Celovita, raznolika in bogata ponudba za Kompaove skupine
01 2006 205
Za pravilno delovanje portala morate imeti vključen javascript! Kliknite tukaj.
Domov > Zaključene skupine
 

Zaključene skupine


 Zaključene skupine  
Prav vse imenitne programe iz celovite, raznolike in bogate Kompasove ponudbe lahko prilagodimo željam zaključenih skupin. Programe pripravimo po vaši meri, vključimo dodatne storitve in oglede, jih skrajšamo ali podaljšamo ter ponudimo tudi posebne cene. Pripravo, organizacijo in izvedbo zaupate podjetju s 65-letno tradicijo in izkušnjami, kar nas zavezuje k najvišjim standardom kakovosti storitev. Močno razvejano poslovanje prek mreže lastnih podjetij in predstavništev v tujini zagotavlja tudi v tujini vselej popoln servis in dodatno varnost.
 
 
tematski programi
Tematski programi ponujajo doživetja, ki pišejo nepozabne spomine, tako za majhne kot velike otroke. Zgodbe, ki jih bomo zapisali skupaj, boste še dolgo radi pripovedovali, na teh potovanjih boste lahko izpopolnili svoje strokovno znanje, se kreativno zabavali s svojimi otroki, se prepustili domišljiji ali se, preprosto, imeli lepo.
 
Enodnevni izleti
Včasih pa nam enostavno zmanjka časa. A zagotavljamo vam, da tudi v enem dnevu lahko doživite veliko, ne glede na to, ali se boste odločili za raziskovanje Slovenije ali se pustili zapeljati izven naših meja.
 
 
 
Maturantski izleti
Izberite pravi kompas za največ dogajanja na najboljših maturantskih izletih z odličnim vodenjem. Kvalitetni in polni programi, prilagojeni posebej za mlade, zanesljivost storitve ter cena so ključni dejavniki za maturantski izlet, ki ga ne boste pozabili!
    
 

Pokličite nas in skupaj bomo pripravili program, ki bo ustrezal vašim željam in pričakovanjem, samo za vas:

  • 01 2006 245
  • 02 2346 957
  • 040 887 857
  • 070 841 098
  • ali nam pišite na b2b@kompas.si