01 2006 205
Za pravilno delovanje portala morate imeti vključen javascript! Kliknite tukaj.
Domov > Vstopnice
 

Vstopnice

Poglejte si bogato ponudbo vstopnic in si rezervirajte koncert ali dogodek po vašem okusu.
exit
Bodite del legendarnega, enega izmed najbolj odmevih in 16. Exit festivala v Novem Sadu! Preverite ugodno ponudbo, paketne cene, prevoza in možnosti namestitev!
 Odhod: 6. 7. - 4 dni
že od 68 EUR
 
 
sea dance festival
Pridružite se nam na elektronskem Sea Dance Festivalu v Črni gori, na znameniti Jaz plaži in bodite del nepozabne zabave!
 
 Odhod: 13. 7. - 3 dni
že od 74 37 EUR
 
 
avantura
Popolna zabava - 2 festivala (Exit Festival in Sea Dance Festival) za ceno 62 EUR!
 Odhod: 6. 7. - 3 dni
že od 103 62 EUR
 
 
festival ultra europe
Vodilni glasbeni festival tudi letos združuje največja imena elektronske plesne glasbe; več kot 150 nastopov v treh dneh na štirih odrih. Ko se najlepše glasbene stvaritve iz vsega sveta združijo z najboljšimi Dj-i - pridružite se na nam!
 Odhod: 14. 7. - 3 dni
že od 127 EUR
 
 
 
MTW SUMMERBLAST
Na Hrvaško prihaja glasbeni festival Club MTV Europe Summerblast! Na atraktivnem poletnem odru se bodo zvrstili vodilni izvajalci z glasbenih lestvic MTV TOP. Ta glasbeni festivalski spektakel, ki združuje glasbo, morje in sonce vam bo omogočil nepozaben vikend v čudovitem mestu v Istri.  
 Odhod: 25. 8. - 1 dan
že od 35 EUR
 
 
 
Moondance fest
Vabimo vas v Trogir na enega najboljših evropskih festivalov, ki je od leta 2013 v trogirski srednjeveški trdnjavi Kamerlengo. Festival ima velik poudarek na kvaliteti in tudi dostopni ceni vstopnic in pijače v primerjavi z ostalimi festivali na Jadranu. Pridružite se nam na srednjeveški trdnjavi na spektaklu elektronske plesne glasbe!  
 Odhod: 10. 8. - 3 dni
že od 30 EUR