Hrvaška od 64€

Hrvaška, Istra, Rovinj

Hotel Spirito Santo Palazzo Storico

Spirito Santo Palazzo Storico se nahaja v starem mestnem jedru Rovinja. Sam hotel je skrbno restavrirana stavba iz 20–ih let 19 stoletja, ki je pripadala ugledni italijanski družini. Tri hiše tvorijo skladno arhitekturno celoto.

Destinacija

Za nekatere je Rovinj najlepše mesto na istrski obali. Zgrajen na otoku, v značilnem srednjeveško-mediteranskem stilu, je umetno povezan s kopnim.
Nad Rovinjem dominira od daleč vidna cerkev Sv. Eufemije z najvišjim zvonikom v Isti (63 m), ki je kopija zvonikas trga Sv. Marka v Benetkah.

Nastanitev

Ne spreglejte!

  • Akcija - 10 % za bivanje 4 ali več noči.

Lega: v sredušču starega dela mesteca Rovinj. Muzej dediščine mesta Rovinj je 300 m stran, cerkev sv. Evfemije pa je oddaljena 850 m.

Plaža: najbližja plaža oddaljena pribl. 450 m.

Nastanitev: Vse elegantno zasnovane klimatizirane sobe imajo satelitsko televizijo z ravnim zaslonom, minibar, sef in lastno kopalnico z prho, brezplačnimi izdelki za osebno nego, sušilcem za lase, s kopalnimi plašči in copati. Večina sob nudi tudi pogled na mesto Rovinj.

  • Standard soba (Produkt: 95610):Pribl. 19 m2, dvoposteljna soba (200*180 cm). Nastanitev je primerna za 2 osebi.
  • Superior soba (Produkt: 95611): Pribl. 19-28 m2, dvoposteljna soba (200*180 cm). Nastanitev je primerna za 2 osebi.
  • Deluxe soba (Produkt: 95612): Pribl. 28 m2, dvoposteljna soba (200*180 cm), morska stran.  Nastanitev je primerna za 2 osebi.
  • Deluxe soba, pogled morje (Produkt: 95613): Pribl. 22-28 m2, dvoposteljna soba (200*180 cm), terasa/balkon, pogled na morje in staro mesto jedro.  Nastanitev je primerna za do 3 odrasle osebe.
  • Superior Suita (Produkt: 95614): Pribl. 36 m2, dvoposteljna soba (200*180 cm), rategljiv dvosed (200*90cm) primeren za odraslo osebo, morska stran. Nastanitev je primerna za do 3 odrasle osebe.
  • Deluxe Suita, pogled morje (Produkt: 95615): Pribl. 39 m2, dvoposteljna soba (200*180 cm), raztegljiv dvosed (200*90cm) primeren za odraslo osebo, pogled morje. Nastanitev se nahaja v 1., 2. ali 3. nadstropju, direkten dostop z dvigalom. Nastanitev je primerna za do 3 odrasle osebe.

Internet:  brezžični internet (Wi-Fi) brezplačno na področju celotnega hotela.

Storitev: nočitev z zajtrkom. Možnost brezglutenske prehrane (po predhodni potrditvi).

Hotelska ponudba: V pritličju Palazza se nahajata lounge bar in vinska klet, ki je urejena v starem vodnjaku ter notranje dvorišče z unikatnim vodnjakom iz prejšnjega stoletja. V hladnih jesenskih in zimskih večerih se lahko pogrejte ob ognju starega istrskega ognjišča. V popoldanskih in večernih urah je izbrana paleta skrbno izbranih hrvaških, slovenskih in italijanskih vin, ter dober izbor žganih pijač. Hkrati pa so na voljo dobrote iz domače istrske kuhinje. Vse jedi, iz prvovrstnih lokalnih sestavin, so sveže pripravljene, kot bi jih skuhala vaša nona. Parkirišče: za doplačilo.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni po predhodni potrditvi (doplačilo).

Vključeno v ceno:

  • izbrana storitev
  • Wi-Fi
  • torba in brisače za plažo

Obvezno doplačilo:

  • turistična pristojbina.

Možna doplačila ob prijavi:

  • krajše bivanje 20 %.

Možna doplačila v kraju:

  • hišni ljubljenčki 30 € (po predhodni potrditvi).
  • parkirišče 10 €/dan.

OPOMBA: Hotel je namenjen za osebe nad 13 let.

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice