Hrvaška od 59€

Hrvaška, Istra, Rabac

RABAC SUNNY HOTEL & RESIDENCE 3* (ex. Allegro)

od 202 EUR Najnižja cena za izbrani termin

Prenovljeno v letu 2024! Rabac Sunny Hotel & Residence, ki leži v oazi borovcev na polotoku sv. Andrija v Istri, predstavlja idealno izbiro za zabavne družinske počitnice ali aktiven oddih v naravi.

Destinacija

Idilično ribiško mestece leži v majhnem zalivu ob samem vznožju strme vzhodne istrske obale. Zahvaljujoč se svojemu čistemu morju in lepim peščenim obalam se je Rabac hitro razvil v turistično mesto z vrsto hotelov in pripadajočimi objekti, kjer boste preživeli miren oddih.

Nastanitev

KDAJ, ČE NE ZDAJ?

Otroci:

  • 1. otrok do 18 leta oz. odrasla oseba na dodatnem ležišču BREZPLAČNO.

SUNNY BREAKFAST & BRUNCH AND SUNNY DINNER (Nov koncept storitve)

  • Zajtrk in brunch med 7:00 - 13:00
  • Lahka večerja med 19:00 - 21:00

KAJ JE BRUNCH? 

Brunch je izraz, ki ga že dolgo časa zelo radi uporabljajo v ZDA in Kanadi. Počasi, zlasti v zadnjih desetletjih, se je prijel tudi v Evropi in se sedaj širi tudi na Daljni vzhod. V Evropo, natančneje v Anglijo, je izraz brunch prišel okoli leta 1896, od tam pa se je širil po evropskih državah. Beseda brunch je sestavljenka iz dveh besed: breakfast (zajtrk) in lunch (kosilo). Se pravi, če bi ta obrok imenovali kar po slovensko, bi prišlo zasilo, ki je sestavljenka iz besed zajtrk in kosilo. Da obrok lahko imenujemo brunch, ga moramo zaužiti med 11. uro dopoldan in 13. uro popoldan. Je kot nekakšen pozen zajtrk oziroma zgodnje kosilo. Obrok, ki ga pojemo pred tem časom, še vedno spada pod zajtrk, kar pojemo po 13. uri, je že kosilo.

Družinski hotel v zeleni oazi polotoka Sv. Andrea v Rabcu predstavlja idealno izbiro za družine in tiste, ki iščejo aktiven dopust v naravi.

Lega: na vzpetini, v objemu borovega gozdička, pribl. 100 m od plaže, pribl. 700 m od mesta Rabac.

Plaža: prodnata in skalnata, z urejenimi betoniranimi površinami, v naravni senci borovcev. Plaža nagrajena z Modro zastavo (najvišji ekološki standardi za čistočo morja in urejenost plaže). Vhod v morje: nežen, prodnat pesek, skale. Možnost najema senčnikov in ležalnikov na plaži (doplačilo).

Bazen: zunanji bazen z morsko vodo in otroški bazen v hotelu ter zunanji bazen z morsko vodo v residencu. Bazeni niso ogrevani. Senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno (do zasedbe mest).

Nastanitev: v sobah klimatska naprava, LCD SAT-TV, tekstilna talna obloga, kopalnica (sušilec za lase).

  • Superior soba: pribl. 16 - 17,5 m2, dvoposteljna soba (dve ločeni ležišči 90 x 200 cm) z možnostjo dodatnega ležišča (raztegljiv enosed 90 x 200 cm), park ali morska stran, balkon. Nastanitev je primerna za do 3 odrasle osebe.

Internet: brezžični internet (Wi-Fi) brezplačno na področju celotnega hotela.

Storitev: Nov koncept storitve Sunny zajtrk & brunch ter Sunny večerja: samopostrežni zajtrk in brunch z vključeno brezalkoholno pijačo ob obrokih med 7h - 13h (tematski bifeji: istrski bar, bar z zdravo prehrano, kavni bar,  a la minute bar z jajčnimi jedmi, brunch bar s sveže pripravljenimi jedmi) - možnost večkratnega vstopa v restavracijo, lahka večerja med 19h - 21h (pice, juhe, solate, topli prigrizki, mesne in ribje glavne jedi, tematski večeri, sezonska zelenjava, prigrizki. Pijača ob večerji je  za doplačilo).

Hotelska ponudba: osrednja show cooking restavracija, več restavracij z jedmi po naročilu, več barov, shramba za kolesa, prodajalna, menjalnica, bankomat. 

Šport in zabava: v bližini hotela za doplačilo športne aktivnosti: tenis, mini golf, namizni tenis, možnost najema koles, v bližini možnost vodnih športov na plaži in različnih izletov (doplačilo).

Za najmlajše: območje Softplay – spužvasti elementi in poligoni za otroke (samo v residenceu), območje Smart Play z didaktičnimi igračami in igrami, Game Lounge – sodobno opremljen prostor z igralnimi konzolami.

Parkirišče: brezplačno za goste hotela do zasedbe mest.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni po predhodni potrditvi (doplačilo).

Vključeno v ceno:

  • Nov koncept storitve Sunny zajtrk & brunch ter Sunny večerja (zajtrk in brunch z vključeno brezalkoholno pijačo ob obrokih med 7h - 13h - možnost večkratnega vstopa v restavracijo, večerja med 19h - 21h)
  • turistična pristojbina
  • uporaba zunanjega bazena
  • animacija (1.7. - 1.9.)
  • parkirišče
  • Wi - fi

Možna doplačila

  • (v kraju): otroška posteljica 5 €/dan (po predhodni najavi in potrditvi),
  • hišni ljubljenčki 25 €/dan.

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

  • 90747    90747/30      01.06.-03.06.2024 / sobota - ponedeljek
    2 noči
    polni penzion
    nadstandardna soba
    Superior
  • 99522    99522/30      01.06.-03.06.2024 / sobota - ponedeljek
    2 noči
    polni penzion
    nadstandardna soba
    Superior - Balcony
  • 99522    99522/30      02.06.-04.06.2024 / nedelja - torek
    2 noči
    polni penzion
    nadstandardna soba
    Superior - Balcony
  • 90747    90747/30      02.06.-04.06.2024 / nedelja - torek
    2 noči
    polni penzion
    nadstandardna soba
    Superior
  • 90747    90747/30      03.06.-05.06.2024 / ponedeljek - sreda
    2 noči
    polni penzion
    nadstandardna soba
    Superior
Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice