01 2006 205
Domov > Vstopnice
 

Vstopnice

Poglejte si bogato ponudbo vstopnic in si rezervirajte koncert ali dogodek po vašem okusu.
exit
Bodite del legendarnega, enega izmed najbolj odmevih in 16. Exit festivala v Novem Sadu! Preverite ugodno ponudbo, paketne cene, prevoza in možnosti namestitev!
 
 Odhod: 6. 7. - 4 dni
 
Inmusic
Pridružite se nam na največjem open air festivalu na Hrvaškem, na že znani lokaciji jezera Jarun v Zagrebu! Gre za edini festival, ki se razprostre na treh otokih – INMUSIC prinaša vse najboljše v poletni festivalski sezoni.
 Odhod: 19. 6. - 3 dni
 
sea star festival
Eden od najodmevnejši glasbenih festivalov končno prihaja v Hrvaško! Vabljeni na novi SEA STAR FESTIVAL v Umagu, v sklopu katerega bo nastopalo 70 izvajalcev na šestih odrih v turističnem naselju Stella Maris v Umagu!
 Odhod: 26. 5. - 2 dni
 
sea dance festival
Pridružite se nam na elektronskem Sea Dance Festivalu v Črni gori, na znameniti Jaz plaži in bodite del nepozabne zabave!
 
 Odhod: 13. 7. - 3 dni
 
 
avantura
Popolna zabava - 2 festivala (Exit Festival in Sea Dance Festival) za ceno 62 EUR!  
 
 Odhod: 6. 7. - 3 dni
 
summer of lover
Promo ponudba za 3 festivale (Exit Festival, Sea Dance Festival in Sea Star Festival) za ceno 73 EUR - pohitite, mesta so omejena!
 Odhod: 26. 5. - 3 dni
 
 
spring break kanegra
Istra velja za legendarno in najbolj priljubljeno destinacijo slovenskih ljubiteljev pomladnega sonca in morja, Kanegra pa velja za začetek slovenskih Spring Breakov in predstavlja kraj, kjer se je vse skupaj tudi začelo - pridružite se nam na Spring Breaku 2017!  
 
 Odhod: 29. 4. - 3 dni