Hrvaška od 60€

Hrvaška, Istra, Savudrija

Apartments Skiper

V Istri nedaleč od Savudrije ob morju nudijo sproščujoč pogled na slovensko obalo ter nudijo sanjske počitnice za družine.

Destinacija

Savudrija je s svojim svetilnikov poznana kot najzahodnejša kopenska točka Hrvaške in prva turistična destinacija na zemljevidu Istre. Kolesarske poti, ki so speljane vzdolž obale vodijo do bližnjih vasic, kjer vam prijazni domačini postrežejo z lokalnimi proizvodi.

Nastanitev

Lega: naselje obdano s sredozemskim rastjem, ob čudoviti obali, v neposredni bližini morja, pribl. 4 km od mesta Savudrija.
 

Plaža: zasebna, oddaljena pribl. 100-200 m, betonirana. Možnost najema senčnikov in ležalnikov na plaži (brezplačno). Bar na plaži. 
 

Bazen: zunanji bazen s sladko vodo, manjši otroški bazen s sladko vodo in vodnimi igrali. Možnost najema senčnikov in ležalnikov ob bazenu brezplačno (do zasedbe mest).
 

Nastanitev: v vseh apartmajih klimatska naprava, SAT TV, talna obloga keramične ploščice, sef, kopalnica (sušilec za lase), kuhinjska niša, balkon. Otroška posteljica po predhodni potrditvi (doplačilo).

  • Apartma Skiper Junior A2-4: pribl. 35 - 42 m2, spalnica z zakonsko posteljo (pribl. 140 x 200 cm oz. 160 x 200 cm), dnevni prostor z raztegljivim dvosedom (pribl. 150/160 x 200 cm). Nastanitev je primerna za do 4 odrasle osebe.
  • Apartma Skiper  Junior A4-6: približno 75 – 85 m2, v dveh nadstropjih. Spalnica z zakonsko posteljo (pribl. 160 x 200 cm) in spalnica z dvema ločenima ležiščema (pribl. 90 x 200 cm), dnevni prostor z raztegljivim dvosedom (pribl. 150/160 x 200 cm). Nastanitev je primerna za do 6 odraslih oseb.
  • Deluxe Suite Superior A2-4: pribl. 83 m2, spalnica  z zakonsko posteljo (pribl. 170 x 200 cm), dnevni prostor z raztegljivim dvosedom (pribl. 160 x 200 cm). Nastanitev je primerna za do 4 osebe.
  • Deluxe Suite Imperial A4-6: pribl. 105 – 128 m2, spalnica z zakonsko posteljo (pribl. 170 x 200 cm) in spalnica z dvema ločenima ležiščema (pribl. 85 x 200 cm), dnevni prostor z raztegljivim dvosedom (pribl. 160 x 200 cm), dve kopalnici. Nastanitev je primerna za do 6 odraslih oseb.

 
Internet: brezžični internet (Wi-Fi) na področju celotnega naselja.
 

Storitev: najem. Možnost doplačila za zajtrk. Možnost brezglutenske prehrane (po predhodni potrditvi).
 

Ponudba naselja: osrednja restavracija (v hotelu Kempinski ali restavracija La Terazza), restavracija z jedmi po naročilu, trgovina, menjalnica in bankomat, otroško igrišče, ambulanta v bližini naselja (pribl. 5 km). V neposredni bližini se nahaja tudi igrišče za golf z 18 luknjami. Parkirišče: brezplačno za goste naselja (do zasedbe mest). 

Ponudba za najmlajše: otroški bazen s sladko vodo, otroško igrišče.

Šport in zabava: fitnes, odbojka. Za goste apartmajev Superior & Imperial na voljo teniška igrišča; za goste ostalih apartmajev za doplačilo. V bližini za doplačilo: golf igrišče, šola tenisa, možnost najema koles. V bližini vodni športi na plaži (doplačilo).

Hišni ljubljenčki: dovoljeni po predhodni potrditvi v apartmajih Junior in Family (doplačilo).

Opombe: Prijava v apartma v terminih: (1.1.-1.6., 1.10.-31.12.) po 12. uri, v ostalih terminih po 15. uri. Odjava iz apartmaja terminih: (1.1.-1.6., 1.10.-31.12.) do 17. ure, v ostalih terminih do 20. ure.

Vključeno v ceno:

  • izbrana storitev
  • turistična pristojbina
  • uporaba zunanjega bazena (v sezoni)
  • senčniki in ležalniki ob bazenu
  • parkirišče
  • Wi-Fi

Opomba:

  • za goste Deluxe Suite Superior in Deluxe Suite Imperial uporaba fitnesa, teniških igrišč ter igrišč za odbojko. 

Možna doplačila (ob prijavi):

  • zajtrk 15 €/os/dan , otrok 3-8 let 11 €/os/dan, otrok 0-3 let BREZPLAČNO
  • krajše bivanje (na vprašanje)

Možna doplačila (v kraju):

  • hišni ljubljenčki 16 €/dan (po predhodni potrditvi) v app. Junior in Family
  • otroška posteljica 10 €/dan (po predhodni potrditvi)

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice