Hrvaška od 64€

Hrvaška, Dalmacija, Petrčane

Falkensteiner Family Hotel Diadora

Novo prenovljeni družinski hotel, na polotoku punta. Od opremljenosti sob do raznolike ponudbe se v tem hotelu najde nekaj za osebe vsake starosti, še posebej pa pozornost namenjajo najmlajšim in njihovim družinam.

Destinacija

Zadar, mesto in pristanišče v severni Dalmaciji. Stari del mesta se nahaja na zaščitenem polotoku z naravnim pristaniščem z zelo dobrimi prometnimi povezavami z notranjostjo. Restavracije, hoteli, nočni klubi, poletni festival, kulturne prireditve, izleti v narodna parka Kornati in Krka ter svetovno znan liker maraskino.

Nastanitev

Akcija:

15% popust za bivanje v terminu 4.10. - 26.10. & 29.10. - 1.11.

Posebna ponudba

Otroci:

1., 2. in 3. otrok do 18 let BREZPLAČNO

Lega: hotel se nahaja na polotoku Punta Skala, ob plaži, le 1,5 km od središča mesta Petrčane in 15 km od mesta Zadar.

Plaža: le 200m do hotelske peščene plaže, zraven tudi možnost betonske, prodnate ali skalnate z veliko naravne sence.

Bazen: notranji bazen z ogrevano sladko vodo, povezan z zunanjim bazenom, zunaj tudi še dva ločena sladkovodna bazena in tobogan.

Sobe: Hotel ponuja 230 v letu 2022 prenovljenih sob in apartmajev. Vse sobe so opremljene z individualno nadzorovano klimatsko napravo, kopalnico, WC, sušilcem za lase, pisalno mizo, mini barom (lahko se napolni za doplačilo), sefom, SAT LCD TV in balkonom.

  • Family superior soba: Približno 33 m2 velika, dvoposteljna soba, opremljena z zakonsko posteljo in dvema pomožnima ležiščema za otroke v L konfiguraciji (180x80cm), v ločenem prostoru v sobi. Soba je na voljo ali na morski (ob doplačilu) ali na park strani, primerna pa je za 2 odrasli osebi z možnostjo 2 otrok do 18. leta starosti
  • Famliy deluxe soba: Približno 37 m2 velika, dvoposteljna soba, opremljena z zakonsko posteljo in dvema pomožnima ležiščema za otroke v L konfiguraciji(180x80cm), v ločenem prostoru v sobi. Soba je na voljo ali na morski (ob doplačilu) ali na park strani, primerna pa je za 2 odrasli osebi z možnostjo 2 otrok do 18. leta starosti
  • Family suite superior: Približno 43m2 velik apartma, opremljen z zakonsko posteljo in dvema pomožnima ležiščema za otroke v ločenem prostoru (180x80cm) in dvema kopalnicama, ena z kopalno kadjo in druga s tušem in wc-jem. Apartma je primeren za 2 odrasli osebi z možnostjo 2 otrok do 18. leta starosti. Po predhodni najavi in potrditvi se v sobo lahko doda tudi otroška posteljica.
  • Family suite deluxe: Približno 47m2 velik apartma, opremljen z zakonsko posteljo in dvema pomožnima ležiščema za otroke v ločenem prostoru (180x80cm) in dvema kopalnicama, ena z kopalno kadjo in druga s tušem in wc-jem. Apartma je primeren za 2 odrasli osebi z možnostjo 2 otrok do 18. leta starosti. Po predhodni najavi in potrditvi se v sobo lahko doda tudi otroška posteljica.
  • Falky family suite: Približno 43m2 velik apartma, opremljen z zakonsko posteljo in dvema pomožnima ležiščema za otroke v ločenem prostoru (180x80cm) in kavčem ki lahko služi kot tretje pomožno ležišče, ter dvema kopalnicama, ena z kopalno kadjo in druga s tušem in wc-jem. Apartma je primeren za 2 odrasli osebi z možnostjo 3 otrok do 18. leta starosti. 
  • Diadora exclusive suite: Približno 55m2 velik apartma, opremljen z ločeno spalnico z zakonskim ležiščem in lastno kopalnico s tušem in wc-jem, dnevnim prostorom z večjim balkonom na katerem je tudi prostor za sproščanje s kavčem in drugo kopalnico, prav tako s tušem in wc-jem, ter ločeno otroško spalnico z 2 ali 3 otroškimi ležišči (odvisno od sobe). Apartma je primeren za 2 odrasla z možnostjo 3 otrok. Po predhodni najavi in potrditvi se v apartma lahko doda tudi otroška posteljica.

Internet: Wi-Fi brezplačno.

Storitev: Samopostrežni zajtrk in samopostrežna večerja z bogato ponudbo hrane tematskimi večeri in »show cooking« postajami, pijača ob obrokih ni vključena vendar so za otroke v Falky Land na voljo zastonj brezalkoholne pijače. Ob naročilu in doplačilu v hotelu samem je možno v hotelu

Ostala ponudba: v hotelskem kompleksu različne restavracija, in lokali, uporaba hotelskega spa in welness centra (nekatere storitve doplačljive), uporaba notranjega in zunanjih bazenov in tobogana, uporaba savn prostora za sproščanje in fitnessa, organizirane športne dejavnosti, glasba v živo (v sezoni).

FALKY LAND: 2022 obnovljen prostor, kjer ponujajo animacijo za otroke 0-12 let. V objektu so igrala, kino, disko za otroke, oblazinjen prostor za igro, zunanji bazeni z igrali in Babyland, kjer ponujajo varstvo za najmlajše (0-3 let) s prostorom za počitek.

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Prijava/odjava: sobo se lahko nastanite po 15. uri na dan prihoda, zapustite pa jo na dan odhoda do 11. ure.

 

Vključeno v ceno:

  • izbrana storitev z vključeno pijačo ob obrokih
  • torba za plažo/bazen z kopalnim plaščem
  • brisačo in copati
  • uporaba notranjo-zunanjega bazena
  • fitnes
  • savna
  • parne kopel in soba za sproščanje
  • bogat animacijski program za odrasle (meditacija, joga, vodene vadbe, vodna gimnastika..) in otroke v Falky landu (od 3 let dalje
  • plavalna akademija
  • otroške olipijske igre
  • mini disko
  • Wi - Fi

Obvezna doplačila (ob prijavi):

  • turistična pristojbina do 1,4€/os/dan za osebe nad 18 let in do 0,7€/os/dan za osebe 12-18 let
  • ekološka pristojbina od 12. leta 0,20 €/os/dan

Obvezno doplačilo (v kraju):

  • garaža 9,5 €/dan.

Možno doplačilo (v kraju):

  • doplačilo za polni penzion 60€/os/dan za sobo tipa 1/2+2 in 70€/os/dan za sobo tipa 1/2+3.

Opomba: Doplačilo velja za polno plačane osebe na osnovnih ležiščih, otroci na dodatnem ležišču doplačila nimajo.

 

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice