Za pravilno delovanje portala morate imeti vključen javascript! Kliknite tukaj.

Kratek opis potovanja

Drage dame, privoščite si vzpon na najvišji stolp na svetu – Burj Khalifa, kavo s prijateljicami v najboljši kavarni v Emiratih, adrenalinski safari s terenskimi vozili po puščavskih sipinah, sprehod po predelu The Walk, bivanje v vrhunskem hotelu Bonnington Jumeraih Lakes Towers 5* v Dubaju in še mnogo drugega. Nepozabni spomini so zagotovoljeni!

Destinacija

Azija - Bližnji Vzhod / Dubaj

Osnovni podatki o potovanju

Datumi odhodov: 25.10.
Čas potovanja: 5 dni / 4 noči
Najmanjše št. potnic: 15

Številka produkta: 28780KFLC
Prevoz: letalo

NE SPREGLEJTE - CENA NA DAMO

 • pri udeležbi najmanj 25 dam - 1.199 EUR
 • pri udeležbi najmanj 15 dam - 1.275 EUR

Program potovanja

1. DAN: MARIBOR–ZAGREB−DUBAJ / obroki na letalu
Dopoldanski odhod iz Maribora proti letališču v Zagrebu in popoldanski polet proti Dubaju. Večerni pristanek v mestu, sprejem s strani lokalnega predstavnika ter prevoz do hotela. Nastanitev in prenočevanje.

2. DAN: DUBAJ / zajtrk, večerja
Po odličnem zajtrku bo sledil ogled mesta, ki se je v nekaj desetletjih razvilo iz pristaniškega mesteca v poslovno in komercialno središče arabskega polotoka. Peljali se boste po aveniji Šejka Zayeda, mimo številnih poslopij, zgrajenih po zadnjih zapovedih arhitekturnega ustvarjanja, občudovali svetovno znani hotel Burj Al Arab s panoramske točke, zunanjost največje mošeje Jumeirah, videli novo in staro šejkovo palačo ter palačo Zabeel. Doživetje mesta bosta zaključili z obiskom trgovsko-stanovanjskega kompleksa Dubai Mall, nad katerim se vzpne najvišja stolpnica na svetu – Burj Khalifa, na vrh katere se boste tudi povzpeli in občudovali široke poglede na Dubaj. Popoldan nekaj časa prosto za sprehode in nakupe. Zvečer večerja v hotelu in prenočevanje.

3. DAN: DUBAJ-ABU DHABI-DUBAJ / zajtrk, večerja
Po zajtrku vas čaka celodnevni obisk središča Združenih Arabskih Emiratov – Abu Dhabija. Mesto je zraslo iz puščave zaradi odkritja bogatih nahajališč nafte in se danes hvali s številnimi zelenimi površinami, parki in vodnjaki. V emiratu je bilo v zadnjih letih posajenih več kot 150 milijonov dreves. Obisk največje mošeje ZAE – Mošeje Šejka Zajeda, ki velja za eno največjih turističnih zanimivosti v Abu Dhabiju. Mošejo lahko obiščejo tudi nemuslimani, sprejme do 40.000 obiskovalcev, vsako leto pa jo obišče več kot 3 milijonov turistov iz vsega sveta. Na vožnji po obalni cesti boste doživeli mesto v vsem svojem razkošju. Peljali se boste po umetno nasutem predelu Breakwater, od koder se odpira krasen razgled na obalno ulico Corniche in razkošni hotel Emirates Palace. Popoldan povratek v Dubaj in možnost večernega sprehod po predelu The Walk. Večerja in prenočevanje.

4. DAN: DUBAJ / zajtrk, večerja
Po zajtrku vas čaka obisk enega najlepših cvetličnih parkov v tem delu sveta – Miracle Garden. Sprehodili se boste čez urejene parke, cvetlične nasade in občudovali mogočne skulpture, ki so jih spretni vrtnarji ustvarili sredi puščave. Nekatere izmed skulptur so bile uvrščene celo v Guinessovo knjigo rekordov. Obenem navduši tudi pisan vrt metuljev, s cvetjem obdelane hišice in igrala, vodnjaki,… Sledil bo prevoz do centra Mall Of Emirates, kjer bo čas za kosilo, lahko pa se boste spustili tudi po eni največjih pokritih smučin na svetu. Nekaj časa prosto, popoldan pa vkrcanje v džipe in vožnja skozi slikovite puščavske sipine do tabora, kjer vas čaka odlična večerja s plesno predstavo. Večerni povratek v hotel in prenočevanje.

5. DAN: DUBAJ−ZAGREB/LJUBLJANA / zajtrk, obroki na letalu
Po zajtrku prevoz na letališče ter polet proti Zagrebu. Po pristanku prevoz do Maribora s prihodom v popoldanskih urah.

WPID: 31281
V ceno je vključeno
 • prevoz MARIBOR–LETALIŠČE ZAGREB–MARIBOR
 • letalski prevoz po programu
 • letališke in varnostne pristojbine
 • prevozi po programu
 • 4 prenočevanja z zajtrki v dvoposteljni sobi v hotelu 5*
 • 3 x večerja
 • ogledi in vstopnine po programu
 • turistična taksa
 • vodenje v slovenskem jeziku in organizacija potovanja

(V primeru večjega števila prijav iz Ljubljane, bo organiziran transfer tudi Ljubljana – letališče Zagreb – Ljubljana.)

Obvezna doplačila
Ob prijavi:
 • obvezno doplačilo pri udeležbi manj kot 25 oseb 76,00 EUR/osebo
Na kraju samem:
 • napitnine pribl. 25 EUR
 • hotelska pristojbina 2 EUR/ osebo/ noč
Dodatna ponudba
Doplačila ob prijavi:
 • enoposteljna soba 225,00 EUR/osebo

Ugodnosti Kompasovega programa zvestobe!
Pri spletnih rezervacijah lahko zbirate točke in koristite popuste in ugodnosti KompasPlusa.

več o KompasPlusu in e-pristopnici

Oglejte si tudi
17. oktober - 7 dni  
od 889,00   EUR
9. november - 3 dni  
od 705,00   EUR
9. november - 3 dni  
od 719,00   EUR