Hrvaška od 60€

Hrvaška, Severna Dalmacija, Zadar

Hotel Falkensteiner Club Funimation Borik

Hotel primeren za goste vseh starosti. Od veliko barov, bazenov, animacij za stare in mlade, hotelske plaže do wellness centra, se najde nekaj prav za vsakogar, in med dopustovanjem v hotelu Club Funimation Borik vam prav nikoli ne bo dolgčas. Dobrodošli v svetu zabave! Starši in otroci, Falky vas pričakuje!

Destinacija

Zadar, mesto in pristanišče v severni Dalmaciji. Stari del mesta se nahaja na zaščitenem polotoku z naravnim pristaniščem z zelo dobrimi prometnimi povezavami z notranjostjo. Restavracije, hoteli, nočni klubi, poletni festival, kulturne prireditve, izleti v narodna parka Kornati in Krka ter svetovno znan liker maraskino.

Nastanitev

Lega: v naselju Borik, pribl. 3,5 kilometre od starega mestnega jedra Zadra

Plaža: dolga prodnato-peščena plaža, tik ob hotelu

Bazeni: zunanji bazen s sladko vodo (tudi otroški), notranji ogrevan bazen s sladko vodo

Nastanitev: hotel ima 258 sob (142 prenovljenih v letu 2018). V sobah klimatska naprava, LCD SAT TV, telefon, mini bar, sef, kopalnica (sušilec za lase), večina sob z balkonom

 

  • Dvoposteljna soba standard (ne prenovljen del): ca 17-20 m2, večina sob z balkonom. Nastanitev je primerna za 2 osebi.
  • Družinska soba standard (ne prenovljen del): ca 25-29 m2, dvoposteljna soba, raztegljivi dvosed ali pograd primeren za otroke do velikosti 160 cm. večina sob z balkonom. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi in 2 otroka
  • Družinska soba standard XL (ne prenovljen del): ca 40-44 m2, ločena spalnica, raztegljivi dvosed ali pograd primeren za otroke do velikosti 160 cm. Večina sob z balkonom. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi in 2 otroka
  • Družinska standard suita z balkonom (ne prenovljen del): ca 46 m2, ločena spalnica, raztegljiva ležišča ali pograd primeren za otroke do velikosti 160 cm. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi in 3 otroke
  • Dvoposteljna soba Comfort: velikost pribl. 17-20 m2, večina sob z balkonom. Nastanitev je primerna za 2 osebi. Na vprašanje dodatno ležišče za otroka do 6 let
  • Dvoposteljna soba Superior, morska stran: velikost pribl. 17-20 m2, večina sob z balkonom. Nastanitev je primerna za 2 osebi
  • Družinska soba Comfort z balkonom: velikost pribl. 25-27 m2, dvoposteljna soba z zakonsko posteljo, ki je s pregrado ločena od bivalnega prostora. Raztegljivi dvosed ali pograd primeren za otroke do velikosti 160 cm. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi in 2 otroka. Možnost otroške posteljice
  • Družinska soba Superior z balkonom: velikost pribl. 33 m2, ločena spalnica, raztegljivi dvosed ali pograd primeren za otroke do velikosti 160 cm. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi in 2 otroka. Možnost otroške posteljice (nekatere sobe imajo morsko stran)
  • Družinska Superior Suita z balkonom: velikost pribl. 38-41 m2, ločena spalnica, raztegljiva ležišča ali pograd primeren za otroke do velikosti 160 cm. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi in 3 otroke. Možnost otroške posteljice

Internet: brezžični internet (Wi - Fi) brezplačno na področju celotnega hotela

Storitev:

  • All inclusive plus v terminu od 31.3. - 6. 11.: bogat samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja, show cooking, grill, pijača ob obrokih: namizno vino, pivo, voda, kava, čaj, brezalkoholne pijače. All inclusive bar ob bazenu Tramontana je odprt med 08:00 in 23:00 (do 1.6. in od 30. 9.) oz. do 24:00 v sezoni (1.6. - 30.9.) kjer vam postrežejo pivo, vino, vodo, čaj, sok, kavo, koktejle in lokalno žgano pijačo. Med 11:30-18:30 (do 1.6. in od 30.9.) in v sezoni dodatno še med 21.30 - 24.00 (1.6. - 30.9.) je odprt Snack bar za prigrizke, popoldansko kavo in čaj, nočni prigrizek. Na dan prihoda začnete z večerjo in zaključite s kosilom na dan odhoda.
  • Polpenzion plus v terminu od 2.1. - 30.3. in 6.11. - 28.12. (doplačilo): bogat samopostrežni zajtrk in večerja, show cooking, grill, pijača ob obrokih: namizno vino, pivo, voda, kava, čaj, brezalkoholne pijače. Na dan prihoda začnete z večerjo in zaključite z zajtrkom.

Hotelska ponudba: dva objekta, povezana z zgradbo osrednje recepcije, recepcija, prodajalna spominkov, aperitiv bar, prenovljena samopostrežna restavracija ter dodatni gostinski objekti v naselju, fitnes center. parkirišče (brezplačno za goste hotela do zasedbe mest).

Wellness: Spa & wellness, površina 2. 500 m2, kozmetični salon s pedikuro, masaže, savne (turška, finska), whirlpool, velika soba za sprostitev z vodnimi blazinami. Masaže in tretmaji ter solarij za doplačilo.

Šport in rekreacija (vključeno v ceno): uporaba notranjega ogrevanega bazena zunanjega bazena s tobogani in notranjega ogrevanega bazena, fitnesa, telovadnice, savne (finska in turška savna), Kneipp terapijo, parno kopeljo, sobo za počitek ter ležalnike in senčnike ob bazenu. Šport in animacij v terminu: nogomet, tenis, odbojka na plaži, badminton, namizni tenis, vodna aerobika, zumba, pilates, karaoke, ob večerih glasba v živo in še in še.

Otroška animacija: hotelska maskota Falky vabi na različne delavnice v času poletnih počitnic: dnevna otroška animacija za otroke od 3 leta dalje. Iskanje zaklada, otroški kino, zanimive zabavno izobraževalne igre, mini disko, igre na bazenu, otroška olimpijada. Športne aktivnosti in animacija v hrvaškem, nemškem, angleškem in italijanskem jeziku.
Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Opomba:

  • v sobo se lahko nastanite po 15. uri na dan prihoda, zapustite pa jo na dan odhoda do 11h
  • sobe standard se nahajajo v ne prenovljenem delu hotela
  • vse aktivnosti so prilagojene glede na ukrepe za preprečevanje širjenja Covid-19
Vključeno v ceno:

  • izbrana storitev ter pijača ob obrokih (voda, sok, čaj, vino, pivo)
  • Wi - Fi
  • neomejena uporaba Acquapura Thalasso &Spa Center (savne, notranji bazen Kneipp terapija, zunanji whirlpool, soba za sproščanje fitnes)
  • animacija ter športne aktivnosti za otroke in odrasle (22.5. - 27.9.)
  • parkirišče

Obvezna doplačila (ob prijavi):

  • turistična pristojbina 1,4€/os/dan za osebe nad 18 let in do 0,7€/os/dan za osebe 12-18 let
  • ekološka pristojbina od 12. leta 0,20 €/os/dan

Opomba:

  • standard sobe se nahajajo v neprenovljenem delu hotela.

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice