Hrvaška od 64€

Hrvaška, Istra, Umag

Istrian Villas Plava Laguna

od 453 EUR Najnižja cena za izbrani termin

Vile v istrski vasici, vsaka z zasebnim vrtom, sprejmejo do 6 oseb v prekrasnem delu naselja Stella Maris, kjer ni avtomobilov.

Umag, prvo mesto na vhodu v Istro s severne strani, osvaja s svojim šarmom, raznolikostjo in bogato ponudbo. Umag je mestece, ki s svojimi 45 km obale in zanimivim zaledjem združuje posebnosti celotne regije in je morda najboljši uvod v drugačno doživetje Jadrana. V zaledju se srečamo s starodavnimi utrdbami na gričih, ki s svojo častitljivo zgodovino ponujajo neverjetne razglede, in s številnimi turističnimi kmetijami, ki ponujajo avtohtone dobrote na prijazen in gostoljuben način. Najboljši obisk Umaga je celo leto: od zimskih festivalov, karnevala, do spomladanskih in jesenskih gastronomskih prireditev ali odmevnih športnih dogajanj.

https://www.youtube.com/watch?v=NU_KzADN-hM&feature=emb_title

Nastanitev

Lega: na polotoku, v senci borovcev, obdani z negovanim sredozemskim rastjem, v naselju Stella Maris Resort, pribl. 2 km do centra mesta Umag. V sezoni vozi turistični vlakec (doplačilo).

Plaža: oddaljena pribl. 50-250 m, prodnata, peščena, betonirana. Plaža nagrajena z Modro zastavo (najvišji ekološki standardi za čistočo morja in urejenost plaže), prilagojena za invalide. Brisača za plažo (kavcija). Bar na plaži.

Bazen: zunanji bazen z morsko vodo in teraso za sončenje, tudi otroški z morsko vodo, Aqua Chill Out kompleks z notranjim bazenom s sladko vodo, whirpool-om ter prostorom za sprostitev. Možnost najema ležalnikov ob bazenu brezplačno (omejeno število). Brisača za bazen (kavcija).

Nastanitev: v vseh vilah klimatska naprava, LCD SAT TV, sef, kopalnica (sušilec za lase), opremljena kuhinjska niša (mikrovalovna pečica, opekač kruha, grelnik vode), terasa. Notranjost je urejena v originalnem istrskem stilu, okrašena z elementi sodobnega dizajna. Vile se nahajajo na območju brez avtomobilov. Otroška posteljica po predhodni potrditvi (brezplačno).

  • Classic Vila A2+2 (Produkt: 73863): pribl. 43 m2 in 17 m2 terase, spalnica (zakonska postelja pribl. 160 x 200 cm ali dve ločeni postelji 90 x 200 cm), z možnostjo dveh dodatnih ležišč (raztegljiv fotelj pribl. 150 x 190 cm) v dnevnem prostoru. Nastanitev je primerna za do največ 2 odrasli osebi in dva otroka do 14. leta.
  • Classic Vila A4+2 (Produkt: 73864): pribl. 60 m2 in 17 m2 terase, dve spalnici (zakonska postelja pribl. 160 x 200 cm ali  dve ločeni postelji pribl. 90 x 200 cm) z možnostjo dveh dodatnih ležišč (raztegljiv fotelj pribl. 150 x 190 cm) v dnevnem prostoru, dve kopalnici. Nastanitev je primerna za do največ 4 odrasle osebe in dva otroka do 14. leta.


Internet: brezžični internet (Wi-Fi) brezplačno na področju naselja.  

Prehrana: najem. Možnost doplačila za polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja). Možnost brezglutenske prehrane (po predhodni potrditvi).

Ponudba naselja: osrednja restavracija, restavracije z jedmi po naročilu, bari, picerija, restavracija s hitro prehrano, trgovina, prodajalna spominkov in časopisov, internetni kotiček na recepciji, menjalnica, ambulanta, manjša marina z 80 privezi (doplačilo), polnilna postaja za električna vozila, ambulanta. Parkirišče: za doplačilo (1 €/dan) v kraju.  

Ponudba za najmlajše: zunanji bazen z morsko vodo, otroško igrišče.

Otroški animacijski program: Animacija za otroke (v sezoni): club 4 (1 – 4 leta), mini club (4 – 8 let), junior club (9 – 12 let) in teens club (13 – 17 let); jutranji in popoldanski program za otroke; zabavne in športne igre.  


Šport in zabava: namizni tenis, trim steza, kolesarske poti. V bližini za doplačilo: teniška igrišča, šola tenisa, športna dvorana, nogometno igrišče, najem koles, odbojka na mivki, rokomet, jahalni center, potapljaški center. V bližini možnost vodnih športov na plaži (doplačilo). Animacija za odrasle in otroke tudi večerna z glasbo v živo (v sezoni).

Hišni ljubljenčki: dovoljeni po predhodni potrditvi (manjši do 10 kg; doplačilo). Za hišne ljubljenčke je urejen tudi del plaže v naselju. Niso dovoljeni v restavraciji, na recepciji in ob bazenu.

Opomba: Prijava v sobo po 14. uri na dan prihoda. Odjava iz sobe do 10 ure na dan odhoda.

Vključeno v ceno:

  • izbrana storitev
  • turistična pristojbina
  • animacija za odrasle in otroke ter večerni program z glasbo v živo
  • ležalniki na plaži namenjni za ville
  • Wi-Fi

Obvezno doplačilo (v kraju): 

  • parkirišče

Možna doplačila (ob prijavi): 

  • polpenzion odrasli (otrok 0-5 let BREZPLAČNO) 
  • krajše bivanje

Možna doplačila (v kraju): 

  • hišni ljubljenčki (po predhodni potrditvi)

OPOMBA: 

  • otroška posteljica BREZPLAČNO (po predhodni potrditvi)

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

  • 73863    73863/30      04.05.-07.05.2024 / sobota - torek
    3 noči
    nočitev
    apartma - Park Side
    Superior, Villa
  • 73863    73863/30      05.05.-08.05.2024 / nedelja - sreda
    3 noči
    nočitev
    apartma - Park Side
    Superior, Villa
  • 73863    73863/30      06.05.-09.05.2024 / ponedeljek - četrtek
    3 noči
    nočitev
    apartma - Park Side
    Superior, Villa
  • 73863    73863/30      12.05.-15.05.2024 / nedelja - sreda
    3 noči
    nočitev
    apartma - Park Side
    Superior, Villa
  • 73863    73863/30      13.05.-16.05.2024 / ponedeljek - četrtek
    3 noči
    nočitev
    apartma - Park Side
    Superior, Villa
Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice