Hrvaška od 60€

Hrvaška, Dalmacija, Šimuni, Kamp Šimuni

Camping Šimuni

Ravno tako, kot ste si zamislili vaše poletne počitnice na eni najlepših plaž. Kamp je vsakoletni dobitnik priznanj za visoko kakovost.

Pag, otok, dolg 60 km, leži med Velebitskim kanalom in Kvarnerjem. Poraščen je z nizkim grmičevjem, nekaj gozdov je le v obalnem pasu in okoli naselij. Na Pagu sta doma ovčjereja (paški sir), paška čipka in vinogradništvo. Turizem ni izrazit, zato lahko vsak gost hitro najde svoj zaliv.

Trajektne linije

Nastanitev

Lega: Pag je najbolj nenavaden otok na Jadranu. Med njegovimi turkiznimi uvalami vas na vsakem koraku pričakujejo zabavna presenečenja in pustolovščine. Na južni strani otoka Pag, ki ga obkrožajo borovci in cvetovi oleandra se nahaja Camping village Šimuni, eden od najbolj atraktivnih kampov na Hrvaškem.

Zemljevid kampa

Plaža: Šest urejenih prodnatih in peščenih plaž med katerimi sta tudi dve plaži namenjeni za pse.
Plaža dveh mornarjev: idealna plaža za družine in vse, ki imajo s seboj pse.
Diamantna plaža: prodnata plaža, ki je kot ustvarjena za sproščanje in uživanje v wellness-u.  tretmajih.
Biserna plaža: prostorna in zelo mirna, prilagojena tudi za gibalno ovirane osebe.
Plaža belega galeba: prodnata plaža za vse ljubitelje zabave, pustolovščin in vodnih športov.
Zlata plaža: prodnata plaža prepolna aktivnosti. Nudi veliko raznolike zabave. 
Briljantna plaža: očarljiva in mirna, čudovita plaža za vse, ki želijo na počitnicah preprosto samo uživati.
Senčniki in ležalniki na plaži brezplačno (do zasedbe mest).

Nastanitev:

Primer posameznega tipa nastanitve si lahko ogledate s klikom na ponudbo.

  • MOBILNE HIŠICE MH 4-6 CLASSIC (Produkt: 92935HV): Pribl. 24 m2, dve spalnici (ena s francoskim ležiščem 140x190 cm, druga z ločenima ležiščema 70x190cm), dnevni prostor brez televizije, (raztegljiv dvosed 130 x 190cm) in opremljena kuhinja, mikrovalovna pečica, hladilnik z zamrzovalno polico, klimatska naprava, kopalnica (tuš, sušilec za lase), ločen WC, nadkrita terasa z vrtno garnituro. Nastanitev je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12. leta.
  • MOBILNE HIŠICE MH 4-6 CLASSIC (Produkt: 92936HV): Pribl. 27 m2, dve spalnici (ena s francoskim ležiščem 140*190 cm, druga z ločenima ležiščema 80*190cm), dnevni prostor brez televizije, (raztegljiv dvosed 130*190cm) in opremljena kuhinja (mikrovalovna pečica, hladilnik z zamrzovalno polico), klimatska naprava, kopalnica (tuš, sušilec za lase), ločen WC, delno nadkrita terasa s senčnikom ter z vrtno garnituro. Nastanitev je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12. leta. Nastanitev je starejšega tipa.
  • MOBILNE HIŠICE MH 4-6 CLASSIC XL (Produkt: 92937HV): Pribl. 35 m2, tri spalnice (ena s francoskim ležiščem 160x190 cm, drugi dve z ločenima ležiščema 80x190cm), dnevni prostor brez televizije, in opremljena kuhinja, mikrovalovna pečica, hladilnik z zamrzovalno polico, klimatska naprava, kopalnica (tuš, sušilec za lase), ločen WC, nadkrita terasa z vrtno garnituro. Nastanitev je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12. leta.

Internet: Wi-Fi brezplačno.

Ponudba v kampu: a la carte restavracija s ponudbo tradicionalnih specialitet, v poletnih mesecih je mogoča rezervacija samopostrežne večerje, konoba z ribjimi specialitetami, picerija, snack bari in burger na plaži, grill park z urejenimi kamini za pripravo hrane, več trgovin.

Šport in aktivnosti: Ob bogati ponudbi športnih in zabavnih vsebin ter edinstveni kombinaciji očarljive sredozemske narave, čudovitega Jadranskega morja in vznemirljivih aktivnosti tako za otroke kot tudi za odrasle bo to eden izmed vrhuncev vaših počitnic na Jadranu. Vodne aktivnosti za doplačilo: kajak, trimaran in SUP, tuba in deskanje na vodi (wakeboard), aquapark na vodi, vodni skuter, potapljanje. Aktivnosti na kopnem: odbojka na mivki, večnamensko igrišče je vključeno v ceno (nogomet, košarka, rokomet, odbojka, badminton), teniška igrišča. Za vse aktivne predlagamo da se podajo po poteh planinske pustolovščine in osvojite najvišji vrh otoka Pag – 348 m visokega hriba Sveti Vid. 
V kampu so na voljo kolesarske ture, vodna aerobika, športne igre, različne vrste jog, kulinarična tekmovanja, predstave, večerne komedije, kino na odprtem in tematski večeri.

Animacija: Izobraževalne delavnice, igre na ploščah, iskanje zaklada, športna tekmovanja, mini disko, pidžama party, predstave. Na voljo so trije otroški parki.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni (doplačilo).

Prihod/odhod: na dan prihoda se v nastanitev  lahko nastanite med 16. in 19. uro, na dan odhoda nastanitev zapustite do 10. ure.

Opomba: minimalno število 7 nočitev je v terminu 4.6.-18.6. (prihodi vsak dan razen torek) in  9. 7.- 27.8. (prihodi sreda / sobota), ostali termini minimalno število noči 3, prihodi vsak dan razen ob torkih.

Cene so informativne narave. Končna cena bo znana ob potrditvi rezervacije.

Vključeno v ceno:

  • najem
  • poraba voda, elektrike
  • parkirno mesto za 1 vozilo

Obvezna doplačila v kraju:

  • turistična pristojbina
  • prijavnina
  • končno čiščenje (ni obvezno v kolikor gosti sami temeljito očistijo mobilno hišico - v nasprotmen primeru je doplačilo 95 €)
  • depozit 150 €

Doplačila v kraju:

  • posteljnina 10 €/ set/osebo, 16 €/set/2 osebi  (obvezna predhodna najava)
  • Wi-Fi
  • otroška posteljica 4,5 €/dan (obvezna predhodna najava)
  • hišni ljubljenčki (manjši): Do 1.6. in od 21.9. 2,5 €/dan, 1.6. - 29.6. in 7.9. - 21.9. 6,15 €/dan, 29.6. - 13.7. in 28.8. - 7.9. 7,75 €/dan, 13.7. - 28.8. 8,15 €/dan.

Opombe:

Cene so informativne narave. Končna cena bo znana ob potrditvi rezervacije.

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice