Oglašujte na www.kompas.si in v Kompasovih publikacijah
01 2006 205
Za pravilno delovanje portala morate imeti vključen javascript! Kliknite tukaj.
Domov > Oglaševanje  

Oglašujte na www.kompas.si in v Kompasovih publikacijah

 
Pred vami je predlog, kako lahko preko najbolj razširjenega in najhitreje razvijajočega se medija učinkovito oglašujete svoje podjetje – govorimo seveda o internetu. Naj bo vaše podjetje prepoznavno v kontekstu vsebine storitve, ki jo nudite. Kompas v e-novicah o aktualni ponudbi, ki jih vsak torek pošiljamo na več kot 130.000 e-naslovov naših naročnikov in preko našega portala, učinkovito oglašuje naše partnerje, ki svojo prodajo povečujejo preko direktnega marketinga preko spleta in tako prihranijo na tisku in poštnini.

Oglaševanje v e-novicah:

Priporočamo vam, da vaš izdelek, storitev, spletni portal … v Kompasovih e-novicah oglašujte glede na sezonsko povpraševanje po naši izdelkih (npr. promocija kreme za zaščito kože pred/med poletno ali smučarsko sezono, zavarovanje, dogodke …) in s tem povečate vašo prodajo.
 
Naše e-novice imajo bogato in tematsko vsebino ter raznovrstno in prilagojeno ponudbo. E-novice imajo prav tao visoko stopnjo odpiranja (čez 20 %) in visok CTR (Click-through rate).
 

Stopnja odpiranja posameznih povezav v e-novicah:


Možnosti oglaševanja v e-novicah:

Zakup celotnih e-novic:

Oglaševanje preko PR članka po celotni širini:

Oglaševanje preko PR članka med ponudbo:

Oglaševanje preko bannerja po celotni širini:

Oglaševanje na portalu www.kompas.si:

Kompas - največji slovenski organizator počitnic in potovanj s 60-letno tradicijo je najbolj prepoznavna slovenska blagovna znamka na področju turizma) prodaja visoko kvalitetne turistične aranžmaje za višji srednji in višji dohodkovni razred.
Naše spletišče dnevno obišče preko 10.000 uporabnikov, pri čemer je razmerje novih obiskovalcev v primerjavi z vračajočimi zanemarljivo.

Značilnosti uporabnikov www.kompas.si:
  • So zahtevnejši uporabniki
  • Spadajo v višji dohodkovni razred
  • Cenijo kvaliteto
  • Se zanimajo za potovanja in aktivni življenjski slog
  • 70,6 % je starejših od 25 let
  • 62,6 % jih je po statusu zaposlenih

Možnosti oglaševanja na portalu www.kompas.si:


Kontakt:

Vse predloge in vprašanja povezana z oglaševanjem na spletni strani www.kompas.si (e-mailing, bannerji, PR članki v e-mailingu ...) lahko pošljete na elektronski naslov ursula.kosmerl@kompas.si.
Pokličete pa nas lahko tudi na tel.št.: (01) 2006 364
Kontaktna oseba: ga. Uršula Košmerl Debenec

Vse predloge in vprašanja povezana z oglaševanjem v Kompasovih katalogih, letakih, tiskovinah, ovitkih za voucherje, dokumentih, poslovalnicah, LCD zaslonih, itd. lahko pošljete na elektronski naslov marketing@kompas.si.
Pokličete pa nas lahko tudi na tel.št.: (01) 2006 206
Kontaktna oseba: ga. Katarina Brdnik