Za pravilno delovanje portala morate imeti vključen javascript! Kliknite tukaj.

Kratek opis potovanja

S Kompasom v odlični družbi ponovno na vsakoletni sejem frizerstva "HAIR SALON INTERNATIONAL". Bivanje v odličnem hotelu LEIGHAM COURT 2/3* na mirni lokaciji, le 15 minut vožnje do postaje Victoria. Popeljite se tudi na izlet v obmorski Brighton

Destinacija

Anglija / London

Osnovni podatki o potovanju

Datumi odhodov: 11.10.
Čas potovanja: 4 dni / 3 noči
Najmanjše št. potnikov: 10
Številka produkta: 13533GRHS
Prevoz: letalo

NE SPREGLEJTE - CENA NA OSEBO

 • pri udeležbi najmanj 15 oseb - 399 EUR
 • pri udeležbi najmanj 10 oseb - 455 EUR

Program potovanja

1. DAN (četrtek): LJUBLJANA – LONDON
Zbirališče potnikov na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana ob 20,00 in polet Easy Jet ob 21,45 proti Londonu. Po predvidenem pristanku na letališču Stansted ob 23.00 avtobusni prevoz do hotela. Prenočevanje.

2. DAN (petek): LONDON
Zajtrk. Za doplačilo (doplačate celodnevno vozovnico za mestni promet : vlak, podzemno železnico, DLR, linije mestnega busa).Po dobri četrt ure vožnje se boste pripeljali do Victoria St., od tu naprej pa z podzemno železnico v London City. Jutranjo kavico pred obiskom sejemskega prostora si privoščite na razgledni ploščadi Sky Gardens, od koder se vam ponuja čudovit panoramski razgled nad prestolnico. Prosto v Londonu za individualne oglede britanske prestolnice. Lahko se odločite za izlet z vlakom v obmorski Brighton , kjer si ogledamo ekstravaganco kralja Jurija IV., prosto za sprehode in nakupe v predelu The Lanes; morda poizkusite Fish & Chips ob morju, v eni od številnih restavracij na viktorijanskih pomolih.
Ali pa se odločite za poldnevni ogled Londona z lokalnim vodičem (doplačilo) »Kraljevi London«, ki vas bo popeljal na panoramsko vožnjo skozi London, mimo Westminstra in Hiše Parlamenta do menjave kraljeve straže in znamenitega trga Trafalgar. Vrnitev v hotel. Prenočevanje.

3. DAN (sobota): LONDON
Po zajtrku se odpeljemo do postaje Victoria ( doplačilo za celodnevno vozovnico mestnega prometa). Dan preživite na strokovnem sejmu Salon Hair Internacional in se udeležite tudi katere od delavnic.Proti sejemskemu razstavnemu prostoru ExCel se odpeljemo mimo London New City z hitro železnico linije DLR. Prosto za obisk in ogled sejma. Po zaključku sejemskega dne vožnja do Stradforda, kjer se ob stadionu prizorišča Olimpijskih Iger 2012 nahaja največji Mall - nakupovalno središče v Britaniji, Westfield Stradford. Možnosti za nakupovanje in večerjo. Vrnitev v hotel. Prenočevanje.

4. DAN (nedelja): LONDON – LJUBLJANA
Zajtrk. Prosto dopoldne. Lahko se odpeljete na svetovno znano nakupovalno ulico Oxford Street, morda v katerega od muzejev ali galerij. Priporočamo obisk atraktivne tržnice alternativnih trendov v severnem predelu Londona. Edinstvena tržnica Camden Town privablja prav ob vikendih množice turistov z vseh koncev sveta. Na številnih stojnicah ob kanalu Camden Lock je možno tudi kaj pojesti že od cca 6 GBP dalje. Vrnitev v hotel. Ob 15.00 prevoz izpred hotela do letališča Gatwick in odhod letala Easy Jet ob 18.10 proti Ljubljani. Pristanek na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana predviden ob 21.25.


