Hrvaška od 64€

Hrvaška, Istra, Umag, Kamp Stella Maris

Camping Stella Maris

Počitnice v kampu Stella Maris nudijo prijeten poletni oddih za družine. Tu najdete tako mir in zasebnost kot tudi številne aktivnosti za aktivno preživetje počitnic.

Umag, prvo mesto na vhodu v Istro s severne strani, osvaja s svojim šarmom, raznolikostjo in bogato ponudbo. Umag je mestece, ki s svojimi 45 km obale in zanimivim zaledjem združuje posebnosti celotne regije in je morda najboljši uvod v drugačno doživetje Jadrana. V zaledju se srečamo s starodavnimi utrdbami na gričih, ki s svojo častitljivo zgodovino ponujajo neverjetne razglede, in s številnimi turističnimi kmetijami, ki ponujajo avtohtone dobrote na prijazen in gostoljuben način. Najboljši obisk Umaga je celo leto: od zimskih festivalov, karnevala, do spomladanskih in jesenskih gastronomskih prireditev ali odmevnih športnih dogajanj.

https://www.youtube.com/watch?v=NU_KzADN-hM&feature=emb_title

Nastanitev

Popust za zgodnje prijave

  • 20 % popust za zgodnje prijave do 15.3.2022 za termine do 25.6. in od 10.9. 2022
  • 15 % popust za zgodnje prijave do 15.3.2022 za termine 25.6. - 10.9. 2022

Lega: v kraju Stella Maris Resort Umag, 2 km od Umaga.

Zemljevid kampa

Plaža: prodnata plaža (Laguna), naravna in tlakovana plaža, mivkasta plaža (Pinia)

Bazen: velik zunanji kompleks bazenov – bazen za odrasle, otroški bazen, bazen za dojenčke.

Nastanitev: 

Primer posameznega tipa nastanitve si lahko ogledate s klikom na ponudbo.

  • MOBILNE HIŠICE MH 4-6 SUPERIOR (Produkt: 88452): Pribl. 32-34 m2, dve spalnici, (ena z zakonsko posteljo, druga z dvema ločenima posteljama), klimatska naprava, dnevni prostor z raztegljivim dvosedom, SAT TV, popolnoma opremljena kuhinja, hladilnik, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj, dve kopalnici (tuš, sušilec za lase), sef, pokrita terasa s sedežno garnituro. Mobilna hiška je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let.

Internet: Brezžični internet (Wi-Fi) brezplačno na področju kampa.

Ponudba v Stella Maris Resortu: trgovina, prodajalna časopisa in spominkov, pekarna, ambulanta, polnilna postaja za električna vozila, marina za privez čolnov (doplačilo), bankomat, sistem Park and Ride za izposojo koles, samopostrežna restavracija z možnostjo doplačila za polpenzion (samopostrežna zajtrk in večerja), á la carte restavracije, picerija, restavracija s hitro prehrano, kavarne / beach bar.

Šport in animacija: Kamp: odbojka na mivki, namizni tenis, mini golf (za doplačilo), adrenalinski park (ob doplačilu). Stella maris Resort: namizni tenis, tekaške steze, kolesarske steze. Športna ponudba v bližini (za doplačilo): teniški center s 13 peščenimi in 1 teniškim igriščem z betonsko podlago, šola tenisa in 3 dodatna teniška igrišča v bližini, glavni stadion za profesionalne teniške tekme, vodni športi za doplačilo - jadranje, vožnja s tubami, pedalini in čolni na vesla za izposojo, jet ski, igrišča za odbojko in rokomet na mivki, jahalni center, potapljaški center, športna dvorana, nogometna igrišča.

Animacija: Mini Club (od 5 do 12 let), kjer bodo otroci uživali v zabavnih igrah in ustvarjalnih dejavnostih. Na voljo so športne dejavnosti, igre v bazenu, mini prireditve, delavnice, eko-dejavnosti ipd. (na voljo od v glavni sezoni).Fitnes program z dejavnostmi keep fit, stretching in vodno aerobiko (na voljo od v glavni sezoni). Večerna zabava Glasba v živo večkrat na teden.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni v mobilnih hišicah Superior (doplačilo). Del plaže je namenjen za hišne ljubljenčke, kjer se nahajajo tuši za hišne ljubljenčke.

Prihod/odhod: na dan prihoda se lahko nastanite po 15. uri, na dan odhoda nastanitev zapustite do 10. ure.

Vključeno v ceno:

  • najem
  • turistična pristojbina
  • poraba elektrike, vode, plina
  • klimatska naprava
  • posteljnina in brisače (menjava 1 x tedensko)
  • Sat-Tv

Obvezno doplačilo ob prijavi:

  • končno čiščenje 35 €

Obvezno doplačilo v kraju:

  • parkirišče 1 €/dan

Doplačilo ob prijavi

  • krajše bivanje 20 %

Doplačilo v kraju:

  • hišni ljubljenčki 13 €/dan (po predhodni potrditvi)

Opomba

Prihod po 15 uri, odhod do 10. ure. V terminu od 4. 6. - 27. 8. je minimalno število nočitev 5, v ostalih terminih je minimalno število nočitev 3. Kuhinjske krpe prinesite s seboj.

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice