Hrvaška od 59€

Hrvaška, Kvarner, Klenovica, kamp Klenovica

Mobilne hišice kamp Klenovica

Kamp Klenovica se nahaja na mirnem prostoru ob majhnem ribiškem mestecu Klenovica. Kamp ima prekrasno prodnato plažo, terasirane parcele omogočajo panoramski pogled na morje iz vsake mobilne hišice.

Destinacija

Dobrodošli v Klenovici, naselju z majhno luko, ki se nahaja v Vinodolskem kanalu. Vzdolž nizke obale se razprostirajo peščeno-prodnate plaže, v majhnem primorskem mestu pa boste našli vse kar potrebujete za mir in udobne počitnice. Redni obiskovalci Klenovice so tudi labodi, včasih pa je tu moč videti tudi delfine. Najlepe plaže boste našli v zalivih Žrnovnica in Povile, bližina mest kot sta Novi Vinodolski (10 km) in Crikvenica, pa omogočajo raznoliko zabavo.

Nastanitev

Kamp Klenovica se nahaja na mirnem prostoru ob majhnem ribiškem mestecu Klenovica. Kamp ima prekrasno prodnato plažo, terasirane parcele omogočajo panoramski pogled na morje iz vsake mobilne hišice.

Lega: Kamp Klenovica je ob ribiškem mestecu Klenovica, 10 km oddaljeno od mesta Novi Vinodolski.

Plaža: prodnata.

Bazen: 3 zunanji bazeni s sladko vodo za odrasle in 2 otroška bazena.

Nastanitev: vse hišice so bile zgrajene leta 2016.

Mobilne hišice:

  • MH 4-6 Comfort: Približno 32 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), dnevni prostor (možnost dodatnega ležišča za doplačilo), kuhinjska niša (mikrovalovna pečica, aparat za kavo, kuhalnik za vodo, hladilnik z zamrzovalnim predalom), dve kopalnici (tuš/WC, sušilec za lase), nadkrita terasa, klimatska naprava, LCD Sat-TV.
    Mobilne hišice
  • MH 4-6 Premium: Približno 32 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), dnevni prostor (možnost dodatnega ležišča za doplačilo), kuhinjska niša (mikrovalovna pečica, aparat za kavo, kuhalnik za vodo, hladilnik z zamrzovalnim predalom), dve kopalnici (tuš/WC, sušilec za lase), nadkrita terasa, klimatska naprava, LCD Sat-TV.
    Mobilne hišice
  • MH 6-8 Comfort Family: velikost 35 m2, tri spalnice (ena z zakonskim ležiščem, drugi dve z ločenima ležiščema), dnevni prostor (možnost dodatnega ležišča za doplačilo), kuhinjska niša (mikrovalovna pečica, aparat za kavo, kuhalnik za vodo, hladilnik z zamrzovalnim predalom), dve kopalnici (tuš/WC, sušilec za lase), nadkrita terasa, klimatska naprava, LCD Sat-TV.

Internet: Wi-Fi proti doplačilu.

Ponudba kampa: recepcija, trgovina, restavracija, bar na plaži, otroško igrišče.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni (doplačilo).

Prihod/odhod: na dan prihoda se v mobilno hiško lahko nastanite po 14. uri, na dan odhoda jo zapustite do 10. ure.

Opomba

  • prihod med 16. in 20. uro, odhod do 10. ure.
Vključeno v ceno:

  • najem hišice za do 4 osebe pri tipu standard in comfort in za do 6 oseb pri tipu comfort family (v vsaki hišici je raztegljivo dodatno ležišče 140 x 200 cm, ki je primerno za do 2 otroka - za doplačilo)
  • posteljnina in brisače (menjava 1 x tedensko)
  • poraba vode, elektrike, plina, klime
  • Sat-Tv
  • parkirišče za 1 vozilo ob hišici

Obvezna doplačila na kraju samem:

  • turistična pristojbina
  • prijava 1 EUR/os.
  • končno čiščenje 40 EUR

Neobvezna doplačila na kraju samem:

  • hišni ljubljenčki 5 EUR/dan (po predhodni najavi in potrditvi)

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice