Hrvaška od 64€

Hrvaška, Istra, Rovinj, Kamp Val Saline

Camping Val Saline

V istoimenskem zalivu, severno od Rovinja se nahaja kamp ob kilometer dolgi prodnati plaži. Kamp Val Saline je edinstven po tem, da se nahaja v neposredni bližini Limskega kanala - osrčju zaščitene krajine, kjer se mešata sladka in morska voda. Sladkoba morja vabi.

Nastanitev

Lega: V zalivu v zaščiteni krajini v bližini Rovinja, na površini 12 ha. 5 km od Rovinja.

Zemljevid kampa

Plaža: prodnata, skoraj kilometer dolga plaža, primerna za družine z otroki. Možnost najema senčnikov in ležalnikov (brezplačno), prhe na plaži.

Bazen: zunanji bazen ob plaži z morsko vodo ob katerem je otroški bazen. Edinstven bazen/laguna z naravnim prodom, napolnjena z zdravilno morsko vodo iz zaliva Val Saline. Nov Spray park z vodnimi igrali.

Nastanitev:

  • GLAMPING ŠOTOR CP 4-6 TXXL (Produkt: 93563VS): Pribl. 48 m2, tri spalnice (ena z zakonsko posteljo 160*210 cm ter garderobno omaro, druga z dvema enojnima posteljama 80*200cm, tretja na galeriji-kabina 140*190cm), kuhinjska niša (hladilnik, plinski štedilnik, pomivalni stroj, aparat za kavo, mikrovalovna pečica), dnevni prostor, klimatska naprava, kopalnica (tuš, WC), nadkrita terasa z vrtno garnituro. Nastanitev je brez televizije. Nastanitev je primerna za do 4 odrasle osebe ter 2 otroka do 12 leta. 

Ponudba kampa: restavracija, bari, trgovina, market, pekarna, stojnica s svežim sadjem in zelenjavo, klančina za športne čolne do 5 m z naklonom, polnilna postaja za električne avtomobile, avtobusna linija (1.6. – 30.8.) iz kampa do mesta Rovinj.
Wellness Spa Val Saline (doplačilo): Wellness center ponuja široko paleto termalnih doživetij ter teraso z whirlpoolom in prostorom za sprostitev s čudovitim pogledom na morje in neokrnjeno naravo. Uživajte v poživljajočih prednostih hidroterapije v naši spa coni, ki vsebuje več vrst savn, ledena fontana, prhe doživetij, zid himalajske soli, teraso za wellness sprostitev z whirlpoolom in ležalniki. Pred wellnessom lahko med ali po tretmaju uporabite ogrevan zunanji bazen, bazen s sladko vodo, naravno laguno, napolnjeno z zdravilno morsko vodo iz zaliva Val Saline.

Internet: Wi-Fi za doplačilo.

Šport in animacija: igrišče za mali nogomet, namizni tenis, tenis, badminton, balinanje, polivalentno igrišče košarka/odbojka, footpool igrišče, pustolovni golf - 9 lukenj, igrišče za odbojko na mivki, fitnes na prostem (9 naprav v senci nad barom na plaži), vodni park na morju. Na recepciji lahko najamete: SUP, kajak in pedaline, najem koles na recepciji kampa. Otroška animacija v sezoni.

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Prihod/odhod: na dan prihoda se lahko nastanite po 16. uri, na dan odhoda nastanitev zapustite do 10. ure.

Vključeno v ceno:

Tip nastanitve:

CP 4-6 GLAMPING ŠOTOR 48 m² (TXXL)

  • najem
  • poraba elektrike, vode, plina
  • klimatska naprava
  • končno čiščenje (ob odhodu je potrebno pospraviti nastanitev, kuhinjo, posodo ter pospraviti smeti).

Obvezno doplačilo v kraju:

  • turistična pristojbina
  • depozit 60 €

Doplačilo v kraju:

  • posteljnina in brisače: 2 kompleta 35 €, enojni komplet 28 €
  • Komplet za dojenčka (otroški stol in posteljica brez posteljnine): 1 €/dan

Opomba:

  • Prihod po 16 uri, odhod do 10. ure.
  • V terminu do 9.7. in od 27.8. je minimalno število nočitev 3 (dan prihoda in odhoda je vsak dan razen torek), v terminu 9. 7. - 27. 8. je minimalno število nočitev 5 (dan prihoda in odhoda je pon., sre.,sob.).
  • Kuhinjske krpe prinesite s seboj.

 

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice