Hrvaška od 64€

Hrvaška, Istra, Umag

Hotel Coral For Plava Laguna

od 177 EUR Najnižja cena za izbrani termin

Prefinjeno vzdušje, eleganca in vrhunske storitve. Namenjen vsem tistim, ki so vajeni uživati v lepotah življenja, miru in zasebnosti.

Umag, prvo mesto na vhodu v Istro s severne strani, osvaja s svojim šarmom, raznolikostjo in bogato ponudbo. Umag je mestece, ki s svojimi 45 km obale in zanimivim zaledjem združuje posebnosti celotne regije in je morda najboljši uvod v drugačno doživetje Jadrana. V zaledju se srečamo s starodavnimi utrdbami na gričih, ki s svojo častitljivo zgodovino ponujajo neverjetne razglede, in s številnimi turističnimi kmetijami, ki ponujajo avtohtone dobrote na prijazen in gostoljuben način. Najboljši obisk Umaga je celo leto: od zimskih festivalov, karnevala, do spomladanskih in jesenskih gastronomskih prireditev ali odmevnih športnih dogajanj.

https://www.youtube.com/watch?v=NU_KzADN-hM&feature=emb_title

Nastanitev

Ne spreglejte posebne ponudbe v terminu 1.3.-23.3.

 

Lega:  v neposredni bližini plaže, v objemu borovcev, v naselju Katoro, pribl. 3 km od mesta Umag, v sezoni vozi turistični vlakec (doplačilo).
 

Plaža:  oddaljena pribl. 100 m, kamnita, travnata z naravno senco. Senčniki in ležalniki brezplačno (do zasedbe mest). Plaža nagrajena z Modro zastavo (najvišji eko¬loški standardi za čistočo morja in plaže), prilagojena za invalide. Bar na plaži.
 

Bazen:  notranji bazen z morsko vodo, zunanja bazena z morsko vodo. Senčniki in ležalniki brezplačno (do zasedbe mest). Brisača za bazen (kavcija).
 

Nastanitev: v vseh sobah klimatska naprava, LCD SAT TV, tekstilna talna obloga, sef, mini bar, kopalnica (sušilec za lase). Hotel razpolaga z nekaj sobami, prilagojenimi za invalide. Možnost otroške posteljice po prehodni potrditvi (doplačilo).

  • Classic soba (francoska postelja): pribl. 20 m2, dvoposteljna soba (francoska postelja pribl. 160 x 200 cm), pogled park stran ali morska stran, balkon. Nastanitev je primerna za do največ 2 odrasli osebi. Možnost uporabe enoposteljne sobe.
  • Classic soba: pribl. 24,5 m2, dvoposteljna soba (zakonska postelja pribl. 180/200 x 200 cm), pogled park stran. Nekatere sobe imajo balkon. Nastanitev je primerna za do največ 2 odrasli osebi.
  • Premium soba: pribl. 25 m2, dvoposteljna soba (dve ločeni postelji pribl. 100 x 200 cm) z možnostjo dodatnega ležišča, pogled morska stran, balkon. Nastanitev je primerna za do največ dve odrasli osebi in enega otroka do 12. leta.

 
Internet:  brezžični internet (Wi-Fi) brezplačno na področju celotnega hotela.
 

Storitev:  polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja). Pijača dobrodošlice in tematska večerja 1 x tedensko (v sezoni). Možnost brezglutenske prehrane (po predhodni potrditvi).
 

Hotelska ponudba: osrednja show cooking restavracija, bar, restavracija z jedmi po naročilu, trgovina, prodajalna spominkov in časopisov, frizerski salon, internetni kotiček, prostor za hrambo koles, menjalnica, bankomat, polnilci za električna vozila, v bližini ambulanta (pribl. 500 m). V bližini restavracije in bari, trgovine, športni centri in športna dvorana. Parkirišče: za doplačilo (1€/dan) v kraju.
 

Šport in zabava: fitnes, trim steza, v bližini večnamenska športna dvorana (nogomet, rokomet, odbojka, košarka), mini golf, odbojka na mivki, teniška igrišča. V bližini vodni športi na plaži (doplačilo). Večerni animacijski program: glasba v živo, tematski gastro večeri, degustacija vin (v sezoni).
 

Wellness: wellness center urejen v stilu daljnega zahoda; notranji bazen z morsko vodo, fitnes, spa predel (brezplačno za goste ob predhodni potrditvi); savne: finska in turška savna, deževna jama. Za doplačilo: različni tretmaji ter masaže obraza in telesa.

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Opomba: Prijava v sobo po 14. uri na dan prihoda. Odjava iz sobe do 10. ure na dan odhoda.

Vključeno v ceno:

  • izbrana storitev
  • turIstična pristojbina
  • uporaba notranjega in zunanjega bezena (v sezoni)
  • uporaba ležalnikov in senčnikov ob bazenu in na plaži (do zasedbe mest
  • vstop v wellness
  • V SEZONI: animacija za odrasle ter večerni program z glasbo v živo
  • Wi-Fi

Obvezno doplačilo (v kraju):

  • parkirišče 1,20 €/dan

Možna doplačila (ob prijavi):

  • krajše bivanje

Možna doplačila (v kraju):

  • otroška posteljica 12 €/dan (po prehodni potrditvi)

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

  • 74077    74077/30      05.05.-08.05.2024 / nedelja - sreda
    3 noči
    polpenzion
    dvoposteljna soba - Park Side
    Classic, C2P
  • 74077    74077/30      06.05.-09.05.2024 / ponedeljek - četrtek
    3 noči
    polpenzion
    dvoposteljna soba - Park Side
    Classic, C2P
  • 74077    74077/30      12.05.-15.05.2024 / nedelja - sreda
    3 noči
    polpenzion
    dvoposteljna soba - Park Side
    Classic, C2P
  • 74077    74077/30      13.05.-16.05.2024 / ponedeljek - četrtek
    3 noči
    polpenzion
    dvoposteljna soba - Park Side
    Classic, C2P
  • 74077    74077/30      14.05.-17.05.2024 / torek - petek
    3 noči
    polpenzion
    dvoposteljna soba - Park Side
    Classic, C2P
Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice