Hrvaška od 64€

Hrvaška, Istra, Umag

Hotel Sipar for Plava Laguna

od 168 EUR Najnižja cena za izbrani termin

Pogled na morje in minimalistična eleganca hotela Sol Sipar s štirimi zvezdicami, le nekaj korakov do plaže pomenita dober začetek vašega dopusta. Nadaljujete ga lahko ob bazenu, katerega terasa za sončenje, okrašena z lesenimi elementi in zelenjem sredozemskih rastlin, polepša poletno vzdušje, v katerem boste zares uživali.

Umag, prvo mesto na vhodu v Istro s severne strani, osvaja s svojim šarmom, raznolikostjo in bogato ponudbo. Umag je mestece, ki s svojimi 45 km obale in zanimivim zaledjem združuje posebnosti celotne regije in je morda najboljši uvod v drugačno doživetje Jadrana. V zaledju se srečamo s starodavnimi utrdbami na gričih, ki s svojo častitljivo zgodovino ponujajo neverjetne razglede, in s številnimi turističnimi kmetijami, ki ponujajo avtohtone dobrote na prijazen in gostoljuben način. Najboljši obisk Umaga je celo leto: od zimskih festivalov, karnevala, do spomladanskih in jesenskih gastronomskih prireditev ali odmevnih športnih dogajanj.

https://www.youtube.com/watch?v=NU_KzADN-hM&feature=emb_title

Nastanitev

Lega:  ob morju, v naselju Punta, pribl. 1 km od mesta Umag, v sezoni vozi turistični vlakec (doplačilo).

Plaža:  betonirana plaža pred hotelom. Senčniki in ležalniki brezplačno (do zasedbe mest). Glavna mestna peščena plaža Punta, primerna tudi za otroke, je oddaljena pribl. 100 m. Plaža nagrajena z Modro zastavo (najvišji eko¬loški standardi za čistočo morja in plaže).  Bar na plaži.
 

Bazen:  več zunanjih bazenov z morsko vodo, tudi za otroke in dojenčke. Senčniki in ležalniki brezplačno (do zasedbe mest). Bar ob bazenu.
 

Nastanitev: v vseh sobah klimatska naprava, SAT TV, talna obloga laminat, sef, mini bar, kopalnica (sušilec za lase), balkon. Na voljo nekaj sob prilagojenih invalidom (sobe v pritličju).

  • Clasic soba (Produkt: 84461): pribl. 18 m2, dvoposteljna soba (zakonska postelja ali dve ločeni ležišči) z možnostjo dodatnega ležišča (raztegljiv enosed), morska stran. Nastanitev je primerna za do največ 3 odrasle osebe.
  • Superior soba (Produkt: 84462): pribl. 22 m2, dvoposteljna soba (zakonska postelja ali dve ločeni ležišči) z možnostjo dodatnega ležišča (raztegljiv enosed), park stran. Nastanitev je primerna za do največ 3 odrasle osebe.
  • Premium soba (Produkt: 84463): pribl. 22 - 24 m2, dvoposteljna soba (zakonska postelja ali dve ločeni ležišči) z možnostjo dodatnega ležišča (raztegljiv enosed), pogled morje. Nastanitev je primerna za do največ 3 odrasle osebe. Možnost otroške posteljice (brezplačno po predhodni potrditvi).
  • Družinska  soba (Produkt: 84464): pribl. 27 m2, dvoposteljna soba (zakonska postelja 200 x 200 cm) z možnostjo dveh dodatnih ležišč (raztegljiv dvosed), park stran. Nastanitev je primerna za do največ 4 odrasle osebe. Možnost otroške posteljice (brezplačno po predhodni potrditvi).  
  • Družinska  soba (Produkt: 84465): pribl. 27 m2, dvoposteljna soba (zakonska postelja 200 x 200 cm) z možnostjo dveh dodatnih ležišč (raztegljiv dvosed), pogled morje. Nastanitev je primerna za do največ 4 odrasle osebe. Možnost otroške posteljice (brezplačno po predhodni potrditvi).  
  • Superior povezani sobi (Produkt: 87328): pribl. 44 m2 , dve dvoposteljni sobi – povezani z vrati (v vsaki zakonska postelja in raztegljiv enosed), 2 kopalnici, 2 balkona, park stran. Nastanitev je primerna za do največ 6 oseb. Možnost otroške posteljice (brezplačno po predhodni potrditvi).

 
Internet:  brezžični internet (Wi-Fi) brezplačno na področju celotnega hotela.
 

Storitev:  polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja). Pijača dobrodošlice in tematska večerja 1 x tedensko (v sezoni). Možnost brezglutenske prehrane (po predhodni potrditvi).
 

Hotelska ponudba: osrednja show cooking restavracija, več barov, več restavracij z jedmi po naročilu (v hotelu in na plaži), bankomat, prodajalna spominkov in časopisov (v bližini), polnilci za električna vozila. Parkirišče: za doplačilo (1€/dan) v kraju.

Ponudba za najmlajše: zunanji bazen z morsko vodo z ločenim predelom za otroke, otroško igrišče.

Otroški animacijski program: mini club za otroke 5 do 12 let, tematske zabave in mini disco (v sezoni).
 

Šport in zabava: tekaška steza, zabavni športni program: fitness program, stretching, vodna aerobika (v sezoni),  za doplačilo v bližini: teniška igrišča, odbojka na mivki. V bližini vodni športi na plaži (doplačilo). Animacija za odrasle in otroke (v sezoni). Večerni animacijski program: glasba v živo, degustacija vin (v sezoni).
 

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Vključeno v ceno:

  • izbrana storitev
  • turistična pristojbina
  • uporaba zunanjega bazena (v sezoni)
  • senčniki in ležalniki ob bazenu (do zasedbe mest), v sezoni
  • športne in kulturne aktivnosti (degustacija vin)
  • animacija za odrasle in otroke ter večerni program z glasbo v živo
  • Wi-Fi

Obvezno doplačilo (v kraju): 

  • parkirišče

Možna doplačila (ob prijavi): 

  • krajše bivanje 
  • enoposteljna soba (po predhodni potrditvi)

OPOMBA: 

  • otroška posteljica BREZPLAČNO (po predhodni potrditvi)
  • min. št. nočitev v terminu 3.6.-26.8. je 5 noči, ostali termini 3 noči

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

  • 84461    84461/30      31.03.-03.04.2024 / nedelja - sreda
    3 noči
    polpenzion
    dvoposteljna soba z dodatnih ležiščem - Sea Side
    Classic, C2BN - Balcony
  • 84461    84461/30      01.04.-04.04.2024 / ponedeljek - četrtek
    3 noči
    polpenzion
    dvoposteljna soba z dodatnih ležiščem - Sea Side
    Classic, C2BN - Balcony
  • 84461    84461/30      02.04.-05.04.2024 / torek - petek
    3 noči
    polpenzion
    dvoposteljna soba z dodatnih ležiščem - Sea Side
    Classic, C2BN - Balcony
  • 84461    84461/30      07.04.-10.04.2024 / nedelja - sreda
    3 noči
    polpenzion
    dvoposteljna soba z dodatnih ležiščem - Sea Side
    Classic, C2BN - Balcony
  • 84461    84461/30      08.04.-11.04.2024 / ponedeljek - četrtek
    3 noči
    polpenzion
    dvoposteljna soba z dodatnih ležiščem - Sea Side
    Classic, C2BN - Balcony
Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice