Italija od 0€

Italija, Jadransko morje (Italija), Cavallino

Camping Village Cavallino

Priljubljena družinska destinacija z odlično lokacijo ob dolgi peščeni plaži.

Destinacija

V središču počitnic. Sprostitev, narava in zabava med rekama Sile in Piave. Severna beneška laguna, peščene plaže, droben pesek ter vedno dih jemajoče Benetke: mesto na vodi z zgodovino, ki vas spremlja na vsakem koraku. Od hribov Prosecco, s Coneglianom in Valdobbiadenejem, do velikih umetniških mest Benečije ter nepozaben ogled otokov Lagune: Murano, Burano, Torcello. Jezolsko morje vas pričakuje vse leto!

Nastanitev

Akcija:

  • 7=6 in 14=11 v terminih 8.4. - 4. 6 in 10.9. - 2.11.2022

Akcije niso združljive med seboj.

 

Lega: Benečija, ob obali Cavallino-Treporti, ki se razteza 15 km vzdolž Jadranskega morja. Med mestecema Lido di Jesolo in Punta Sabbioni. Benetke so oddaljene pribl. 17 km.

Plaža: Kamp se nahaja neposredno ob dolgi peščeni plaži Cavallino. Senčniki in ležalniki na plaži za doplačilo. Plaža je primerna tudi za gibalno ovirane osebe.

Bazeni: Vodni park (vstop za goste brezplačno) z zunanjimi bazeni za odrasle, otroški bazen ter bazen s toboganom, whirpool-om (za osebe nad 16. let), prostor za sprostitev s senčniki in ležalniki v vodi. Senčniki in ležalniki ob bazenu za doplačilo. Obvezna uporaba plavalnih kap.

Nastanitev:

  • MOBILNA HIŠICA SAN MARCO MH 4 (Produkt: 91152): Pribl. 22 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), kuhinjska niša, hladilnik, dnevni prostor, SAT TV, kopalnica s tušem/WC, klimatska naprava (doplačilo), nadkrita terasa - gazebo z vrtno garnituro. Nastanitev je primerna za 4 odrasle osebe.
  • MOBILNA HIŠICA COMFORT MH 4 (Produkt: 91153): Pribl. 22 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), kuhinjska niša, hladilnik, dnevni prostor, SAT TV, kopalnica s tušem, ločen WC, klimatska naprava (doplačilo), nadkrita terasa - gazebo z vrtno garnituro. Nastanitev je primerna za 4 odrasle osebe.
  • MOBILNA HIŠICA CLASSIC MH 4 (Produkt: 91154): Pribl. 22 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), kuhinjska niša, hladilnik, dnevni prostor, SAT TV, kopalnica s tušem/WC, ločen WC, klimatska naprava (doplačilo), nadkrita terasa z vrtno garnituro. Nastanitev je primerna za 4 odrasle osebe.
  • MOBILNA HIŠICA BLU ROMANTIC MH 4-6 (Produkt: 91155): Pribl. 24 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema ter dodatnim nadstropnim pograd ležiščem), kuhinjska niša, hladilnik, dnevni prostor z možnostjo raztegljivega ležišča, SAT TV, kopalnica s tušem/WC, ločen WC, klimatska naprava (doplačilo), nadkrita terasa - gazebo z vrtno garnituro. Nastanitev je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let.
  • MOBILNA HIŠICA LUX MH 4-5 (Produkt: 91156): Pribl. 31 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), kuhinjska niša, hladilnik, dnevni prostor, SAT TV, kopalnica s tušem/WC,  klimatska naprava (doplačilo), zunanja vrtna garnitura s senčnikom. Nastanitev je primerna za 4 odrasle osebe in 1 otroka do 12 let.
  • MOBILNA HIŠICA REVOLUTION MH 6 (Produkt: 91157): Pribl. 34 m2, tri spalnice (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema ter tretja s pogradom), kuhinjska niša, hladilnik, dnevni prostor, SAT TV, dve kopalnici s tušem/WC, klimatska naprava (doplačilo), nadkrita terasa z vrtno garnituro. Nastanitev  je primerna za 6 odraslih oseb.

Internet: Wi-Fi za doplačilo.

Storitev: Najem. Možnost doplačila za nočitev z zajtrkom, polpenziona (samopostrežni zajtrk in večerja, izbor 3 menijev) ali polnega penziona (samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja, izbor 3 menijev). Pri polpenzionu in polnem penzionu je vključeno ½ l vode na osebo. Možnost brezglutenske prehrane (po predhodni najavi).

Ponudba kampa: Recepcija, restavracija s tradicionalno beneško in italijansko kuhinjo, picerija, restavracija za penzionske goste, odlična sladolednica s številnimi vrstami sladoleda, panorama lounge bar s teraso in razgledom na vodni park, ob večerih glasba v živo, supermarket trgovina.

Animacija: Otroška animacija na plaži, novo nadkrito otroško igrišče „Fun Park Cvallino“, kjer se bodo zabavali z igrami z žogo, plezali, skakali ali pa celo narisali kakšno risbico. Možnost varstva otrok. Animacija in varstvo otrok je v italijanskem oz. angleškem jeziku. V sezoni je na voljo dnevna in večerja animacija za celotno družino.

Hišni ljubljenčki: Dovoljeni (manjši, v MH Comfort, Lux in Blu Romantic za doplačilo).

Prihod/odhod: Na dan prihoda se v mobilno hiško nastanite med 17. in 20. uro, na dan odhoda jo zapustite med 7. in 9. uro.

Opomba: Brisače in kuhinjske krpe gostje prinesejo s seboj.

Vključeno v ceno:

  • najem
  • poraba voda, elektrike
  • parkirno mesto za 1 vozilo


Obvezna doplačila v kraju:

  • turistična pristojbina
  • končno čiščenje (ni obvezno v kolikor gosti sami temeljito očistijo mobilno hišico - v nasprotmen primeru je doplačilo 70 €. V primeru če biva tudi hišni ljubljenček je obvezno doplačilo 70€)

Doplačila v kraju:

  • klimatska naprava 7 €/dan (za celotno dolžino bivanja)
  • posteljnina 10 €/ set
  • brisače 10 €/set
  • Wi-Fi od 5 € / dan (odvisno od termina)
  • polni penzion odrasli 46 €/dan, otroci 2-12 let 38 €/dan
  • polpenzion 35 €/dan, otroci 2-12 let 30 €/dan
  • nočitev z zajtrkom odrasli 12 €/dan, otroci 2-12 let 10 €/dan
  • otroška posteljica 3 €/dan (do 3. leta), posteljnina 5 €
  • hišni ljubljenčki (manjši, dovoljeni v Comfort, Lux in Blu Romantic) 6 €/dan v terminu do 28.5. in od 10.9.; 9 €/dan v terminu 28.5.-9.7. in 27.8-10.9..; 10 €/dan v terminu 10.7.-28.8 ter obvezno doplačilo za končno čiščenje 70 €.

OPOMBA: Posteljnino, brisače in kuhinjske krpe gostje prinesejo s seboj. Prijava med 17. in 20. uro, odjava med 7. in 9. uro.

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice