My Way - izberite sami, počitnice po meri
01 2006 205
Za pravilno delovanje portala morate imeti vključen javascript! Kliknite tukaj.
Domov > MY WAY

MY WAY - počitnice po meri

KOMPAS MY WAY je vodilna blagovna znamka unikatnih potovanj po meri. Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo oseben pristop in celovit ter strokoven servis

Na voljo smo vam za vse vaše osebne oziroma poslovne potovalne želje. Za naročnika organiziramo celotno potovanje ali poskrbimo za posamezne storitve: za letalske vozovnice, nastanitev, vse vrste prevozov, vstopnice za prireditve, obiske sejmov, aktivnosti v prostem času, vizume, zavarovanja, druge oblike prevozov (ladje, rent-a-car …).

Zakaj izbrati potovanje ali počitnice po meri?
  • neomejene možnosti po vaši izbiri
  • prilagodljivost v datumih odhodov in v dolžni potovanj/počitnic
  • priprava kombinacije potovanja in počitnic
  • individualno, profesionalno svetovanje

Kako rezervirati potovanja po meri?
  • izberite poljubno destinacijo potovanja ali počitnic
  • določite datum odhoda in povratka
  • razmislite katere storitve bi radi imeli vključene v potovanje (hoteli, kategorija, prehrana in druge vrste storitev, transferji, izleti, ogledi ...)

Poglejte si počitnice, ki smo jih pripravili za vas

mavricij
Palme, peščene plaže, sinje moder ocean, nasadi sladkornega trsa, nizko gorovje so poleg več kot 1000 vrst rib in značilnosti, ki vas bodo prepričale, da je Mauritius pravi tropski raj. Dan lahko preživite na peščeni plaži, se sprostite v toplicah ali se odpravite pod vodno gladino in zaplavate med živopisnimi tropskimi ribami.
 Odhodi: več odhodov
 
maldivi
Uživajte počitnice na rajskih Maldivih, kjer je morje kristalno čisto, barve se prelivajo od zelene do modre, podvodni svet pa nam ponuja poglede, pri katerih zastane dih. Otoki so raj za ljubitelje podvodnega sveta, tako za potapljače kot tudi za kopalce z maskami in plavutkami.
 
 Odhodi: več odhodov
 
Kuba
Sejšeli so otoška država v Indijskem oceanu, ki vas navduši s čudovitimi peščenimi plažami obdanimi s palmami, čistim in sinjim morjem, neokrnjeno naravo in stikom z domačini, ki ostajajo zvesti svoji bogati tradiciji. Če ste še v dvomih, vas bodo slike tega otoka prav gotovo prepričale.
 Odhodi: več odhodov
   
      Tel:
01/ 2006 318 in 04/ 2014 260
E-pošta:
myway@kompas.si