Komopas - največji prodajalec letalskih vozovnic v Sloveniji
01 2006 205
Za pravilno delovanje portala morate imeti vključen javascript! Kliknite tukaj.
Domov > Letalske vozovnice > Letalske vozovnice s Kompasom
 

Kompas - največji prodajalec letalskih vozovnic v Sloveniji

Pri načrtovanju in pripravi Vašega potovanja Vam bo z veseljem svetovalo strokovno usposobljeno osebje, ki Vam lahko poleg rezervacije letalskih vozovnic uredi tudi hotelske nastanitve, prevoze, posreduje pri pridobivanju vizumov, najemu avtomobila. Uredimo Vam dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini. Svojim strankam smo na voljo tudi glede drugih informacij, ki jih potrebujete za Vaše nemoteno in prijetno potovanje.
Kompasove prednosti, Pomembne informacije; Naša prodajna mesta

Na Kompasovih prodajnih mestih:

 • Prodajamo letalske vozovnice praktično vseh letalskih prevoznikov, na čelu z domačo Adrio Airways, na rednih in izrednih letalskih linijah
 • Prodajamo letalske vozovnice nizkocenovnih letalskih prevoznikov
 • Pripravimo individualne in skupinske letalske rezervacije z najugodnejšimi povezavami iz Ljubljane in bližnjih letališč kamor koli po svetu
 • Uredimo nastanitve, organiziramo prevoze od letališča do hotela
 • Posredujemo pri pridobivanju ustreznih vizumov in pri sklepanju dodatnega zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujin
 • Odpiramo in vodimo račune Miles&More in drugih ugodnosti Partner Plus
 • Nudimo informacije o vseh podrobnostih potovanja in pomoč v času potovanja

Kompasove prednosti:

 • Časovni prihranek: čas, ki ga porabite za iskanje in zbiranje ponudb, je skrčen na kontakt z eno osebo — vašim skrbnikom.
 • Najboljše možno sodelovanje s strankami: vaši zahtevki, povpraševanja in naročila so usmerjeni v en vstopni kanal, kar zmanjšuje možnost napak in nudi kar najboljše sodelovanje s strankami.
 • Tradicija in izkušnje: zagotavljamo ekonomsko najugodnejše ponudbe in kakovost: svoja naročila zaupate podjetju z več kot 60-letno tradicijo in izkušnjami, kar Kompas zavezuje k visoko kakovostnim storitvam in najvišjimi standardi.
 • Podpora v tujini: Kompas ima svoje poslovanje močno razvejano prek mreže lastnih podjetij in predstavništev v tujini, kar zagotavlja tudi v tujini vselej popoln servis (prevoze, hotelske rezervacije, asistenco in drugo); našim potnikom tudi tako nudimo dodatno varnost in najboljšo pomoč v primerih, ko jo v tujini potrebujejo.
 • Kompas je član mednarodnega združenja letalskih prevoznikov IATA; vsa prodajna mesta, na katerih prodajamo letalske dokumente, imajo IATA registracijo, vsi zaposleni pa IATA licenco.
 • Odzivnost od oddaje naročila do ponudbe pri letalskih vozovnicah je samo od 30 do 60 minut.
 • Dostopnost: na prodajnih mestih smo vsak delovnik med 9.00 in 17.00, našim strankam je na voljo tudi 24-urna dežurna GSM številka.
 • KOMPAS je nosilec franšize Lufthansa City Centre.
 • Dobili smo nagrade različnih prevoznikov; leta 2014 smo bili najboljši prodajalec velikega letalskega prevoznika Turkish Airways.

Pomembne informacije:

Želimo vas opozoriti na zahteve v mednarodnem potniškem prometu in vam svetovati, da že ob rezervaciji letalskih vozovnic posredujete svoje osebne podatke, ki se v celoti natančno ujemajo s podatki v vaših uradnih dokumentih. Preverite tudi veljavnost dokumentov, s katerimi boste potovali (potnega lista in/ali osebne izkaznice). Potni list mora biti veljaven v večini držav še najmanj šest mesecev po koncu potovanja. Svetujemo vam tudi, da na svoje prodajno mesto pri vseh dolgolinijskih potovanjih posredujete fotokopijo ali sken prve strani potnega lista, da se izognete morebitnim zapletom zaradi napačnega vnosa vaših podatkov v rezervacijski sistem. Za določene države slovenski državljani potrebujemo vizum. Vljudno vas prosimo, da ste ob prejemu potrditve rezervacije pozorni na pravilnost podatkov in vsako morebitno odstopanje nemudoma sporočite, da ne bi nastali dodatni stroški. Odgovornosti za napačno posredovane podatke Kompas ne prevzema. Kompas ne odgovarja za nepopolne potovalne dokumente, vizume ter za nepravilne datumske omejitve glede vstopa/izstopa/dolžine bivanja z oziroma na zahteve države, v katero potujete. Letalska vozovnica je pogodba med potnikom in letalskim prevoznikom, potovalna agencija je posrednik med njima. Ob morebitni odpovedi letalske vozovnice veljajo pogoji tarife, po kateri je bila vozovnica naročena/izdana. Agencija lahko jamči višino odstopnine v skladu s pogoji letalske družbe oziroma tarife. Letalska družba si pridržuje pravico do spremembe cen in ostalih pristojbin ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Po izdaji vozovnice rezervacije ni mogoče spreminjati ali odpovedati brez stroškov.

IATA pogodbeni pogoji in druga pomembna obvestila
IATA (International Air Transport Association) oziroma Mednarodno združenje za zračni transport je mednarodna organizacija, ki združuje komercialne letalske prevoznike. Včlanjenih je 275 letalskih družb, kar predstavlja 83 % celotnega svetovnega zračnega prometa. Njihovo delovanje nadzoruje prek različnih konvencij.

Na tej povezavi so dostopni IATA Pogodbeni pogoji in druga pomembna obvestila.

Naša prodajna mesta:


LJUBLJANA
LUFTHANSA CITY CENTER in Poslovni center, Dunajska cesta 117, 1000 Ljubljana
T: 01 2006 340, F: 01 2006 429, E: corporate@kompas.si

POSLOVALNICA Slovenska cesta 36, 1000 Ljubljana
T: 01 2006 230, F: 01 2006 201, E: avio-slo@kompas.si

MARIBOR
POSLOVALNICA Titova 2a, Maribor
T: 02 2346 954, F: 02 234 69 63, E: maribor@kompas.si

NOVA GORICA
POSLOVALNICA Delpinova 7a, 5000 Nova Gorica
T: 05 3358 014, F: 05 3358 015, E:: novagorica@kompas.si

KOPER
POSLOVALNICA Pristaniška ulica 17, 6000 Koper
T: 05 6630 585, F: 05 627 4135, E: koper@kompas.si


Letališče