Za pravilno delovanje portala morate imeti vključen javascript! Kliknite tukaj.

Domov | Potovanja | Jugovzhodna Evropa | Bosna in Hercegovina | Banja Luka

Kratek opis potovanja

Balkanska večerja, "banjalučke kafane", silvestrovanje v enem izmed top klubov...nepozabno doživetje.

Destinacija

Bosna in Hercegovina / Banja Luka

Osnovni podatki o potovanju

Datumi odhodov: 31.12.
Čas potovanja: 3 dni / 2 noči
Številka produkta: 89570
Prevoz: avtobus

Program potovanja

1. dan: 31. 12. 2019
V zgodnjih jutranjih urah se bomo zbrali na postajališču Dolgi most v Ljubljani, z možnim vstopom na poti v Novem mestu (pri Qlandiji). Pot nas bo vodila mimo Zagreba, mejo bomo prestopili pri Bosanski Gradiški in se nato počasi že pripeljali v Banja Luko, ki nas bo gostila za ta nepozabni vikend. Razporedili se bomo po hostlih in hotelih, razpakirali in se osvežili. Sledilo bo nekaj časa za prvo raziskovanje mesta, zvečer pa se zberemo v eni od banjaluških kavarn v mestnem jedru in se ogrejemo za najboljši žur. Silvestrovanje v enem od top klubov in vstop v novo leto v stilu.

2. dan: 1. 1. 2020
Po poznem zajtrku se zberemo v centru in gremo na ogled mesta. Izvedeli boste nekaj zanimivosti, spoznali ključne točke v mestu in videli, kako ljudje živijo v Banja Luki. V dobri uri si boste ogledali Narodno skupščino Republike srbske, trdnjavo Kastel, Gospodsko ulico, Banske dvore, Narodno gledališče, cerkev Svete Trojice... Največ mestnega vrveža je na ulici Kralja Petra v centru mesta, ki je tudi središče nočnega življenja.
Ta čas pa lahko namenite tudi samostojnemu raziskovanju mesta. V Banja Luki je znan odličen izbor oblačil, ki jih lahko dobite po ugodnih cenah, za tiste, ki ste željni nakupovalnega vrveža, zanimivih stvari in barantanja, pa je obisk bližnjega marketa nujen.
Čas za kosilo (o najboljših restavracijah izveste na ogledu) in kavico. Zvečer pa na REPRIZO - tour po “banjalučkih kafanah« in seveda ponovimo prejšnji večer z nepozabno poslovilno zabavo.

3. dan: 2. 1. 2020
Če se uspete zbuditi pred zajtrkom in check out-om, lahko čas izkoristite za zadnje nakupe ali pa kavico z novo prijateljico ali prijateljem, ki ste ga spoznali na žuru. Vkrcamo se na avtobuse in se “lagano” odpravimo proti domu. Prihod v Ljubljano v večernih urah.

WPID: 32451
V ceno je vključeno
  • prevoz z avtobusom
  • 2 nočitvi v hostlih (postelje v sobi morajo biti polno zasedene)
  • ogled mesta
  • spremljevalec na poti
  • stroški organizacije potovanja
Obvezna doplačila
Na kraju samem:
  • turistična pristojbina

Ugodnosti Kompasovega programa zvestobe!
Pri spletnih rezervacijah lahko zbirate točke in koristite popuste in ugodnosti KompasPlusa.

več o KompasPlusu in e-pristopnici

Oglejte si tudi
12. oktober - 2 dni  
od 119,00   EUR
26. oktober - 2 dni  
od 87,00   EUR
19. oktober - 2 dni  
od 89,00   EUR