MSC z veseljem objavlja dolgoročno partnerstvo z Cirque du Soleil, svetovno vodilnim partnerjem v umetniški zabavi.
01 2006 205
Za pravilno delovanje portala morate imeti vključen javascript! Kliknite tukaj.
Domov > Križarjenja > MSC in Cirque du Soleil
 

MSC in Cirque du Soleil


 MSC - Cirque du Soleil  
MSC Cruises z veseljem objavlja dolgoročno partnerstvo z Cirque du Soleil, svetovnim vodilnim partnerjem v umetniški zabavi s sedežem v Quebecu, s katerim bo postavil nove standarde zabave na morju.

Popolnoma nove Cirque du Soleil predstave so namenjene izključno bodočim MSC-jevim gostom, ki bodo križarili z ladjami nove generacije razreda Meraviglia, v prvorazrednem prostoru za zabavo in oddih, ki je posebno zastavljen s sodelovanjem Cirque du Soleil.

Gre za gradnjo prvega takega prostora v tej industriji in zahteva investicijo kar 20 milijonov EUR. Lounge salon se bo nahajal na krmi ladje in se bo razprostiral na 1.000 m2 s 450 sedeži in 200 sedeži, kjer bodo lahko gostje uživali v bogati kulinarični ponudbi pred samimi nastopi.

Popolnoma nove predstave se bodo za MSC-jeve goste odvijale 6 noči na teden, 2 predstavi na noč in to samo na ladjah razreda Meraviglia, od katerih bo prva – MSC Meraviglia, ki bo zaplula po zahodnem Mediteranu v juniju 2017. Križarjenja nove generacije, ki bodo lahko sprejela kar 5.700 potnikov so že odprta za prodajo.
MSC - Cirque de Solei