Hrvaška od 64€

Hrvaška, Kvarner, Lopar / otok Rab

Residence Autokamp San Marino

Zabavne družinske počitnice poleg peščene Rajske plaže! Otroci bodo navdušeni nad igrami v pesku in plitvem morju, otroškim klubom, animacijskim programom in številnimi zabavnimi vsebinami, prilagojenimi najmlajšim.

Destinacija

Rab je živahno glavno mesto istoimenskega otoka, kjer dogajanja ne manjka; glasbeni večeri, tradicionalne viteške igre in cvetoči navtični turizem; očarala pa vas bo tudi nedaleč ležeča 1 km dolga Rajska plaža.

Trajektne linije

Nastanitev

Ne spreglejte!

Otroci:

  • 1. in 2. otrok do 12. leta BREZPLAČNO*

*popusti za otroke veljajo od 2 polno plačanih osebah v določenem tipu sobe.

Ena najdaljših peščenih plaž na Jadranu. Raj za družine z majhnimi otroki

Lega: kamp se nahaja v kraju Lopar na otoku Rab, uvršča se med večje in najbolj popularne kampe na Hrvaškem. Mobilne hišice so postavljene na lepo urejenih in ravninskih parcelah. Od mesta Raba je oddaljen 12 km in ponuja vse, kar si vaša družina lahko zaželi na počitnicah.

Plaža: dolga peščena Rajska plaža, primerna za otroke zaradi nizke vode in mivke.

Nastanitev:

Residence san Marino se nahajajo v zgradbi na osrednjo recepcijo v kampu San Marino.

  • Dvoposteljna soba (Produkt 89136): Pribl. 21 m2, dvoposteljna soba, klimatska naprava, kopalnica (tuš, WC)  Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi ter otroka do 2. leta brez ležišča.
  • Dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem (Produkt 82948): Pribl. 21 -25 m2, dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem (raztegljivo ležišče), klimatska naprava, kopalnica (tuš, WC)  Nastanitev je primerna za do 3 odrasle osebe ter otroka do 2. leta brez ležišča.
  • Družinska soba Junior Suita (Produkt 82949): Pribl. 37 m2, ločena spalnica, dnevno bivalni prostor z dvosedom (raztegljivo ležišče), klimatska naprava, kopalnica (tuš, WC)  Nastanitev je primerna za do 4 odrasle osebe ter otroka do 2. leta brez ležišča.
  • Enoposteljna soba (Produkt 92485): Pribl. 21 m2, enoposteljna soba, klimatska naprava, kopalnica (tuš, WC)  Nastanitev je primerna za 1 odraslo osebo.

Internet: Wi­Fi na recepciji in v sobah brezplačno.

Storitev: nočitev z zajtrkom.

Ponudba kampa: več restavracij, lokali, pekarna, trgovina, prodajalna sadja in zelenjave, ambulanta, bankomat.

Šport in animacija: mali nogomet, košarka, rokomet, odbojka na mivki, balinanje. Proti doplačilu: tenis, mini golf, najem plovil (čolni, kanu), vodni športi (smučanje na vodi), potapljaški center in šola potapljanja, najem koles.

Animacija za otroke: Atraktivno igrišče za otroke na prostem, celodnevni program animacije za otroke, program za otroke v zgodnjih večernih urah na prostem v amfiteatru, zabavno-rekreacijski center: napihljivi gradi, trampolin, mini avtomobili in motorji na električni pogon, vlakec na tirih, vrtiljak, otroška igralnica z gumi topovi, gugalni konjički, aparati z zabavnimi igricami v zaprtem prostoru in 5D kino. Zabava za odrasle: nočni klub Millenium, glasba v živo, zabavno-rekreacijski center, ribiška fešta z igrami, bogatim programom in ribjimi specialitetami.

Hišni ljubljenčki: Dovoljeni (za doplačilo).

Prihod/odhod: v sobo se lahko  nastanite po 14. uri na dan prihoda, zapustite pa jo na dan odhoda do 10. ure.

 

Vključeno v ceno:

  • izbrana storitev
  • turistična pristojbina

Možna doplačila ob prijavi:

  • krajše bivanje 20 %

Možna doplačila v kraju:

  • otroška posteljica 5 €/dan
  • hišni ljubljenčki 25€/dan

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice