Hrvaška od 64€

Hrvaška, Istra, Poreč, Kamp Ulika

Naturistični kamp Ulika

Sonce, morje, borovci: v kampu Ulika je vse enostavno in udobno. Obleči se morate samo, če se odpravljate po nakupih v Poreč, ves preostali čas pa ste lahko naturist, kolikor to želite, in uživate v posebni svobodi.

Destinacija

Počitnice v Poreču vas bodo skozi vso leto navduševale prav na vsakem koraku. Od čistih plaž z oznako Modre zastave, nočnega življenja in številnih kulturnih in festivalskih dogajanj, do zelene mediteranske okolice, ki vabi k rekreaciji, športu in avanturam. Tukaj se boste srečali z edinstveno zgodovinsko-kulturno dediščino, v kateri posebno mesto zaseda znana Eufrazijeva bazilika pod UNESCOVO zaščito, ena od najbolj ganljivih sakralnih zgradb na jadranski obali. Ne pozabite na odkrivanje lepot pristne istrske notranjosti s kulinariko in enologijo, ki sta daleč znani, ter vsekakor obiščite bližnje pestro mestece Motovun, ki je zadnje desetletje znano po mednarodnem filmskem festivalu.

https://www.youtube.com/watch?v=gq1NnfjyptE&feature=emb_title

Nastanitev

Lega: Naturistični kamp se nahaja na polotoku pri mestecu Červar, z veliko naravne sence.  Od Poreča je oddaljen 7 km.

Zemljevid kampa

Plaža: prodnato-kamnita plaža dolga več kot 2 km, Plaža nagrajena z Modro zastavo (najvišji ekološki standardi za čistočo morja in urejenost plaže). Možnost najema senčnikov in ležalnikov na plaži (doplačilo).

Bazen: Zunanji sladkovodni bazen.

Nastanitev:

  • MOBILNE HIŠICE MH 4-6 CLASSIC (CM4, CM4D): Pribl. 20 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), kuhinjska niša, hladilnik, dnevni prostor z raztegljivim dvosedom ( možnost dveh dodatnih raztegljivih ležišč), Sat-TV, kopalnica (tuš/WC), klimatska naprava, nadkrita terasa s sedežno garnituro. Mobilna hiška je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let.
  • MOBILNE HIŠICE MH 4-6 SUPERIOR (SM4): Pribl. 34 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), kuhinjska niša, hladilnik, dnevni prostor z raztegljivim dvosedom ( možnost dveh dodatnih raztegljivih ležišč), Sat-TV, dve kopalnici (tuš/WC), klimatska naprava, nadkrita terasa s sedežno garnituro ter žarom. Mobilna hiška je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let.

Internet: Wi-Fi brezplačno.

Ponudba kampa: recepcija, supermarket, trgovina s spominki in časopisom, menjalnica, več restavracij, frizerski salon, bar ob bazenu, bankomat, polnilna postaja za električna kolesa.

Šport in animacija: igrišča za tenis, športi na vodi, kegljanje, najem koles, odbojka na plaži, športni center (doplačilo). Animacija od maja do septembra, mini klub čez dan ter otroški večerni program – mini disco, Glasba ob večerih v živo.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni v mobilnih hišicah Classic (doplačilo).

Prihod/odhod: na dan prihoda se lahko nastanite po 15. uri, na dan odhoda nastanitev zapustite do 10. ure.

 

Več o zdravstvenih, higienskih, varnostnih in okoljskih standardih za vaše brezskrbne počitnice.

Za več informacij o trenutnih možnostih testiranja na destinaciji kontaktirajte vaše najbližje prodajno mesto oziroma nam pišite na elektronski naslov: vednoznami@kompas.si.

Vključeno v ceno:

  • najem
  • turistična pristojbina
  • poraba elektrike, vode, plina in klime
  • posteljnina in brisače
  • Sat-Tv
  • parkirno mesto


Obvezno doplačilo v kraju:

  • končno čiščenje 20 €

Doplačilo ob prijavi:

  • krajše bivanje 20 %

Dopalčilo v kraju:

  • hišni ljubljenčki 13 €/dan (samo v hišiči Classic po predhodni potrditvi)

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice