Hrvaška od 64€

Hrvaška, Istra, Lanterna / Poreč

Naturistični kamp Solaris

Za vse ljubitelje nudizma in neokrnjene narave. Kristalno čisto morje in dolga plaža.

Destinacija

Počitnice v Poreču vas bodo skozi vso leto navduševale prav na vsakem koraku. Od čistih plaž z oznako Modre zastave, nočnega življenja in številnih kulturnih in festivalskih dogajanj, do zelene mediteranske okolice, ki vabi k rekreaciji, športu in avanturam. Tukaj se boste srečali z edinstveno zgodovinsko-kulturno dediščino, v kateri posebno mesto zaseda znana Eufrazijeva bazilika pod UNESCOVO zaščito, ena od najbolj ganljivih sakralnih zgradb na jadranski obali. Ne pozabite na odkrivanje lepot pristne istrske notranjosti s kulinariko in enologijo, ki sta daleč znani, ter vsekakor obiščite bližnje pestro mestece Motovun, ki je zadnje desetletje znano po mednarodnem filmskem festivalu.

https://www.youtube.com/watch?v=gq1NnfjyptE&feature=emb_title

Nastanitev

Lega: Naturistični kamp Solaris se nahaja na zelenem polotoku Lanterna pri Poreču.

Plaža: prodnato kamnita plaža dolga več kot 2 km, nagrajena z Modro zastavo.

Bazen: zunanji sladkovodni bazen s pogledom na morje. Senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno.

Nastanitev:

  • Prikolica CT 4-5 Comfort, model 2+: Približno 12 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga s pogradom), kuhinjska niša, dnevno bivalni prostor (brez televizije) z možnostjo dodatnega ležišča, hladilnik v prikolici ali v predelu baldahina, kopalnica z umivalnikom (brez tuša in WC-ja), klimatska naprava. Skupne kopalnice so na voljo v sklopu kampa. Baldahin z garnituro (miza, 5 stolov in senčnik), velikost približno 11 m2. Baldahin z garnituro (miza, 5 stolov in senčnik), velikost približno 11 m2. Prikolica je primerna za 4 odrasle osebe in 1 otroka do 12 let.
  • Mobilne hišice MH 4-6 Standard, tip A: Približno 24 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), kuhinjska niša z dnevnim prostorom. Možnost dveh dodatnih raztegljivih ležišč. Sat-TV, tuš/WC, hladilnik, klima, nadkrita terasa s sedežno garnituro. Mobilna hiška je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let.
    Mobilne hišice MH 6 Luxury, tip I: Približno 32 m2, tri spalnice (ena z zakonsko posteljo(160x200cm), dve spalnici z ločenima ležiščema), kuhinjska niša, pomivalni stroj, mikrovalovna pečica, hladilnik, dnevni prostor, Sat-TV, kopalnica s tušem in WC, ločen WC, klimatska naprava, nadkrita terasa s sedežno garnituro. Mobilna hiška je primerna za 6 odraslih oseb.

Internet: Wi-Fi na recepciji brezplačno.

Ponudba kampa: trgovina (supermarket, prodajalna sadja in zelenjave, pekarna), menjalnica, več restavracij, bar ob bazenu, prodajalna časopisov, bankomat, internetni kotiček.

Šport in animacija (doplačilo): večnamensko igrišče, igrišča za tenis, igrišče za odbojko na mivki, vodni športi, kegljanje, možnost najem koles, odbojka na plaži, športni center. Animacija za otroke in odrasle od julija do septembra: otroški klub, mini olimpijada, mini disko; za odrasle: športni in rekreacijski program: telovadba, vodna aerobika, kolesarjenje nordijska hoja, različne aktivnosti (odbojka na mivki, tenis). Glasba v živo ob večerih.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni (za doplačilo). Del plaže je namenjen za pse.

Prihod/odhod: na dan prihoda se lahko nastanite po 16. uri, na dan odhoda jo zapustite do 10. ure.

Opombe
  • V terminu od 4. 7. - 13. 9. je minimalno število nočitev 5 (prihodi/odhodi petek, sobota, nedelja), v ostalih terminih je minimalno število nočitev 3.
  • Posteljnina, brisače in kuhinjske krpe niso vključene v ceno in jih prinesete s seboj.
Vključeno v ceno:

  • najem
  • poraba elektrike, plina in vode
  • Sat-Tv
  • klimatska naprava (samo mobilne hišice)
  • 1 parkirno mesto
Obvezna doplačila na kraju samem:
  • turistična pristojbina
  • prijavnina
  • končno čiščenje 50 EUR
  • dodatno čiščenje za hišnega ljubljenčka 5 EUR (po predhodni potrditvi)
Dodatna ponudba na kraju samem:
  • najem posteljnine 8 EUR /osebo

Posebna ponudba:

Akcija

  • 4=3 v terminu 10. 4. - 30. 5. 2020
  • 7=6 in 14=12 v terminu 10. 4. - 30.5. 2020
  • 21=17 v terminu 10. 4. - 27.6. 2020
  • 10 % za rezervacijo 2 oseb v terminu 27. 6. - 29. 8. 2020

Akcije med seboj niso združljive.

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice