Hrvaška od 64€

Hrvaška, Dalmacija, Tisno / otok Murter

Hotel Borovnik

V centru mesta Tisno, ob vhodu na otok Murter, kjer se nahaja tudi dvižni most - večna atrakcija za otroke. Od popolnoma prenovljenega hotela se malce sprehodite do prve plaže, a tisti pravi ljubitelji Murterja se vsak dan kopajo na drugi plaži - ste vedeli da je na otoku Murter prava peščena plaža - skoraj taka kot na Maldivih ?

Destinacija

Na otoku Murter je največje in najstarejše naselje Veliko Selo - sedanji Murter.
Širi se proti zalivu Hramina, kjer je zgrajena marina, in zalivu Slanica, kjer se nahaja krasna peščena plaža in hotelsko naselje Collentum.

Nastanitev

Posebna ponudba:

Otroci:

  • 1. otrok do 12. leta BREZPLAČNO

Lega: v središču mesta Tisno na otoku Murter, povezan s celino z dvižnim mostom.

Plaža: Hotelska plaža Veliki Ban je prodnata in oddaljena pribl. 500 m. Priljubljena plaža Jazina z drobnim prodom je oddaljena pribl. 1500 m. Plaža Sv. Andrija je naravna prodnata plaža ob borovem gozdu, oddaljena pribl. 1500 m. Ena najlepših peščenih plaž Slanica je oddaljena prib. 11 km.

Bazen: zunanji bazen s sladko vodo. Senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno (do zasedbe mest).

Nastanitev: hotel ponuja 62 sob, opremljenih z mislijo na najmanjše detajle. Vse sobe so klimatizirane, imajo SAT LCD TV, telefon, sef in kopalnico z kadjo ali tušem, sušilcem za lase in kopalnim plaščem.

  • Best price: približno 15m2 velika dvoposteljna soba, z zakonsko posteljo (160x200cm). Soba ima lahko pogled na morje ali park pred hotelom. Primerna je za 2 osebi in otroka do 2. let brez ležišča, z možnostjo doplačila za otroško posteljico.
  • Economy standard: približno 15m2 velika dvoposteljna soba, z zakonsko posteljo (160x200cm). Soba ima lahko pogled na morje ali park pred hotelom. Primerna je za 2 osebi in otroka do 2. let brez ležišča, z možnostjo doplačila za otroško posteljico.
  • Premium standard: približno 17m2 velika dvoposteljna soba z zakonsko posteljo (2x(90x210)cm ali 180x210cm), z možnostjo dodatnega ležišča (80x185cm). Soba ima lahko pogled na morje ali park pred hotelom. Primerna je za 2 odrasli osebi z možnostjo otroka do 12 let, na dodatnem ležišču.
  • Superior: približno 25m2 velika dvoposteljna soba, z zakonsko posteljo (2x(90x210)cm ali 180x210cm), z možnostjo dodatnega ležišča (90-140x185cm). Soba ima pogled ali na bazen ali na morje. Primerna je za 2 odrasli osebi z možnostjo otroka do 15 let, na dodatnem ležišču, in otroka do 12 let, ki si ležišče deli s prvim otrokom. 

Internet: brezžični internet (Wi-Fi) brezplačno na območju hotela.

Storitev: nočitev z zajtrkom (samopostrežno), polpenzion (strežena večerja) ali polni penzion.

Hotelska ponudba: klimatizirani skupni prostori in osrednja restavracija, slaščičarna, lobby bar, fitnes, manjši wellness s savno, jacuzzijem, manikuro pedikuro in masažo. V sklopu hotela se nahaja tudi kazino. Hotel se pohvali z lastno proizvodnjo kvalitetnega vina Slamić, v ponudbi imajo rdeče, belo in tudi peneče vino iz lokalnih vinogradov. 

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Opombe: prijava v sobo po 16. uri na dan prihoda. Odjava iz sobe do 10. ure na dan odhoda.

Vključeno v ceno:

  • izbrana storitev
  • Wi - Fi
  • uporaba bazena in ležalnikov
  • fitnes in wellnes center

Obvezno doplačilo:

  • turistična pristojbina

Možna doplačila (ob prijavi):

  • krajše bivanje
  • enoposteljna soba

Možna doplačila (v kraju):

  • otroška posteljica

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice