Za pravilno delovanje portala morate imeti vključen javascript! Kliknite tukaj.

Domov | Potovanja | Jugovzhodna Evropa | Bolgarija | Sofija

Kratek opis potovanja

Ste iskali nekaj drugačnega, še bolj norega in daleč boljšega od samo legendarnega? Potem ste na pravem mestu! Tukaj je Absolventski STUDENT HANGOVER izlet, kjer popolnoma nič ni prepuščeno naključju! Med 26. in 29. septembrom 2019 vas tako v eni izmed balkanskih party prestolnic SOFIJI čaka res nepozaben absolventski odklop!

Destinacija

Bolgarija / Sofija

Osnovni podatki o potovanju

Datumi odhodov: 26.9.

Čas potovanja: 4 dni / 3 noči
Najmanjše št. potnikov: 20


Številka produkta: 90388
Prevoz: letalo

Program potovanja

1. DAN: 26. 9. 2019 SLOVENIJA- SOFIJA (DOBRODOŠLI V BOLGARIJI)
Absolventski Student Hangover začnemo v dopoldanskih urah, ko se zberemo na ljubljanskem letališču Jožeta Pučnika. Predviden pristanek v »krasivi« Bolgariji, kot jo radi poimenujejo domačini, v popoldanskih urah. Sledi krajša panoramska vožnja do hotela. Sicer pa ne bo samo zgodovina tista, ki nas bo zanimala, Sofija med mladimi namreč velja za super žurersko mesto, ki odmeva po celem Balkanu. Znana je popestrem nočnem življenju, odlični lokalni kulinariki, vsakodnevni zabavi in sproščeni atmosferi, kar predstavlja zmagoviti recept za noro nočno življenje. Nekaj prostega časa, da se nastanimo. Večer začnemo z ogrevanjem z rakijo, ki nas bo odnesla na večerni žur v enega izmed najbolj priljubljenih nočnih klubov v Sofiji. Tako se še uradno začne Absolventski STUDENT HANGOVER 2019.

2. DAN: 27. 9. 2019 SOFIJA (Rehab day in tradicionalna BOLGARSKA večerja z bolgarsko »chalgo« glasbo)
Po super norem četrtkovem otvoritvenem STUDENT HANGOVER party večeru je jasno, da bomo petkov zajtrk ujeli za las, nekateri ga bodo celo prespali. Sledi sprostitveni »REHAB« sprehod po centru mesta Sofije. Naužili se bomo svežega zraka, si ogledali mogočno katedralo Aleksandra Nevskega, spomenik Vasilija Levskega, se sprehodili do znamenite ulice Vitosha v samem središču mesta. Tu je paleta lokalov, barov in privoščili si bomo prvo »jutranjo« kavo, ki nas bo prebudila čisto do konca. Lačni bodo prišli na svoj račun v eni izmed številnih odličnih restavracij, ki jih na »Vitushki« ne manjka. Popoldne bo namenjen počitku, saj nas zvečer čaka popoln tradicionalni bolgarski večer v eni izmed tako imenovanih bolgarskih mehan, ki slovi po tipični bolgarski kulinariki, pristni domači rakiji in folklorni podobi (proti doplačilu). Večer bomo preplesali v eni od diskotek s tipično bolgarsko glasbo »chalgo«. Večer bo pester, rakija pa bo glavni sopotnik večera.

3. DAN: 28. 9. 2019 SOFIJA (SPA & SHOPPING DAY in CLOSING PARTY)
Po zajtrku v soboto, po živahnem petkovem večeru bomo izkoristili za tisto češnjico na vrhu smetane. Obiskali bomo enega izmed modernih SPA centrov (za doplačilo) in si privoščili osvežitev v termalnih bazenih. Ko si odpočijemo, sledi prosti čas za shopping. V Sofiji se nahaja veliko mogočnih MALL Shopping centrov, kjer doživite čisto pravi shopping experience. Po želji boste obiskali enega od teh, z lokalnim taksijem, ki je cenovno ugoden za slovenski žep, cene v shopping centrih pa so prijaznejše, kot pri nas. S polnimi vrečami nakupov sledi povratek proti hotelu, kmalu za tem pa priprave na še zadnji party večer, ki se bo tudi zgodil v enem izmed najboljših klubov v Sofiji. Po žuru na poti proti hotelu za lahko noč pade še klasični kebab, ki mu Bolgari pravijo »Djuner«. Le še horizontala in spanec do nedeljskega jutra.

4. DAN: 29. 9. 2019 SOFIJA - LJUBLJANA (GOING HOME)
Zajtrk bo napolnil naše ranjene želodčke in nam dal moč, da nasmejani poletimo domov proti Sloveniji. S tem se bo zaključilo naše Absolventsko STUDENT HANGOVER popotovanje, ki ga bomo pomnili še dolga leta, vse dokler se mogoče spet skupaj ne znajdemo v enem izmed mest evropskih prestolnic. Verjamemo, da bomo takrat vse skupaj še kako dobro podoživeli. Pa do naslednjega STUDENT HANGOVER snidenja.

WPID: 14390
V ceno je vključeno
  • povratna letalska vozovnica Ljubljana – Sofija – Ljubljana v ekonomskem razredu
  • letališke in varnostne pristojbine
  • transfer Sofija letališče – hotel – letališče Sofija
  • 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v Sofiji v 2- oz. 3-posteljnih sobah
  • ogledi po programu
  • slovensko vodenje z licenco
  • organizacija potovanja
  • DDV

Ugodnosti Kompasovega programa zvestobe!
Pri spletnih rezervacijah lahko zbirate točke in koristite popuste in ugodnosti KompasPlusa.

več o KompasPlusu in e-pristopnici

Oglejte si tudi
6. september - 4 dni  
od 499,00   EUR