Nastanitev

Leigham Court Hotel 2*/3*

Odličen hotel 2/3* na mirni lokaciji predela Stretham Hill (južni London). Cona 2/3 z odličnimi povezavami do središča Londona. Na glavni ulici Stretham Hill različne trgovine, restavracije in pubi.

WPID: 31988
V ceno je vključeno
 • letalski prevoz Easy Jet Ljubljana- London - Ljubljana
 • ročna prtljaga do 10 kg (56 x 45 x 25)
 • letališke in varnostne pristojbine
 • 3 prenočevanja s kontinentalnim zajtrkom (angleški zajtrk - doplačilo 5 GBP v hotelu)
 • prevoz letališče-hotel-letališče
 • peš ogledi Londona s slovenskim vodnikom/spremljevalcem, ki London odlično pozna
 • organizacija potovanja
Obvezna doplačila
Ob prijavi:
 • obvezno doplačilo pri udeležbi manj kot 15 potnikov 56,00 EUR/osebo
Na kraju samem: (vodniku na poti)
 • skupinska karta za prevoz po Londonu (10+ oseb) 12 - 16 GBP/dan
Dodatna ponudba
Doplačila ob prijavi:
 • enoposteljna soba 70,00 EUR/osebo
 • prtljaga do 20 kg (v obe smeri) 60,00 EUR/osebo
 • poldnevni izlet z lokalno agencijo in angl. vodnikom "Kraljevi London" 48,00 EUR/osebo
 • poldnevni izlet z vlakom v Brighton 40,00 EUR/osebo
 • dvodnevna vstopnica HAIR SALON INTERNATIONAL 2018 38,00 EUR/osebo
 • enodnevna vstopnica HAIR SALON INTERNATIONAL 2018 22,00 EUR/osebo
Opombe
 • Za ogled frizerskega sejma skupine z najmanj 10 osebami velja za enodnevno vstopnico cena 20 EUR in za dvodnevno 35 EUR (Vstopnice se plačajo ob prijavi na potovanje.)
 • Ob prijavi je potrebno sporočiti roj. datum in številko osebnega dokumenta, datum izdaje in veljavnost dokumenta.
 • Cene so oblikovane glede na ceno storitev nizko-cenovnega letalskega prevoznika EASY JET z dne 10.9.2018. Po tem datumu obstaja možnost, da se cena letalske vozovnice zviša.
 • Glede na poslovno politiko navedenih letalskih prevoznikov, vas opozarjamo, da le-ti ob možni odpovedi potovanja, vplačane zneske za letalski prevoz (letalska vozovnica + vse takse ) ne vračajo, če ni vplačan riziko odpovedi v primeru višje sile!
 • Končno obvestilo o podrobnostih programa, ceni in točnem odhodu boste prejeli najkasneje 7 dni pred odhodom. Če obvestila v omenjenem roku ne boste prejeli, se prosimo oglasite na prijavnem mestu, osebno ali po telefonu. Nepopolni ali nepravilni naslovi potnikov in/ali ostali zahtevani podatki na prijavnici/voucherju, zaradi katerih obvestilo k naslovniku ne dospe pravočasno oz. se podatki v potovalnih dokumentih glasijo drugače kot osebni dokumenti potnika ali kot so rezervacijski pogoji, niso višja sila in potniki nosijo vse posledice in nastale stroške.
 • Skladno z 876. členom zakona o obligacijah si pridržujemo pravico do zvišanja cene (če pride do spremembe v cenikih prevoznikov) in skladno z 878. členom istega zakona pravico do odpovedi potovanja (če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebno za izvedbo potovanja).

Ugodnosti Kompasovega programa zvestobe!
Pri spletnih rezervacijah lahko zbirate točke in koristite popuste in ugodnosti KompasPlusa.

več o KompasPlusu in e-pristopnici

Oglejte si tudi
13. december - 4 dni  
od 449,00   EUR
1. november - 4 dni  
od 499,00   EUR