My Way - izberite sami, počitnice po meri
01 2006 205
Domov > MY WAY

MY WAY - počitnice po meri

KOMPAS MY WAY je vodilna blagovna znamka unikatnih potovanj po meri. Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo oseben pristop in celovit ter strokoven servis

Na voljo smo vam za vse vaše osebne oziroma poslovne potovalne želje. Za naročnika organiziramo celotno potovanje ali poskrbimo za posamezne storitve: za letalske vozovnice, nastanitev, vse vrste prevozov, vstopnice za prireditve, obiske sejmov, aktivnosti v prostem času, vizume, zavarovanja, druge oblike prevozov (ladje, rent-a-car …).

Zakaj izbrati potovanje ali počitnice po meri?
  • neomejene možnosti po vaši izbiri
  • prilagodljivost v datumih odhodov in v dolžni potovanj/počitnic
  • priprava kombinacije potovanja in počitnic
  • individualno, profesionalno svetovanje

Kako rezervirati potovanja po meri?
  • izberite poljubno destinacijo potovanja ali počitnic
  • določite datum odhoda in povratka
  • razmislite katere storitve bi radi imeli vključene v potovanje (hoteli, kategorija, prehrana in druge vrste storitev, transferji, izleti, ogledi ...)

Poglejte si počitnice, ki smo jih pripravili za vas

mavricij
Palme, peščene plaže, sinje moder ocean, nasadi sladkornega trsa, nizko gorovje so poleg več kot 1000 vrst rib in značilnosti, ki vas bodo prepričale, da je Mauritius pravi tropski raj. Dan lahko preživite na peščeni plaži, se sprostite v toplicah ali se odpravite pod vodno gladino in zaplavate med živopisnimi tropskimi ribami.
 Odhodi: več odhodov
 
maldivi
Uživajte počitnice na rajskih Maldivih, kjer je morje kristalno čisto, barve se prelivajo od zelene do modre, podvodni svet pa nam ponuja poglede, pri katerih zastane dih. Otoki so raj za ljubitelje podvodnega sveta, tako za potapljače kot tudi za kopalce z maskami in plavutkami.
 
 Odhodi: več odhodov
 
    
Bali
Privoščite si brezskrbne počitnice z vodnikom na Baliju. Na počitnicah boste imeli dovolj časa za rajski odklop in sprostitev na prelepih plažah, prav tako pa tudi za vključene vodene izlete, ki bodo poskrbeli, da bo spomin na Bali resnično nepozaben!
 Odhodi: več odhodov
 
dubaj
Dubaj, mesto kontrastov, ponuja čudovite peščene plaže z bleščečim soncem, kristalno modrino Arabskega zaliva, pravljične hotele, skrivnostno puščavo, navdušila pa nas bo tudi sodobna nakupovalna meka z ugodnimi cenami zlata, diamantov, moderne elektronike...
 Odhodi: več odhodov
    
Kuba
Kuba slovi po izdelavi cigar, glasbe, salse in neokrnjeni naravi. Kuba predstavlja tudi potapljaški raj in zaradi svoje večletne izoliranosti predstavlja raj za popotnike iz vsega sveta - pridružite se nam na sansjkih počitnicah!
 
 
 Odhodi: več odhodov
 
Kuba
Sejšeli so otoška država v Indijskem oceanu, ki vas navduši s čudovitimi peščenimi plažami obdanimi s palmami, čistim in sinjim morjem, neokrnjeno naravo in stikom z domačini, ki ostajajo zvesti svoji bogati tradiciji. Če ste še v dvomih, vas bodo slike tega otoka prav gotovo prepričale.
 Odhodi: več odhodov
      Tel:
01/ 2006 318 in 04/ 2014 260
E-pošta:
myway@kompas.si