Hrvaška od 60€

Hrvaška, Istra, Rovinj

Family Hotel Amarin

od 224 EUR Najnižja cena za izbrani termin

Na polotoku, nedaleč od Rovinja, se med pravljičnimi sredozemskimi vrtovi nahaja Family Hotel Amarin z 280 sobami. Raznovrstne vsebine in igrišča, privlačen kompleks bazenov, wellness in spa, restavracije in bari s prigrizki, igralnice in skrbno zasnovani programi Amarin Kids Kluba so razlog, da je ta hotel prva izbira za družine z otroki.

Destinacija

Za nekatere je Rovinj najlepše mesto na istrski obali. Zgrajen na otoku, v značilnem srednjeveško-mediteranskem stilu, je umetno povezan s kopnim.
Nad Rovinjem dominira od daleč vidna cerkev Sv. Eufemije z najvišjim zvonikom v Isti (63 m), ki je kopija zvonikas trga Sv. Marka v Benetkah.

Nastanitev

Ne spreglejte!

  • Posebna ponudba za Kompasove člane zvestobe velja v terminu 7.4. - 12.4. in 14.4. - 27.4.2024
  • Akcija -10% v terminih:  2.4.-27.4., 12.5.-18.5., 22.9.-27.10., 31.10.-3.11.

Posebna ponudba in akcija med seboj nista združljivi.

Na zelenem polotoku, nedaleč od Rovinja, se med pravljičnimi sredozemskimi vrtovi nahaja Family Hotel Amarin. S svojo bogato ponudbo nudi nepozabne počitnice za otroke.

Lega: ob morju, obdan s sredozemskim rastjem, do Rovinja pribl. 4 km. 

Plaža: oddaljena pribl. 50 m od hotela, travnata v senci visokih borovcev, skalnata, prodnata, betonska. Plaža nagrajena z Modro zastavo (najvišji ekološki standardi za čistočo morja in urejenost plaže). Senčniki in ležalniki brezplačno (do zasedbe mest). 

Bazen: dva notranja bazena s sladko vodo, tudi za otroke in dojenčke, manjši tobogan, več zunanjih bazenov s sladko vodo, tudi za otroke in dojenčke. Senčniki in ležalniki brezplačno (do zasedbe mest). 

Nastanitev: v vseh sobah klimatska naprava, smart TV, tekstilna talna obloga, sef, mini bar, kopalnica (sušilce za lase), balkon.

  • Standard soba: pribl. 28-30 m2, dvoposteljna soba (zakonska postelja) z možnostjo dodatnega ležišča, pogled morska stran. Nastanitev je primerna za do največ dva odrasla in otroka do 13. leta
  • Premium soba: pribl. 28 m2, dvoposteljna soba (zakonska postelja ali de ločeni ležišči) z možnostjo dveh dodatnih ležišč, pogled morska stran. Nastanitev je primerna za do največ dve odrasli osebi ter dva otroka do 13. leta.
  • Premium family soba: 56-59 m2, dve dvoposteljni sobi povezani z vrati (zakonska postelja in dve povezani ali ločeni postelji ter tri dodatne postelje), pogled morska stran, dve kopalnici, dva balkona. 


Internet: brezžični internet (Wi-Fi) brezplačno na področju celotnega hotela. 

Storitev: polni penzion (samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja). Ob obrokih vključena pijača iz šankomata (brezalkoholna). Možnost brezglutenske prehrane (po predhodni potrditvi).

Hotelska ponudba: osrednja show cooking restavracija, otroški eko kotiček, več restavracij z jedmi po naročilu, bar, bankomat, wellnes & spa. Parkirišče: brezplačno za goste hotela (do zasedbe mest).

Ponudba za najmlajše: notranji in zunanji bazen s sladko vodo, otroški fitnes, oprema za dojenčke (na zahtevo), varstvo otrok (doplačilo), bogata samopostrežna ponudba z eko kotičkom in pripravo svežih kašic. Amarin kids program; animacijski program s celodnevnimi aktivnostmi, številna igrišča na prostem v urejenih sredozemskih vrtovih, znanstveni kotiček, soba z igrami, kino dvorana. Animacijski večerni program: mini disko, otroški kabaret, šov talentov, mini bingo, mini karneval, šov s klovnom, otroške predstave

Šport in zabava: fitnes, večnamensko igrišče, odbojka na mivki, namizni tenis, steza za jogging, za doplačilo: večnamensko športno igrišče, najem koles. V bližini vodni športi na plaži (doplačilo). Večerni animacijski program: glasba v živo

Wellness: Amarin Marwell Wellness & Spa; oaza za sproščanje celotne družine. Sodobno opremljen svet savn: finska savna, parna kopel, aroma savna, bio savna), kneipp, dva bazena za osvežitev, prostor za sproščanje. Za doplačilo: bogata ponudba masaž, nege telesa in obraza.

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Vključeno v ceno:

  • izbrana storitev z vključeno pijačo ob obrokih iz šankomata (brezalkoholna)
  • turistična pristojbina
  • uporaba notranjih in zunanjih bazenov (v sezoni)
  • senčniki in ležalniki ob bazenu (do zasedbe mest)
  • v sezoni: športne aktivnosti
  • animacija za odrasle in otroke ter večerni program z glasbo v živo
  • parkirišče
  • Wi-Fi

Možna doplačila (ob prijavi):

  • krajše bivanje (na vprašanje)

Opomba:

  • otroška posteljica BREZPLAČNO (po predhodni najavi in potrditvi)
  • v družinski sobi 1/2+4 je obvezna nastanitev dveh odraslih oseb, da popusti veljajo

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

  • 85848KPZ    85848KPZ/1974      07.04.-09.04.2024 / nedelja - torek
    2 noči
    polni penzion
    dvoposteljna soba - Sea Side
    Standard - Balcony
  • 85848KPZ    85848KPZ/1974      08.04.-10.04.2024 / ponedeljek - sreda
    2 noči
    polni penzion
    dvoposteljna soba - Sea Side
    Standard - Balcony
  • 85848KPZ    85848KPZ/1974      09.04.-11.04.2024 / torek - četrtek
    2 noči
    polni penzion
    dvoposteljna soba - Sea Side
    Standard - Balcony
  • 85848KPZ    85848KPZ/1974      10.04.-12.04.2024 / sreda - petek
    2 noči
    polni penzion
    dvoposteljna soba - Sea Side
    Standard - Balcony
  • 85848KPZ    85848KPZ/1974      14.04.-16.04.2024 / nedelja - torek
    2 noči
    polni penzion
    dvoposteljna soba - Sea Side
    Standard - Balcony
Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice