Hrvaška od 59€

Hrvaška, Dalmacija, Biograd na Moru

Mobilne hišice kamp Park Soline

Doživeti popolno udobje v naravnem okolju. Družinam prijazen kamp z bujno vegetacijo nudi veliko aktivnosti. Kamp se nahaja na eni najbolj priljubljeni plaži v Biogradu na Moru.

Staro letovišče, 27 km jugovzhodno od Zadra, leži na polotočku z lepo peščeno plažo Soline, kraj z raznoliko športno in navtično ponudbo; marini Kornati in Sangulin.

Nastanitev

Lega: v gostem borovem gozdičku, sprehajalna pot vodi do centra mesta Biograd na Moru (2 km). Kamp Park Soline sodi med 10 najboljših kampov na Hrvaške. Za leto 2018 in 2019 je kamp prejel nagrado za kakovost.

Plaža: prodnata, delno peščena, primerna tudi za otroke, takoj ob kampu.

Nastanitev:

  • Mobilna hišica MH 4-6 Tavolara: Približno 32 m2, za največ 6 oseb, spalnica z zakonskim ležiščem, soba z dvema ležiščema, dnevni prostor s kuhinjsko nišo (hladilnik) in z raztegljivim ležiščem za 2 osebi, klimatska naprava, Sat-TV, kopalnica, terasa (24 m2) z nadstreškom.
  • Mobilna hišica MH 4-6 Comfort Plus: Približno 32 m2, za največ 6 oseb, spalnica z zakonskim ležiščem, soba z dvema ležiščema, dnevni prostor s kuhinjsko nišo (hladilnik) in z raztegljivim ležiščem za 2 osebi, klimatska naprava, Sat-TV, kopalnica, večja terasa (15m2) z nadstreškom.
  • Mobilna hišica MH 4-6 Premium: Približno 32 m2, hiške so bližje morju; približno 40-100 m; so za največ 6 oseb, spalnica z zakonskim ležiščem, soba z dvema ležiščema, dnevni prostor s kuhinjsko nišo (hladilnik) in z raztegljivim ležiščem za 2 osebi, klimatska naprava, Sat-TV, 2 kopalnici, terasa z nadstreškom (12 m2).
  • Mobilna hišica MH 5-6 Comfort Family: Približno 32 m2, za največ 6 oseb (5 odraslih + en otok do 12 let), spalnica z zakonskim ležiščem, soba s tremi ležišči, dnevni prostor s kuhinjsko nišo (hladilnik) in z raztegljivim ležiščem za 1 osebo, klimatska naprava, Sat-TV, kopalnica, terasa z nadstreškom (24 m2).

Internet: Wi-Fi na področju kampa brezplačen.

Ponudba kampa: prostor za pranje peril, restavracija, kavni bar, internetni kavni bar, pekarna, prostor za grill, prodajalna sadja in zelenjave, menjalnica, otroška igrišča (tudi otroška in športna animacija), namizni tenis, odbojka na mivki. Za doplačilo možna izposoja koles. Športni center je oddaljen 150 m, Aqua center 150 m, tenis igrišča 50 m. Možnost kolesarjenja do Vranskega jezera, pešpoti primerne tudi za tek.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni.

Prihod/odhod: na dan prihoda se v mobilno hiško lahko nastanite po 16. uri, na dan odhoda jo zapustite do 10. ure.

Vključeno v ceno:

  • najem hišice za do 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let (v comfort family 5 odraslih in 1 otrok do 12 let)
  • posteljnina in brisače
  • poraba vode, elektrike in plina
  • klimatska naprava
  • parkirno mesto za 1 vozilo
Obvezna doplačila na kraju samem:
  • turistična pristojbina
  • prijava 1 EUR/os.
  • varščina 100 EUR
  • končno čiščenje 35 EUR
Dodatna ponudba na kraju samem:
  • hišni ljubljenčki 10 €/dan v terminu od 4.7. - 29.8.; 8 €/ dan v terminu 13.6. - 4.7. in 29.8. - 12.9., ostali termini 6 €/dan (po predhodni potrditvi).

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice