Domov | Potovanja | Jugovzhodna Evropa | Hrvaška | Zagreb

Kratek opis potovanja

Party vlak je namenjen druženju, uživanju v brezskrbni vožnji in pa plesu ob odlični glasbi, za katero bo skrbela ekipa z DJi.

Destinacija

Hrvaška / Zagreb

Osnovni podatki o potovanju

Datumi odhodov: 15.12.
Številka produkta: 88724

Urnik vlaka

  • Odhod vlaka iz Ljubljane 15. 12. 2018 ob 8:25, prihod vlaka v Zagreb ob 10:43.
  • Povratek vlaka iz Zagreba 15. 12. 2018 ob 18:38, prihod vlaka v Ljubljano ob 20:57.

Program potovanja

Potniki se zberemo na glavni železniški postaji v Ljubljani ob 8. uri in se vkrcamo na vlak. Odhod vlaka s postaje je ob 8:30.

Vsak potnik ima na vlaku svoj sedež v potniškem vagonu. Na vlaku bo postavljen tudi vagon z restavracijo, ki bo, kot se spodobi, božično okrašen. Tu lahko naročite hrano in pijačo (v akcijski ponudbi bo v tem letnem času seveda dišeče kuhano vino). Vagon je namenjen druženju, uživanju v brezskrbni vožnji ali pa plesu ob odlični glasbi, za katero bo skrbela ekipa z DJi.

Ob prihodu sledi odhod do centra mesta, kjer se bomo vklopili v božično vzdušje Zagreba, ki je leto za letom v samem vrhu okrasitve med evropskimi prestolnicami. Ogledali si bomo najpomembnejše mestne znamenitosti in se prepustili vonju medenjakov, kuhanega vina, mestnemu vzdušju -Zagreb bo navdušil še tako zahtevne obiskovalce. Veliko bo prostega časa, da si bomo lahko dodobra ogledali božične stojnice in opravili nakupe ali pa čas namenili ogledu katere od galerij, lahko pa samo uživali v odlični kulinariki.

Znova se bomo zbrali na glavni železniški postaji v Zagrebu, se vkrcali na vlak in mesto zapustili ob 18:38 uri. Znova bomo čas na poti lahko izkoristili za druženje v restavracijskem vagonu, zaplesali ob vročih hitih naših DJev ali pa se greli ob kuhanem vinu. Prihod vlaka v Ljubljano po urniku; predvideno ob 20:57.

Ne čakajte na Božička doma, skupaj ga najdimo v Zagrebu.

WPID: 31977
V ceno je vključeno
  • adventni izlet v Zagreb s party vlakom

Ugodnosti Kompasovega programa zvestobe!
Pri spletnih rezervacijah lahko zbirate točke in koristite popuste in ugodnosti KompasPlusa.

več o KompasPlusu in e-pristopnici

Oglejte si tudi
7. december - 1 dan  
od 19,00   EUR
16. marec - 2 dni  
od 119,00   EUR
24. november - 1 dan  
od 21,00   EUR