Potujte s Kompasom na počitnice - Hrvaška, Slovenija, Črna gora, Grčija, Turčija, Tunizija, Bolgarija, Italija

Počitnice po meri


Na voljo smo vam za vse vaše osebne oziroma poslovne potovalne želje. Za naročnika organiziramo celotno potovanje ali poskrbimo za posamezne storitve: za letalske vozovnice, nastanitev, vse vrste prevozov, vstopnice za prireditve, obiske sejmov, aktivnosti v prostem času, vizume, zavarovanja, druge oblike prevozov (ladje, rent-a-car …).

Zakaj izbrati potovanje ali počitnice po meri?
  • neomejene možnosti po vaši izbiri
  • prilagodljivost v datumih odhodov in v dolžni potovanj/počitnic
  • priprava kombinacije potovanja in počitnic
  • individualno, profesionalno svetovanje

Kako rezervirati potovanja po meri?
  • izberite poljubno destinacijo potovanja ali počitnic
  • določite datum odhoda in povratka
  • razmislite katere storitve bi radi imeli vključene v potovanje (hoteli, kategorija, prehrana in druge vrste storitev, transferji, izleti, ogledi ...)

 

Poglejte si počitnice, ki smo jih pripravili za vas

 
Mavricij
Kristalno turkizno modro morje, bele peščene plaže, polja sladkornega trsja, nasmejani in gostoljubni domačini ter lagodni življenjski stil je prava kombinacija za oddih brez skrbi.
 Odhodi: več odhodov
 
Zelenortski otoki
Otoki vas bodo navdušili s svojo neokrnjeno naravo, živahno mešanico afriške in portugalske kulture in izvrstno kulinariko.
   
 Odhodi: več odhodov
 
maldivi
Uživajte počitnice na rajskih Maldivih, kjer je morje kristalno čisto, barve se prelivajo od zelene do modre, podvodni svet pa nam ponuja poglede, pri katerih zastane dih. Otoki so raj za ljubitelje podvodnega sveta, tako za potapljače kot tudi za kopalce z maskami in plavutkami.
 
 Odhodi: več odhodov
 
Kuba
Sejšeli so otoška država v Indijskem oceanu, ki vas navduši s čudovitimi peščenimi plažami obdanimi s palmami, čistim in sinjim morjem, neokrnjeno naravo in stikom z domačini, ki ostajajo zvesti svoji bogati tradiciji. Če ste še v dvomih, vas bodo slike tega otoka prav gotovo prepričale.
 Odhodi: več odhodov