Zakintos
  
  
   Zaliv tihotapcev, Modre jame in plaža Xigia
Sonce, prijeten veter in kristalno čisto morje bodo vaši spremljevalci na križarjenju do rta Skinari vse do Zaliva tihotapcev, kjer vas čaka največja atrakcija otoka, ostanki ladje, o kateri kroži precej skrivnosti. Prosto za kopanje, potapljanje na dah v turkizno modrem morju in sončenje na čudoviti beli peščeni plaži. Nadaljevanje plovbe in postanek za kopanje pri znamenitih Modrih jamah in otoških toplicah oz. plaži Xigia.
Informativna cena: 29 €
  
     
   Caretta - Caretta
Podali se boste na območje Narodnega morskega parka, kjer boste občudovali želve Caretta caretta, ki v pesek plaž v zalivu Laganas ter na otoku Marathonissi ležejo jajca. Na slednjem bo dovolj časa za kopanje v enem od čudovitih otoških zalivov s kristalno čisto vodo, pred povratkom pa se boste ustavili še v zalivu Keri, znanem predvsem po jamah in čudovitih pečinah, ki jih je oblikovala narava.
Informativna cena: 28 €
  
     
   Grški večer s sončnim zahodom
V vasici Kampi bo moč opazovati najlepši sončni zahod na otoku, ko se sonce pogrezne v morje. Po večerji s tradicionalnimi jedmi, bodo ob zvokih grškega melosa plesalci v različnih narodnih nošah predstavili značilne grške in otoške plese in vas povabili zraven. Večera v prijetni družbi ne bo zlahka pozabiti, tudi zaradi sirtakija.
Informativna cena: 32 €
  
     
   Odkrivanje lepot Zakintosa
V glavnem mestu otoka si boste ogledali cerkev sv. Dionisa – zaščitnika otoka. Po ulici Strada marina se boste povzpeli do hriba Bochali, ki mu domačini pravijo kar balkon Jonskega morja. V vinarni Calinico, v notranjosti otoka ogled vinske kleti in na koncu čas za degustacijo res odličnega vina. Priložnost za kopanje bo na plaži Alkys s pogledom na nekdanje soline, za nakupovanje domačih izdelkov iz medu in oljk pa v tradicionalni vasici Volimes. Po kosilu ogled samostana Anaforntria in v vasi Exo Hori boste lahko občudovali eno izmed največjih otoških znamenitosti, oljko, staro 2000 let. Za konec vam bodo v oljarni razkrili nekaj skrivnosti o pridobivanju tega tekočega zlata.
Informativna cena: 29 €