Preverite kaj vse MSC ladjar ponuja na svojih križarjenjih
01 2006 205
Za pravilno delovanje portala morate imeti vključen javascript! Kliknite tukaj.
Domov > Križarjenja > Dogajanje na križarkah MSC
 

Dogajanje na križarkah MSC

Aktivnosti za otroke
Na MSC križarjenjih družinam in otrokom zagotovo ne bo dolgčas. Ladjar ponuja Baby, Mini & Juniors klub in Doremi družinski program s priljubljeno maskoto in mnogimi zabavno poučnimi aktivnostmi.
Vaši otroci se lahko preizkusijo v lego aktivnostih in pridobijo Lego master builder certifikat, prav tako pa z namenom ozaveščanja otrok o Unicefu lahko sodelujejo v projektu MSC za Unicef.
Aktivnosti za otroke
Cirque du soleil
MSC in Cirque du Soleil
MSC Cruises z veseljem objavlja dolgoročno partnerstvo z Cirque du Soleil, svetovnim vodilnim partnerjem v umetniški zabavi s sedežem v Quebecu, s katerim bo postavil nove standarde zabave na morju.
Popolnoma nove predstave se bodo za MSC-jeve goste odvijale 6 noči na teden, 2 predstavi na noč in to samo na ladjah razreda Meraviglia. Prva bo zaplula po zahodnem Mediteranu v juniju 2017
Wellness doživetje na MSC križarkah
Privoščite duši in telesu, edinstveno spa izkušnjo na MSC križarjenju posvečeno zdravju in fitnesu. Z vsemi prednostmi " Fantastica " tarife Wellness izkušnja, ki jo omogoča Technogym ponuja številne ekskluzivne ugodnosti, vključno s prednostnim dostopom do sodobnega fitnesa, zdravniški pregled z MSC - jevim zdravnikom in analizo InBody s svojim osebnim trenerjem s Technogym usposabljanjem ...
wellness doživetje