01 2006 205
Za pravilno delovanje portala morate imeti vključen javascript! Kliknite tukaj.
Domov > Vstopnice
 

Vstopnice

Poglejte si bogato ponudbo vstopnic in si rezervirajte koncert ali dogodek po vašem okusu.
sea star festival
Eden od najodmevnejši glasbenih festivalov končno prihaja v Hrvaško! Vabljeni na novi SEA STAR FESTIVAL v Umagu, v sklopu katerega bo nastopalo 70 izvajalcev na šestih odrih v turističnem naselju Stella Maris v Umagu!
 Odhod: 26. 5. - 2 dni
že od 49 EUR
 
 
Inmusic
Pridružite se nam na največjem open air festivalu na Hrvaškem, na že znani lokaciji jezera Jarun v Zagrebu! Gre za edini festival, ki se razprostre na treh otokih – INMUSIC prinaša vse najboljše v poletni festivalski sezoni.
 Odhod: 19. 6. - 3 dni
že od 60 EUR
 
 
exit
Bodite del legendarnega, enega izmed najbolj odmevih in 16. Exit festivala v Novem Sadu! Preverite ugodno ponudbo, paketne cene, prevoza in možnosti namestitev!
 Odhod: 6. 7. - 4 dni
že od 97 63 EUR
 
 
sea dance festival
Pridružite se nam na elektronskem Sea Dance Festivalu v Črni gori, na znameniti Jaz plaži in bodite del nepozabne zabave!
 Odhod: 13. 7. - 3 dni
že od 74 37 EUR
 
 
 
avantura
Popolna zabava - 2 festivala (Exit Festival in Sea Dance Festival) za ceno 62 EUR!  
 
 Odhod: 6. 7. - 3 dni
že od 103 62 EUR
 
summer of lover
Promo ponudba za 3 festivale (Exit Festival, Sea Dance Festival in Sea Star Festival) za ceno 73 EUR - pohitite, mesta so omejena!
 Odhod: 26. 5. - 3 dni
že od 104 73 EUR
 
 
 
MTW SUMMERBLAST
Na Hrvaško prihaja glasbeni festival Club MTV Europe Summerblast! Na atraktivnem poletnem odru se bodo zvrstili vodilni izvajalci z glasbenih lestvic MTV TOP. Ta glasbeni festivalski spektakel, ki združuje glasbo, morje in sonce vam bo omogočil nepozaben vikend v čudovitem mestu v Istri.  
 
 Odhod: 25. 8. - 2 dni
že od 53 EUR
 
 
 
http://www.kompas.si/portaldoc/karte24/slike/festival ultra europe
Vodilni glasbeni festival tudi letos združuje največja imena elektronske plesne glasbe; več kot 150 nastopov v treh dneh na štirih odrih. Ko se najlepše glasbene stvaritve iz vsega sveta združijo z najboljšimi Dj-i, se festivalska atmosfera lahko dvigne le na evforično stopnjo do zgodnjih jutranjih ur…  
 Odhod: 14. 6. - 3 dni
že od 127 EUR
 
Rise Up
Rise Up Poreč Music Festival - poletni party spektakel, ki ga ne smete zamuditi.  
 Odhod: 6., 9. 6 . - 1 dan
že od 26 EUR