Slovenija od 82€

Slovenija, Hribi, Bovec

Hotel Mangart

Novozgrajeni in sodobno opremljen Hotel Mangart se nahaja na vstopu v Bovec in je od središča kraja oddaljen 500 metrov. Odlikuje ga čudovit pogled na Bovško kotlino in prelepe Julijske Alpe.

Destinacija

Bovec je turistična destinacija odličnosti. Poleti največ turistov privabi reka Soča, rafting, kajakaštvo in druge vodne aktivnosti na tej alpski reki. Od ostalih poletnih aktivnosti sta priljubljena tudi kolesarstvo, pohodništvo v Julijskih Alpah in razni adrenalinski športi (zipline).

Nastanitev

Novozgrajeni in sodobno opremljen Hotel Mangart se nahaja na vstopu v Bovec in je od središča kraja oddaljen 500 metrov. Odlikuje ga čudovit pogled na Bovško kotlino in prelepe Julijske Alpe. Z neokrnjeno naravo obdan Hotel Mangart, kjer lahko izbirate med 34 sobami in 1 luksuznim apartmajem, je odlična izbira za preživljanje prostega časa tako za družine, kot za posameznike.(večina sob dvoposteljnih).


Za počitek in sprostitev je namenjeno peto nadstropje-hotela, od koder se razprostira čudovit pogled na okolico.

Wellnes kotiček je prijeten prostor, kjer boste dobili občutek, kot da ste doma. Za vaše odlično počutje lahko obiščete whirlpool, različne masaže, savno. Zaželene predhodne rezervacije, saj si boste tako lahko zagotovili prijetno sprostitev in počitek.

  • 1/ 2 soba , z možnostjo dodatnega ležišča (primerno za otroke do 8 let), klimatizirane, kopalnica-wc, LCD televizor, balkon, mini bar, telefon, sef,  brezžični internet.
  • 1/ 3  soba klimatizirane, kopalnica-wc, LCD televizor, balkon, mini bar, telefon, sef,  brezžični internet.
  • 1/ 4+1 družinske sobe v 1 prostoru 4 ali 5 ležišč, klimatizirane, kopalnica-wc, LCD televizor, balkon, mini bar, telefon, sef,  brezžični internet.
Vključeno v ceno:

  • izbrana storitev

Obvezna doplačila na kraju samem:

  • turistična pristojbina

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice