Počutite se kot doma, doma na Zakintosu


Za tiste, ki bi počitnice radi preživeli na najlepših grških plažah, so pravi izbor očarljivi Jonski otoki. V čudovitem smaragdnem morju se kot biser sveti otok Zakintos. Nastal je iz potresa in mati narava je njegov najboljši arhitekt. Bogato poraščen z zelenim mediteranskim rastjem in peščenimi zalivi, skritimi med visokimi kamnitimi pečinami, je idealen kraj za počitek in popoln užitek. Združuje bogato kulturno dediščino in neokrnjeno naravo, zato so se na njem naselile tudi znamenite morske želve caretta-caretta. Plavanje z njimi je za vse goste res nepozabno doživetje. Slikovite gorske vasice, dih jemajoče Modre jame, Zaliv tihotapcev, peščene plaže v Vassilikosu, letovišča s svetovljanskimi večeri, glavno mesto Zakintos in predel Bochali z zvoki grškega melosa, to je le nekaj krajev, ki vam bodo vaše srce ukradli za zmeraj.
Zakintos - H. Letsos

Povratni letalski prevoz

Od 17. 9. do 1. 10. - povratni letalski prevoz
Povratna letalska vozovnica LJUBLJANA - ZAKINTOS - LJUBLJANA po zelo ugodni ceni!

Več informacij
Zakintos - Hotel Plaza Pallas

Hotel Plaza Pallas 3*

Od 17. 9. do 24. 9. - all inclusive
Hotel Plaza Pallas je družinsko voden hotel. Priporočamo ga tako družinam kot posameznikom, ki si želijo bližino mesta.

Več informacij
Zakintos - Hotel Denise Beach

Hotel Denise Beach 4*

Od 17. 9. do 24. 9. - polpenzion
Hotel Denise Beach z odlično lego, tik ob peščeni plaži, priporočamo družinam in vsem, ki si želijo bližino mesta.

Več informacij
Zakintos - H. Letsos

Hotel Letsos 3*

Od 17. 9. do 1. 10. - nočitev z zajtrkom
Prijeten, družinsko voden hotel Letsos z odlično lego v bližini čudovitega zaliva

Več informacij

Zakintos očara z odtenki zelene barve, saj je prekrit s številnimi nasadi oljk in agrumov, ter različnim cvetjem in vinogradi.

Najjužnejši otok v Jonskem morju obdaja modrina kristalno čistega morja. Lepote otoka so prevzele že Benečane, saj so ga imenovali »Fiore di Levante« oz. roža vzhoda. Je otok nasprotij, saj na njem lahko odkrivate idilične grške vasice, ki še niso izgubile svojega čara in pristnosti ter mesta s svetovljanskim utripom. Med vašim počitkom na čudovitih peščenih plažah, občudovanjem želv velikank carett ali posedanjem v domačnih okoliških tavernah bodo lepote tega idiličnega otoka, ne da bi se zavedali, očarale tudi vas.

5 Kompasovih zato

  • na Zakintos zato, ker je idealen otok za družine, avanturiste, raziskovalce in željne zabave
  • na Zakintos zato, ker boste imeli enkratno priložnost občudovati želve Caretta caretta
  • na Zakintos zato, ker vas bo očarala otoška pokrajina s čudovitimi plažami, skritimi zalivi, nepreglednimi nasadi oljk, oranževcev in vinske trte
  • na Zakintos zato, ker lahko občudujete visoke previse in trgovsko ladjo, ki je nasedla v očarljivem Zalivu tihotapcev, po katerem slovi Zakintos.
  • na Zakintos zato, ker se lahko pustite razvajati popolnoma razvitim turističnim središčem in hkrati uživate v tradicionalnih obmorskih mestecih ter idiličnih zalivih

Prijavite se na novice in bodite obveščeni o aktualnih in akcijskih ponudbah

Stopite v stik z nami


Tam kjer ste vi, tam smo tudi mi. Spremljajte nas na družabnih omrežjih in ne spreglejte zanimivih objav, novic in akcijskih ponudb!