Hrvaška od 60€

Hrvaška, Istra, Umag

Apartments Katoro for Plava Laguna

od 165 EUR Najnižja cena za izbrani termin

Turistično naselje Katoro je idealna destinacija za družine ki si poleg uživanja na plaži (modra zastava), želijo aktivnih počitnic. Ponuja kombinacijo narave, rekreacije in zabave. Moderni apartmaji Sol Katoro nudijo vrhunsko namestitev celim družinam in tudi njihovim štirinožnim članom.

Umag, prvo mesto na vhodu v Istro s severne strani, osvaja s svojim šarmom, raznolikostjo in bogato ponudbo. Umag je mestece, ki s svojimi 45 km obale in zanimivim zaledjem združuje posebnosti celotne regije in je morda najboljši uvod v drugačno doživetje Jadrana. V zaledju se srečamo s starodavnimi utrdbami na gričih, ki s svojo častitljivo zgodovino ponujajo neverjetne razglede, in s številnimi turističnimi kmetijami, ki ponujajo avtohtone dobrote na prijazen in gostoljuben način. Najboljši obisk Umaga je celo leto: od zimskih festivalov, karnevala, do spomladanskih in jesenskih gastronomskih prireditev ali odmevnih športnih dogajanj.

https://www.youtube.com/watch?v=NU_KzADN-hM&feature=emb_title

Nastanitev

Lega: v sklopu turističnega naselja Katoro, v neposredni bližini plaže, pribl. 3 km od mesta Poreč, v sezoni vozi turistični vlakec (doplačilo).
 

Plaža: oddaljena pribl. 100 m, delno betonirana, prodnata in kamnita. Plaža nagrajena z Modro zastavo (najvišji ekološki standardi za čistočo morja in urejenost plaže).  Možnost najema senčnikov in ležalnikov na plaži (doplačilo). Bar na plaži.
 

Bazen: zunanji bazen s sladko vodo, z ločenim predelom za otroke. Senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno (do zasedbe mest).
 

Nastanitev: v vseh apartmajih klimatska naprava, LCD SAT TV, talna obloga keramične ploščice, sef, kopalnica (sušilec za lase), opremljena kuhinjska niša (mikrovalovna pečica, aparat za pripravo kave, hladilnik), terasa ali balkon. Otroška posteljica po predhodni potrditvi (brezplačno). Opomba: razlika med Classic in Superior tipom apartmaja je v sami opremljenosti. Superior apartmaji imajo novejšo in modernejšo opremo.

  • Classic apartma A2-4 (Produkt 84513): pribl. 30 m2, v pritličju ali nadstropju, spalnica z zakonsko posteljo, dnevni prostor z raztegljivim dvosedom. Nastanitev je primerna za do največ 4 osebe.
  • Classic apartma A2-5 (Produkt 84514): pribl. 37 m2, spalnica z zakonsko posteljo, dnevni prostor z raztegljivim dvosedom in raztegljivim enosedom. Nastanitev je primerna za do največ 5 oseb.
  • Superior apartma A2-4 (Produkt 80510): pribl. 30 m2, v pritličju ali nadstropju, spalnica z zakonsko posteljo, dnevni prostor z raztegljivim dvosedom. Nastanitev je primerna za do največ 4 osebe. Superior apartmaji imajo novejšo in modernejšo opremo.
  • Superior apartma A2-5 (Produkt 80511): pribl. 37 m2, spalnica z zakonsko posteljo, dnevni prostor z raztegljivim dvosedom in raztegljivim enosedom. Nastanitev je primerna za do največ 5 oseb. Superior apartmaji imajo novejšo in modernejšo opremo.

 
Internet: brezžični internet (Wi-Fi) brezplačno na področju celotnega naselja.  
 

Storitev: najem. Možnost doplačila za polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja). Možnost brezglutenske prehrane (po predhodni potrditvi).
 

Ponudba naselja: samopostrežna restavracija, restavracija z jedmi po naročilu, picerija, restavracija s hitro pripravljeno hrano, bar s prigrizki na plaži, trgovina, menjalnica, bankomat, ambulanta v bližini naselja.  Parkirišče: v bližini apartmajev za doplačilo (1€/dan) v kraju.  
 

Ponudba za najmlajše: Zunanji bazen z ločenim predelom za otroke in otroško igrišče.

Otroški animacijski program: mini club za otroke 5 do 12 let, tematske zabave in mini disco.
 

Šport in zabava: namizni tenis, odbojka, košarka. V bližini za doplačilo: teniška igrišča, mini  doplačilo), odbojka, možnost najema koles. V bližini možnost vodnih športov na plaži (doplačilo). Animacija za odrasle in otroke tudi večerna z glasbo v živo (v sezoni).
 

Hišni ljubljenčki: dovoljeni po predhodni potrditvi (do 10 kg; doplačilo).

Vključeno v ceno:

  • izbrana storitev
  • turistična pristojbina
  • uporaba zunanjega bazena (v sezoni)
  • senčniki in ležalniki ob bazenu (do zasedbe mest)
  • v sezoni; športne in zabavne aktivnosti, animacija za odrasle in otroke ter večerni program z glasbo v živo
  • Wi-Fi

Obvezno doplačilo (v kraju):

  • parkirišče

Možna doplačila: (ob prijavi):

  • polpenzion 
  • krajše bivanje

Možna doplačila (v kraju):

  • hišni ljubljenčki (po predhodni potrditvi)

Opomba:

  • otroška posteljica BREZPLAČNO (po predhodni potrditvi)

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

  • 84513    84513/30      04.05.-07.05.2024 / sobota - torek
    3 noči
    nočitev
    apartma - Park Side
    Appartment, CA2BP2, Classic - Balcony
  • 84513    84513/30      05.05.-08.05.2024 / nedelja - sreda
    3 noči
    nočitev
    apartma - Park Side
    Appartment, CA2BP2, Classic - Balcony
  • 84513    84513/30      06.05.-09.05.2024 / ponedeljek - četrtek
    3 noči
    nočitev
    apartma - Park Side
    Appartment, CA2BP2, Classic - Balcony
  • 84513    84513/30      03.05.-06.05.2024 / petek - ponedeljek
    3 noči
    nočitev
    apartma - Park Side
    Appartment, CA2BP2, Classic - Balcony
  • 84513    84513/30      28.04.-01.05.2024 / nedelja - sreda
    3 noči
    nočitev
    apartma - Park Side
    Appartment, CA2BP2, Classic - Balcony
Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice