Hrvaška od 64€

Hrvaška, Istra, Umag

Garden Suites & Rooms Sol Umag for Plava Laguna

Popolna zasebnost in vrhunska storitev v prečudovitem naselju samo korak stran od plaže.

Umag, prvo mesto na vhodu v Istro s severne strani, osvaja s svojim šarmom, raznolikostjo in bogato ponudbo. Umag je mestece, ki s svojimi 45 km obale in zanimivim zaledjem združuje posebnosti celotne regije in je morda najboljši uvod v drugačno doživetje Jadrana. V zaledju se srečamo s starodavnimi utrdbami na gričih, ki s svojo častitljivo zgodovino ponujajo neverjetne razglede, in s številnimi turističnimi kmetijami, ki ponujajo avtohtone dobrote na prijazen in gostoljuben način. Najboljši obisk Umaga je celo leto: od zimskih festivalov, karnevala, do spomladanskih in jesenskih gastronomskih prireditev ali odmevnih športnih dogajanj.

https://www.youtube.com/watch?v=NU_KzADN-hM&feature=emb_title

Nastanitev

Ne spreglejte posebne ponudbe v terminu 24.3.-24.4. 

1. in 2. otrok do 12 let BREZPLAČNO v spremstvu dveh odraslih oseb. 

 

Lega: v objemu borovcev, v neposredni bližini plaže, na polotoku Punta, pribl. 1 km od mesta Umag, v sezoni vozi turistični vlakec (doplačilo).
 

Plaža: oddaljena pribl. 50 m, betonirana, skalnata s ploščadmi za sončenje. Plaža nagrajena z Modro zastavo (najvišji ekološki standardi za čistočo morja in urejenost plaže). Možnost najema senčnikov in ležalnikov na plaži brezplačno (omejeno število). Bar na plaži.
 

Bazen: notranji bazen s sladko vodo (zaprt od sredine junija do sredine septembra), zunanji bazen s sladko vodo in teraso za sončenje, tudi otroški s sladko vodo. Brisače za bazen (kavcija). Senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno (do zasedbe mest). Bar na bazenu.
 

Nastanitev: v vseh sobah klimatska naprava, SAT TV, talna obloga laminat, sef, mini bar, kopalnica (sušilec za lase), terasa ali balkon. Sobe so v pritličju ali nadstropju. Otroška posteljica po predhodni potrditvi (brezplačno).

  • Superior Suita: pribl. 32 m2, v pritličju ali nadstropju, spalnica z zakonsko posteljo (pribl. 180 x 200 cm), dnevni prostor z raztegljivim dvosedom (pribl. 140 x 200 cm), pogled park stran, balkon ali terasa. Nastanitev je primerna za do največ 4 odrasle osebe.
  • Premium Suita: pribl. 32 m2, v pritličju ali prvem nadstropju, spalnica z zakonsko posteljo (pribl. 180 x 200 cm), dnevni prostor z raztegljivim dvosedom (pribl. 140 x 200 cm), pogled morska stran, balkon ali terasa. Nastanitev je primerna za do največ 4 odrasle osebe.

 

Internet: brezžični internet (Wi-Fi) brezplačno na področju celotnega naselja. 

Storitev: polpenzion (samopostrežna zajtrk in večerja) v hotelu Umag. Možnost brezglutenske prehrane (po predhodni potrditvi). Tematska ali svečana večerja 1 x tedensko (v sezoni).

Ponudba naselja: osrednja show cooking restavracija s teraso (v hotelu Sol Umag), restavracija z jedmi po naročilu, prodajalna spominkov in časopisov, bar s prigrizki na bazenu, menjalnica, bankomat, frizerski salon, shramba za kolesa, ambulanta in lekarna v bližini naselja (pribl. 2 km).  Parkirišče: v naselju za doplačilo (1€/dan) v kraju. 

Ponudba za najmlajše: Zunanji bazen s sladko vodo in otroško igrišče.


Otroški animacijski program: mini club za otroke 5 do 12 let, tematske zabave in mini disco.

Šport in zabava: hotel Sol Umag je prejel certifikat Istra bike & bed, saj med drugim nudi kolesarske zemljevide ter varovan prostor za kolesa, fitnes, steza za jogging. V bližini za doplačilo: teniška igrišča, šola tenisa, odbojka, možnost najema koles. V bližini možnost vodnih športov na plaži (doplačilo). Animacija za odrasle in otroke tudi večerna z glasbo v živo (v sezoni).


Wellness: Wellnes center hotela Sol Umag Istrian Relax Village ponuja kraljestvo lepote in sprostitve. Notranjost urejena v avtentičnem istrskem stilu v treh etažah na kar 1600 m2 ponuja notranji bazen s sladko vodo (zaprt od sredine junija do sredine septembra), masažne bazene, fitnes v dveh nadstropjih s pogledom na čudovito naravo, prostori za sproščanje s pogledom na morje, savne (finska savna, rimska savna, istrska bio savna z vonjem sivke, kadulje in rožmarina), tematski prostori za masaže, lepotilne postopke in rituale (doplačilo), solarij. Vstop v wellnes je za doplačilo.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni po predhodni potrditvi (doplačilo).


Opombe: Prijava v sobo po 12. uri na dan prihoda. Odjava iz sobe do 10. ure na dan odhoda.

Vključeno v ceno:

  • izbrana storitev
  • turistična pristojbina
  • uporaba notranjega in zunanjega bazena (v sezoni)
  • ležalniki in senčniki ob bazenu
  • uporaba fitnesa
  • animacija za odrasle in otroke ter večerni program z glasbo v živo
  • Wi-Fi

Obvezno doplačilo (v kraju): 

  • parkirišče

Možna doplačila (ob prijavi): 

  • krajše bivanje

Možna doplačila (v kraju): 

  • hišni ljubljenčki (po predhodni potrditvi)

OPOMBA: 

  • otroška posteljica BREZPLAČNO (po predhodni potrditvi). Min. št. nočitev v terminu 3.6.-26.8. je 5 noči, ostali termini 3 noči.

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice