Hrvaška od 64€

Hrvaška, Kvarner, Baška / otok Krk

Corinthia Baška Sunny Hotel by Valamar

od 138 EUR Najnižja cena za izbrani termin

Baška, ena najbolj popularnih počitniških destinacij za družine na otoku Krk. Hotel se nahaja ob znameniti plaži na kateri plapola modra zastava. Nov koncept storitve v hotelu, ki je namenjen predvsem družinam –brunch.

Destinacija

Baška je malo mesto in luka na jugovzhodnem delu otoka Krk. Ker je nastala ob vznožju hriba, je izpostavljena burji in jugu. Poleg starega dela se nahaja še novejši del z bogato turistično ponudbo.

Trajektne linije

Nastanitev

KDAJ, ČE NE ZDAJ?

Akcija:

  • 10 % popust za bivanje v terminu 12.4. - 26.4., 5.5. - 17.5. in 2.6. - 14.6.24.

Akcije se med seboj ne združujejo.

Otroci:

  • 1. in 2. otrok do 18 leta oz. dve odrasli osebi na dodatnih ležiščih BREZPLAČNO.

 

SUNNY BREAKFAST & BRUNCH AND SUNNY DINNER (Nov koncept storitve)

  • Zajtrk in brunch med 7:00 - 13:00
  • Lahka večerja med 19:00 - 21:00

KAJ JE BRUNCH? 

Brunch je izraz, ki ga že dolgo časa zelo radi uporabljajo v ZDA in Kanadi. Počasi, zlasti v zadnjih desetletjih, se je prijel tudi v Evropi in se sedaj širi tudi na Daljni vzhod. V Evropo, natančneje v Anglijo, je izraz brunch prišel okoli leta 1896, od tam pa se je širil po evropskih državah. Beseda brunch je sestavljenka iz dveh besed: breakfast (zajtrk) in lunch (kosilo). Se pravi, če bi ta obrok imenovali kar po slovensko, bi prišlo zasilo, ki je sestavljenka iz besed zajtrk in kosilo. Da obrok lahko imenujemo brunch, ga moramo zaužiti med 11. uro dopoldan in 13. uro popoldan. Je kot nekakšen pozen zajtrk oziroma zgodnje kosilo. Obrok, ki ga pojemo pred tem časom, še vedno spada pod zajtrk, kar pojemo po 13. uri, je že kosilo.

Baščanske plaže so znane po čudovitem turkiznem morju - prepričajte se sami!
 

Lega: ob 2 km dolgi prodnati plaži »Vela Plaža«, 300 m do centra mesta. Do mesta Krk je 20km. 
 

Plaža: ob znameniti prodnati plaži z modro zastavo, dostopna invalidom. Na plaži tudi kabine za preoblačenje, tuši in javni WC-ji. Možnost najema senčnikov in ležalnikov na plaži (za doplačilo). Naturistična plaža Banculuka camping resortu je oddaljena 2 km (brezplačen vstop za goste hotela).
 

Bazeni: na 547 m2 ograjene zelene površine s prostorom za sončenje boste našli otroško igrišče, zunanji bazen in dva otroška bazena. Možnost najema senčnikov in ležalnikov na bazenu (za doplačilo). Hotel ima tudi notranji bazen ob katerem se nahaja tudi manjši otroški bazen.
 

Nastanitev: v sobah klimatska naprava, LCD SAT TV, telefon, kopalnica s sušilcem za lase, sef, telefon z direktno linijo. V vseh soban tekstilna talna obloga. 

  • Clasic dvoposteljna soba: pribl. 19 m2, zakonska postelja, kopalnica.
  • Clasic dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem: pribl. 24-30 m2, park stran. Dodatno ležišče je raztegljivi fotelj (dimenzije 90 cm x 200 cm).
  • Superior dvoposteljna soba: pribl. 19 m2, park stran ali morska stran, balkon.
  • Superior dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem: pribl. 21- 27 m2, park stran, balkon. Dodatno ležišče je raztegljiv fotelj (dimenzije 90 cm x 200 cm).
  • Standard družinska soba: pribl. 25- 34 m2, park ali morska stran, balkon. Dodatno ležišče je raztegljivi fotelj (90 cm x 200 cm). Nastanitev je primerna za 4 osebe.

Internet: brezžični internet ( Wi-Fi ) brezplačno na področju hotela.  

Storitev: Nov koncept storitve Sunny zajtrk & brunch ter Sunny večerja: samopostrežni zajtrk in brunch z vključeno brezalkoholno pijačo ob obrokih med 7h - 13h (tematski bifeji: istrski bar, bar z zdravo prehrano, kavni bar,  a la minute bar z jajčnimi jedmi, brunch bar s sveže pripravljenimi jedmi) - možnost večkratnega vstopa v restavracijo, lahka večerja med 19h - 21h (pice, juhe, solate, topli prigrizki, mesne in ribje glavne jedi, tematski večeri, sezonska zelenjava, prigrizki. Pijača ob večerji je  za doplačilo).

Hotelska ponudba: klimatizirana restavracija, menjalnica, internetni kotiček (za doplačilo), bar Funtana s teraso za ples, otroško igrišče, animacijski program za otroke (1.7. – 1.9. v bližnjem Baška beach Camping resortu – 200 m), dvigalo, kolesarnica v bližini recepcije, prostor za pranje koles, samopostrežna cona za popravilo koles.  Parkirišče: za doplačilo (2 €/dan) v kraju.


Ponudba za najmlajše: v sosednjem Baška beach Camping resortu brezplačen animacijski program Maro Club za otroke od 3 do 12.leta, organiziran disko Maro in programi za otroke v večernih urah vsaj 3-krat tedensko. Otroško igrišče na prostem.

Šport in zabava: fitnes studio, igrišče za odbojko na mivki v Baška Beach Campong resort, možnost najema koles. V okolici imate na voljo 19 pohodniških poti, 90 km označenih poti, vodeni pohodi s profesionalnim vodičem, 12 poti za gorsko / cestno kolesarjenje, tri športna plezališča v Baški, kajakaštvo, potapljanje, surfanje, vodni športi.
 

Wellness in Spa: lepotni center s ponudbo nege obraza in telesa z vrhunsko kozmetiko, medicinska in Spa pedikura, nega rok, klasične masaže, peeling telesa. Cona spa Relax obsega 130 m2 nudistične cone s kombinirano finsko in infrardečo. Fitnes center (brezplačno).

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

 

Vključeno v ceno:

  • Nov koncept storitve Sunny zajtrk & brunch ter Sunny večerja (zajtrk in brunch z vključeno brezalkoholno pijačo ob obrokih med 7h - 13h - možnost večkratnega vstopa v restavracijo, večerja med 19h - 21h)
  • turistična pristojbina
  • uporaba notranjega in zunanjega bazena ter fitnesa
  • animacija (1.7. - 1.9.)
  • Wi - fi

Možna doplačila ob prijavi:

  • krajše bivanje 20 % (po predhodni potrditvi)

Možna doplačila v kraju:

  • parkirišče 2 €/dan
  • otroška posteljica (približno 5€/dan; po predhodni najavi in potrditvi)   
  • hišni ljubljenček (približno 30€/dan/ljubljenčka; po predhodni najavi in potrditvi)

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

  • 85869    85869/30      27.04.-29.04.2024 / sobota - ponedeljek
    2 noči
    polni penzion
    dvoposteljna soba - Park View
    Standard
  • 85869    85869/30      28.04.-30.04.2024 / nedelja - torek
    2 noči
    polni penzion
    dvoposteljna soba - Park View
    Standard
  • 85869    85869/30      29.04.-01.05.2024 / ponedeljek - sreda
    2 noči
    polni penzion
    dvoposteljna soba - Park View
    Standard
  • 85869    85869/30      30.04.-02.05.2024 / torek - četrtek
    2 noči
    polni penzion
    dvoposteljna soba - Park View
    Standard
  • 85874    85874/142      17.04.-19.04.2024 / sreda - petek
    2 noči
    polni penzion
    dvoposteljna soba
    Classic
Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice