, Istra, Umag

Residence Umag Plava Laguna

Residence Sol Umag svojim gostom nudi visoko raven kakovosti in tudi kakšno dodatno udobnost. Vsebuje 86 na novo urejenih in lepo opremljenih sob, ki zagotavljajo enako udobje tako za športne ekipe kot za velike družine. Sprostite se. Uživajte. Preživite dan v naravi, občutite toplino sonca in veter v laseh ter prisluhnite ptičjemu petju.

Umag, prvo mesto na vhodu v Istro s severne strani, osvaja s svojim šarmom, raznolikostjo in bogato ponudbo. Umag je mestece, ki s svojimi 45 km obale in zanimivim zaledjem združuje posebnosti celotne regije in je morda najboljši uvod v drugačno doživetje Jadrana. V zaledju se srečamo s starodavnimi utrdbami na gričih, ki s svojo častitljivo zgodovino ponujajo neverjetne razglede, in s številnimi turističnimi kmetijami, ki ponujajo avtohtone dobrote na prijazen in gostoljuben način. Najboljši obisk Umaga je celo leto: od zimskih festivalov, karnevala, do spomladanskih in jesenskih gastronomskih prireditev ali odmevnih športnih dogajanj.

https://www.youtube.com/watch?v=NU_KzADN-hM&feature=emb_title

Nastanitev

Otroci BREZPLAČNO - 1., 2. in 3. otrok do 12 let v spremstvu dveh odraslih oseb.

Lega: ob obali TN Punta, Umag 1 km.

Plaža: skalnato-betonirana z manjšim zalivom in mivko v morju, tudi za otroke; ležalniki in senčniki za doplačilo (omejeno število). Možen dostop tudi za invalidne osebe.

Bazen: notranji bazen s sladko vodo, 2 zunanja bazena s sladko vodo, ležalniki in senčniki brezplačno (omejeno število).

Wellnes center (doplačilo): rimska kopel, finska savna in istrska bio-savna, whirlpool-i z vodometi in podvodno masažo, “Modra špilja” in soba za sprostitev; lepotilni center (za doplačilo); solarij in pester izbor masaž (doplačilo).

Nastanitev: v sobah klimatska naprava, SAT-TV, mini bar, telefon, sef, kopalnica s sušilcem za lase.

Internet: Wi-Fi brezplačno.

Prehrana: samopostrežna zajtrk in večerja (v hotelu). Možnost brezglutenske prehrane (po predhodni najavi).

Hotelska ponudba: klimatizirani skupni prostori, restavracija (tudi jedi iz jedilnika in show-cooking), aperitiv bar, trgovina s spominki, frizerski salon, wellness in lepotilni center, fitnes, parkirišče (ni varovano). Nadkrito parkirišče pri hotelu za doplačilo.

Šport in zabava: od maja do septembra aktivnosti za odrasle (degustacije istrskih proizvodov 1.7.-31.8.), športne aktivnosti (1.7.-31.8.), mini club za otroke 5-12 let (24.5.-11.9.), večerni program z glasbo v živo. Proti doplačilu vodni športi, najem koles, teniška igrišča in šola tenisa, namizni tenis, odbojka na mivki.

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Vključeno v ceno:

  • izbrana storitev
  • turistična pristojbina
  • uporaba notranjega in zunanjega bazena (v sezoni)
  • ležalniki in senčniki ob bazenu
  • uporaba fitnesa
  • animacija za odrasle in otroke ter večerni program z glasbo v živo
  • Wi-Fi

Obvezno doplačilo (v kraju): 

  • parkirišče

Možna doplačila(ob prijavi): 

  • krajše bivanje 
  • enoposteljna soba (po predhodni potrditvi)

OPOMBA: 

  • otroška posteljica BREZPLAČNO (po predhodni potrditvi)
  • min. št. nočitev v terminu 3.6.-26.8. je 5 noči, ostali termini 3 noči

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice