Slovenija od 82€

Slovenija, Hribi, Bovec

Apartmaji Kaninska vas

Nastanitev v apartmajih Kaninske vasi je odlična kombinacija živahnosti kraja in samosvojega miru in odlično sončno lego nad centrom Bovca.

Nastanitev

V kolikor želite to ponudbo rezervirati z uporabo TURISTIČNEGA BONA, vas prosimo, da v drugem koraku rezervacijske postopka vpišete v opombe “TURISTICNI BON - ime in priimek nosilca”.

Nastanitev v apartmajih Kaninske vasi je odlična kombinacija živahnosti kraja in samosvojega miru in odlično sončno lego nad centrom Bovca . Do centra Bovca s trgovinami, restavracijami, prireditvami je le nekaj minut hoda, v sami Kaninski vasi pa se lahko med urejenimi zelenimi površinami z mnogimi drevesi počutite ravno prav umaknjeno in na svojem!

Vsi apartmaji so prijetno počitniško domovanje – z netipsko opremo, s televizijo, z električnim ogrevanjem. Vsak privatni apartma zagotavlja občutek prave zasebnosti. V naselju so urejena brezplačna parkirišča, za vse vaše želje pa poskrbijo na recepciji.

Obratovalni čas recepcije Kaninska Vas: ponedeljek-sobota 8-12ure in 16-18 uro; nedelja in prazniki 9-12 ure in 16-18 uro.
Prihod gostov: med 16-18 uro (po 18 uri pokličete recepcija 05 38 96 333). Odhod gostov: 9-10 ure.

1/3 Apartma 38m2: soba z ležiščem za 2 osebi in dodatnim ležiščem (enojno ležišče ali kavč v dnevnem prostoru), dnevni prostor z opremljeno  kuhinjsko nišo in jedilnico, kopalnica-Wc, Tv-ca, balkon ali atrij   ali mansarda.

1/ 2 Apartma 38m2: soba z ležiščem za 2 osebi , dnevni prostor z opremljeno  kuhinjsko nišo in jedilnico, kopalnica-Wc, balkon ali atrij   ali mansarda.

1/ 5 Apartma 55m2 (mansarda): 1 soba zležiščem za 2 osebi, 1 soba s tremi ležišči, dnevni prostor z opremljeno kuhinjsko nišo in jedilnim kotom, kopalnica-wc, v dnevnem prostoru Wi-fi. 

1/ 2-3 studio 28-33 m2: dnevni prostor z opremljeno kuhinjsko nišo in jedilnim kotom, ležišče za 2 osebi in dodatno raztegljivo ležišče za 1 osebo; kopalnica, wc, mansarda ali atrij ali balkon.

Vključeno v ceno:

  • najem apartmaja
  • posteljnina
  • brisače

Obvezna doplačila na kraju samem

  • turistična pristojbina, odrasli 2 EUR/osebo/dan, otroci 7-18 let 1 EUR/osebo/dan
  • končno čiščenje: 1/2-3 studio 28 EUR, 1/2 in 1/3 35 EUR, 1/5 40 EUR
Dodatna ponudba - doplačilo ob prijavi:
  • otroška posteljica 6 EUR/osebo/dan
  • za domače živali (po predhodni potrditvi) 6 EUR/osebo/dan

Posebna ponudba:

Ekskluzivno za naše goste

  • Darilni bon za 20% popusta za vse športne aktivnosti pri Soča Raftingu (Zipline, Rafting, canyoning…)

 

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice